manchester city hapoel tel aviv hapoel iron ki'ye çş gent'e çş lillestrom'a çş bellinzona'ya çş aris maçı -2.5
dedim. oranı 29 ama çok maç var burda tutması zor ama en az 5i tutar eminim.
Hangi 5 takım tutar?? Sana özel mesaj attım pm kutun dolu galiba?
quote:
Orjinalden alıntı: rouge34
quote:
Orjinalden alıntı: aimar
manchester city hapoel tel aviv hapoel iron ki'ye çş gent'e çş lillestrom'a çş bellinzona'ya çş aris maçı -2.5
dedim. oranı 29 ama çok maç var burda tutması zor ama en az 5i tutar eminim.
Hangi 5 takım tutar?? Sana özel mesaj attım pm kutun dolu galiba?
dolu olabilir şimdi hepsini siliyorum. :) hangi 5i nerden bilim rasgele söledim onu. şuana kadar biten maçlar man city tuttu hapoel tel aviv tuttu aris -2.5 tuttu hapoel iron çifte şans tutmadı. kupon yattı ama takip ediyorum yinede. en düşük oranlı maç tutmuyo genelde çok garip. :)
Aek beraber'e kaldı benim kuponda yattı.
bırakın bu palavra işleri nezaman oynadıysam kaybettim bu işin garantisi yok götürüsü çok
quote:
Orjinalden alıntı: WarSaw
bırakın bu palavra işleri nezaman oynadıysam kaybettim bu işin garantisi yok götürüsü çok
gayet eğlenceli oluyo bence. :)
geçen hafta yattım bu hafta bakalım nolcak, şu sermayeyi bi bulsam gerisi çorap söküğü gibi gelcek biliyorumda işte yatınca yatıyo kupon
buyrun bugünkü kuponum tersini oynayıp zengin olabilirsiniz.
cork city maçı -2.5 angers kazanır toursa çş poltene çş bide yanlışlıkla southamptona çş oynadım maç yarınmış.
oran 6.8 mi ne.
2-1-2-0-1-2-2-2-2-1-0-1-0-0-0 benim tahmin bu..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme