Şimdi Ara

İddaa Sistem 0

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
34.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar merak ettiğim bir konu var.Bunu siz değerli arkadaslarımı sormak istedim;
    benim arkadas sistem 0 oynuyormus 3 banko 3 sürpriz yapıp sadece Mm ve 2 mislini seciyormus bankolar tutarsa verdiğim parayı alıyorum diyor
    bende yarın oynamayı düşünüyorum bu sekilde ama nasıl oynıcam
    yarın gidip 3 banko yazıp istediğim kadar sürpriz doldurabilir miyim? yoksa belirli bir kalıbı mı var ve her halukarda 2 TL veriyorum değil mi?

Gercekten cok karısık oldu, ama umarım anlatabilmişimdir derdimi bana bunu anlatırmısı

Şimdiden Tesekkürler.Allah razı olsun...

• Her durumda 2 tl vermiyorsun dostum, atıyorum 3 banko yazdın 5 de ayrıca maç yazdın, bu durmda kupon bedelin 5 tl oluyor. Yani sistem sıfır dedikleri durumda bankolar harici kaç maç yazdıysan o kadar para ödüyorsun. 5 maçsa 5 tl 7 maçsa 7 tl.
    Kazancın ise şöyle hesaplanır, örnek üzerinden gidelim;

Bankoların 3 tane olsun, 2,00 - 1,85 ve 1,70 olsun. Çarpımı 6,29 yapıyor.

Sisteme de 5 maç yazdın dolayısıyla kupon bedelin 5 lira olacak. Sistemdeki ganyanlarında 5,50 - 6,25 - 8,00 - 3,10 ve 2,60 olsun. Bunlardan kaç tanesini tutturursan tuttur aralarında toplanacak. Mesela 2 tanesini (5,50 ve 3,10) tutturdun diyelim; 5,50+3,10 = 8,60 ganyan da sistemden elde edersin. Sistemden elde ettiğin ganyan da bankolarının verdiği ganyanla ile çarpılır ve kuponun kazanç tutarı ortaya çıkar.

Yani bu örnekte 6,29 bankolardan geldi, (sistemden hiç gelmes bile 5 tl kupona yatırmıştın bankoların geldiği takdirde 6 lira 29 kr kazanıyorsun yani yatırdığını çıkarmış oluyorsun)
    sistemden de 8,60 geldi.
    Kupon kazancı 6,29x8,60=54,094

Yalnız ben bu sistemi kupon 1 lira iken deniyordum, iddayı bırakalı çok olduğu için 2 liralık durumda ne olur emin değilim ancak misli.com'dan denedim sistem tutarlarında bir değişme yok.

Bol şans.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend10
    Her durumda 2 tl vermiyorsun dostum, atıyorum 3 banko yazdın 5 de ayrıca maç yazdın, bu durmda kupon bedelin 5 tl oluyor. Yani sistem sıfır dedikleri durumda bankolar harici kaç maç yazdıysan o kadar para ödüyorsun. 5 maçsa 5 tl 7 maçsa 7 tl.
    Kazancın ise şöyle hesaplanır, örnek üzerinden gidelim;

Bankoların 3 tane olsun, 2,00 - 1,85 ve 1,70 olsun. Çarpımı 6,29 yapıyor.

Sisteme de 5 maç yazdın dolayısıyla kupon bedelin 5 lira olacak. Sistemdeki ganyanlarında 5,50 - 6,25 - 8,00 - 3,10 ve 2,60 olsun. Bunlardan kaç tanesini tutturursan tuttur aralarında toplanacak. Mesela 2 tanesini (5,50 ve 3,10) tutturdun diyelim; 5,50+3,10 = 8,60 ganyan da sistemden elde edersin. Sistemden elde ettiğin ganyan da bankolarının verdiği ganyanla ile çarpılır ve kuponun kazanç tutarı ortaya çıkar.

Yani bu örnekte 6,29 bankolardan geldi, (sistemden hiç gelmes bile 5 tl kupona yatırmıştın bankoların geldiği takdirde 6 lira 29 kr kazanıyorsun yani yatırdığını çıkarmış oluyorsun)
    sistemden de 8,60 geldi.
    Kupon kazancı 6,29x8,60=54,094

Yalnız ben bu sistemi kupon 1 lira iken deniyordum, iddayı bırakalı çok olduğu için 2 liralık durumda ne olur emin değilim ancak misli.com'dan denedim sistem tutarlarında bir değişme yok.

Bol şans.

sistem 1 i anlatmışsın sadece bankolar için sistem sıfırda demen gerek bu durumda 6 lira tutar

• Çok tesekkur ederim arkadaslar saolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistem 2,3,4 hesaplama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.