shaktar maçında şike olacak iddaları war..lucesku ve oğlu karsı karsıya..dikkat et
bu da benim çerez kuponum
hocam dikkatimi cekti aslında. beraberliğre normalde en az 2.70 verilir. ama bu macın beraberliğine 2.00 veriyor bu sitede. Ben bunu bir fake olabilecegini düşünüp shaktar a oynadım. zaten kuponum sürpriz 1e 52 verşyor. ona göre oynadım
quote:
Orjinalden alıntı: y@nkee
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
bu aksamki kuponum. 1e 52
shaktar maçında şike olacak iddaları war..lucesku ve oğlu karsı karsıya..dikkat et
over olmak ne demek hocalarım
Shakhtar Donetsk - Rapid Bucharest --» Shakhtar Donetsk - Standart Oran : 1,50 [24 Kas, Per, 19:30]
ya varya ben 1.5 orana şaktara oynadım tüh
BİR ÇEREZ DE BENDEN
Zenit - Sevilla --» Beraberlik - Standart Oran : 3,20 [24 Kas, Per, 19:30]
Halmstad - Sampdoria --» Sampdoria - Standart Oran : 1,60 [24 Kas, Per, 20:00]
Marseille - Heerenveen --» Marseille - Standart Oran : 1,45 [24 Kas, Per, 21:45]
Guimaraes - Bolton --» Bolton - Standart Oran : 2,30 [24 Kas, Per, 22:00]
Tromso - Red Star Belgrade --» Beraberlik - Standart Oran : 3,20 [24 Kas, Per, 21:00]
Roma - Strasbourg --» Roma - Standart Oran : 1,45 [24 Kas, Per, 22:00]
CSKA Moskova - Levski Sofia --» CSKA Moskova - Standart Oran : 1,40 [24 Kas, Per, 17:30]
Monaco - Hamburg --» Beraberlik - Standart Oran : 3,20 [24 Kas, Per, 22:00]
Espanyol - Palermo --» Beraberlik - Standart Oran : 3,10 [24 Kas, Per, 22:15]
1 e 10 mis gibi...
BU arada SAMPDORİA gecennin bankosu, tarafsız sahada oynuyor...
Halmstada 2-3 tane atar artık....Acayip formda...
hocam valla ben shaktar a 2.50 verirken yakaladım ve oynadım. yanlız dikkatimi ceken beraberliğe 2.00 vermesi
quote:
hocam valla ben shaktar a 2.50 verirken yakaladım ve oynadım. yanlız dikkatimi ceken beraberliğe 2.00 vermesi
ya benim siteden şaktar maçını kaldırmışlar...
Zaten oranlar değişiyor yakalamak önemli değil , son oran geçerli ... Ben öyle biliyorum en azından kurallarda öyle yuazıodu...
Ama siteden çekmeleri ilginç...
Bence bu maçı şaktar verecek gitti benim kupon...
valla ya herro ya merro oynadık bakalım. bu arada oranın değişmesi oynayanı baglamaz. oynadıgında hangi oran varsa o dur yani.
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
quote:
ya benim siteden şaktar maçını kaldırmışlar...
Zaten oranlar değişiyor yakalamak önemli değil , son oran geçerli ... Ben öyle biliyorum en azından kurallarda öyle yuazıodu...
Ama siteden çekmeleri ilginç...
Bence bu maçı şaktar verecek gitti benim kupon...
hocam şimdide shaktara 2.00 vermiş ve beraberlik de 2.20 olmuş. rapid e daha önce 4.50 veriyordu şimdi 6.00 olmuş
canım sıkıldı bi kupon daha yaptım..dunku hala suruyo...bi tane daha yapıp heyacımızı arttıralım dedik
quote:
Orjinalden alıntı: kidon
over olmak ne demek hocalarım
maçta 3 golden fazla gol olacak demek
hocam shaktar macında şike oalcak demişsin shaktara oynamıssın neyse senın oran benım oranın cok altında be yaw. shaktara senın sitede 1.40 vermiş benımkınde 2.50. ama su an baktım benım sitede shaktar 2.00.
quote:
canım sıkıldı bi kupon daha yaptım..dunku hala suruyo...bi tane daha yapıp heyacımızı arttıralım dedik
quote:
hocam shaktar macında şike oalcak demişsin shaktara oynamıssın neyse senın oran benım oranın cok altında be yaw. shaktara senın sitede 1.40 vermiş benımkınde 2.50. ama su an baktım benım sitede shaktar 2.00.
quote:
bu koponu sıkıntıdan yaptım bea....oranıda az zaten.2 milyon bastım..maçların coğu dier kuponumda olmayan maclar.maç bulamadıım için shaktarı koydum....tutarsa bu -ki zor,hafta sonu maçlarından 4 tane sececem koyacam dierek parayı hemen bu gece...bakalım yaw bu hafta cok kaybettim...
Shaktar Maçı %99.9 Berabere Bitecek.
salı günü enson oynucam dediğim kupon yattı arkadaşlar 7.8 katıydı 5 ytl basmıştım.lille berebere kalınca getti ama dün 5 maç yaptım 2.2 katı ve 20 ytl yatırdım bugün 44 ytl aldım.rahatladım baya
chealse ile interi tek geçtim.fener-milana 0-2,liverpool -r.betis 1-0,rosenborg-olympiakos 1-0 yaptım.rosenborgun 88. dakikada attığı bereberlik golü bianda kuponumu çevirdi yenikti biliyosunuz
bugüne 2 kupon yaptım dün kazandım diye tekine gene 10 ytl bastım.