ACİL PARA LAZIM 1 HAFTA İÇİNDE BU CİHAZLARI SATMAM GEREKİYOR
CİDDİ ALICILARA PAZARLIK PAYI HER ZAMAN VARDIR
3 LAPTOP İÇİNDE TAKAS DÜŞÜNMÜYORDUM
AMA NAKİTİ BOL OLAN TAKAS OLABİLİR
BÖYLE BİR CİHAZ BU FORUMA HER ZAMAN GELMEZ BENDEN SÖYLEMESİ
SIFIR GİBİ CİHAZ ÜZERİNDEKİ ETİKETLER DURUYOR SAATE VURSANIZ 1 HAFTAMI DESEM 10 GÜNLÜK MÜ DESEM GÖRÜNCE SİZ KARAR VERİN
TAKAS MANTIKLI OLDUĞU SÜRECE VEDE
LAPTOP + PARA ŞEKLİNDE OLUR
*** SONY VAIO 17" X-BRITE !! C2D T7200 !! 2GB RAM !! 7600GT !! 200 GB HD
FULL HD 1080 ÖZELLİĞİ GERÇEKTEN SÜPER Bİ ÖZELLİK
ARKADAŞLAR BU CİHAZI HİÇ AMA HİÇ SATMAYI DÜŞÜNMÜYORDUM MECBUR KALDIM
BENCE BU ÜRÜNÜ KULLANAN ARKADAŞ İHTİYACI OLMADIĞI SÜRECE KESİNLİKLE SATMAYI DÜŞÜNMEZ
*** Sony Vaio VGN-AR250G
ÖZELLİKLER :
# İşlemci : Intel® Core™ 2 Duo T7200 2.0 GHz 667 Mhz 4MB Cache # Ekran : 17" WXGA+ (1440 x 900) widescreen X-Brite Full HD Çift Lamba teknolojisi # Ekran kartı : NVIDIA® GeForce® 7600M GT # Sistem belleği : 2 GB DDR2 667 Max. 4 GB # Sabit Disk : 200 GB (100GBx2) Serial ATA # Optik Sürücü : Çift Katman desteğine sahip Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW) # Ses : Sony® Sound Reality™ - Audio Enhancer # Batarya : Lithium ion 2 saat # Wireless : Intel® PRO/Wireless 3915ABG Network # Bluetooth : Integrated Bluetooth® # Webcam : Built-in camera and microphone # Modem / faks : 56 Kbps data (V.90); 14.4 Kbps fax (V.17) modem # Network : 10/100Mbps
Cihaz 2 aylık az kullanılmış,oldukça temiz durumda..Sony vaionun yeni seri en özel laptoplarından birisi..C2D T7200 4mb cache işlemcisi 2 gb ddr2 rami ve 7600GT ekran kartı oyunlarda ve full HD uygulamalarda mükemmel sonuç almanızı sağlıyor..özellikle çift lamba teknolojisi kullanılarak üretilen X-Brite yüksek çözünürlüklü parlak ekranı renklerin normal laptoplardan çok daha canlı ve gerçek görünmesini sağlıyor..çift harddisk,kamera bluetooth kart reader digital tv kartı vs.. yeni nesil laptoplarda bulunan tüm özellikleride içinde bulunduran bu harika cihazı TR satış fiyatının çok daha altına alabilirsiniz..