arkadaslar bu aralar biliyorsunuz hiç beklenmedik takım yeniliyor ve kupon yatıyor mesela man unt city macı man unt en ezik takımlara yeniyor gelip bunu yeniyor nasıl bir iştir bu nelere dikkat ediyorsunuz siz oynarken ne zamandır kaybediyorum oynamadıgım 2 kuponda tuttu tuttuktan sonra keske de olmuyor ondan dikkatli oynamak istiyorum artık
alt-üst oyna...en iyisi....
son 3-4 maçına bak takımların
ManU man cıty macı gıbı maclarda bır oncekı mac skoruna bak ben bır kuponda 2 dıgerınde kg var oynadım , alex ferguso tılkı adamdır gecen mackı hezımetten sonra bu macı kazanıcagı bellıydı.
önerilerinizi dikkate alcagım normalde bakıyordum onceki maclara ama alt ust bir kere full ust verdim tuttu :) denicem alt ustu
Aralarındaki maçlara bak takımların son 2-3 macına bak en önemliside eksik sakat kilit oyunculara bak.macların konumana bak derby kupa felan.ilk maç son mac.nasıl bu takım öyle analiz edersen emin ol cogunu tutturursun ben bu sekılde çogu zaman kazanıyorum....
misal bügün geneo as kadrodan dolu eksk var interde formda ideal 11 le çıkcak maca.yani zaten bir teknk adam oyuncu dınlendırıyo vs.oynatmıyo yedeği oynatıyosa önemsemiyor macı direk inter h1 misal :)