Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
795.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acil italya vizesi alacagim interrail icin bugun idata ankarada dendiki tum ulkelerden hotel rezervasyonu lazim ne yapmaliyyim vize genede cikar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar.
    14.04.2015 harbıye ofısı tıcarı basvuruö oldu. kısa surede basvuru yapıpı sonuclanan yada bekleyen varmı ?
  • merhabalar...
    8.4.2015 tarihinde idata trabzondan başvuruda bulundum ve hala beklemekteyim. bir önceki vizem 5 iş gününde elime ulaşmıştı.
    bu gecikmenin sebebini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oziozi576

merhabalar...
    8.4.2015 tarihinde idata trabzondan başvuruda bulundum ve hala beklemekteyim. bir önceki vizem 5 iş gününde elime ulaşmıştı.
    bu gecikmenin sebebini bilen var mı?

Geçtiğimiz perşembe günü aradım konsolosluk ayin 8 indeksi başvuruları inceliyoruz bugün sonuç vermeleri lazım sana
  • baki_can B kullanıcısına yanıt
    bugun de cevap alamadım. yarın inşallah :) bu sene bu geçikmeden herkes muzdarip galiba... benimde bu ayın 23 de uçuşum var inşallah yetişir.
    bu süreci hızlandırmak için bir tavsiyen var mı?
  • oziozi576 O kullanıcısına yanıt
    Valla süreç nasıl hızlanır hiç bir bilgim yok aynı şekilde bekliyoruz bende 11.04.2015 idata ankara Ofisinden başvuru yaptım ne konsoloslukmus arkadaş
  • 13.04.2015 den beri :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: baki_can

Valla süreç nasıl hızlanır hiç bir bilgim yok aynı şekilde bekliyoruz bende 11.04.2015 idata ankara Ofisinden başvuru yaptım ne konsoloslukmus arkadaş

Bende de bu resmin aynısından var ayın 10 dan beri

• baki_can B kullanıcısına yanıt
    bende 1 gun sonra tıcarı olarak basvurdum. harbıyeden 10 gunu bulur dedıler. sız hangı ılden turıstmı
  • Italya icin 17.04.2015 tarihinde bahariye ofise basvurdum. Bakalim kac gunde cikacak, umarim erken cikar. Verdikleri kagitta 30.04.2015 tarihinde pasaport teslim yaziyor. O kadar surmez insallah. Gecen sene kardesim 4 gunde aldi.

• merhaba,

13 nisanda kadiköy bahariye ofisinden turistik başvuru yaptım. 4000 küsür gün primim var 9 yıldır aynı şirketteyim, bankada 8-9 bin tl vs vardı sadece 10 günlük istedim..hala cevap gelmedi. Konsoloslukta yazıyor.
  • Merhaba arkadaşlar
    Bugün Ankara konsolosluğuna ulaştım 2 gün sonra uçuşum olduğunu söyledim ve vizemin durumunu öğrenmek istediM. Bana pasaportumun ellerine bu ayın 10 da ulaştığını söyledi ve şimdi ayın 9 ve 10 daki başvuruları değerlendirdiklerini benim başvurunun 1 hafta 10 güne ancak sonuçlanacagını söyledi. Anladığım kadarıyla konsolosluklarda bir yoğunluk var arkadaşlar bu olayı olumsuzluğa yormayın inşallah herkesin başvurusu gönlünce sonuçlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziozi576 -- 21 Nisan 2015; 19:53:21 >
  • @shylky , @oziozi576 başlık Almanya ama, sizde Almanya için mi başvuruda bulundunuz ve bu kadar süredir bekliyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın
    Evet almanya için 14 günlüğüne 23.04.2015 ile 07.05.2015 arası 08.04.2015 tarihinde trabzon idata ofisinden evraklarım 10 nisanda konsolosluğa ulaşmış

• Merhaba 15 nisanda izmir idata üzerinden başvuru yaptım. bu tarihlerde başvuru yapıp vizesini alan varmıdır acaba ? 4 mayısta uçağım var buradaki olayları okuduktan sonra uçağı kaçıracakmışım gibi gelmeye başladı.
  • Esimle ikimiz memuruz. Akraba ziyareti turistik amaçli vize için basvuracagiz.banka hesabinda en az ne kadar olması lazim.

• Turistik vize için belgeler arasında şöyle ibare var:
    quote:

Her başvuru sırasında tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği (Anne,Baba,Kardeşler,Eş ve Çocuklar). Açıklamalar kısmında adres belirtilmelidir.

Diğer ülkeler için Schengen'e başvurduğumda böyle birşey istememişlerdi.
    Yeni mi eklendi bu acaba ?

Başvuranlar bilgi verebilir mi acaba istiyorlar mı bu belgeyi?
    Nüfus müdürlüğünden mi alıyoruz yoksa e-devletten çıktı oluyor mu?

• rival2 R kullanıcısına yanıt
    Evet o belgeyi istiyorlar ve nüfustan alıyorsunuz.
  • arkadaslar bende ticarı basvurdum 14 nısan harbıye. en en en az 2 haftaya cıkar vıze dedıler . 28 ınde teslım edılecek sanırsam
  • Arkadaşlar az önce yine konsoloslukta görüştüm ben başvurumu 11.04.2015 tarihinde idata ankara şubesinden yaptım 13.04.2015 tarihinde konsoloslukta idi konsolosluk suan ayin 10 unda yapılan başvuruları incelediklerini söyledi yarın tatil olduğunu benim başvurumun ise önümüzdeki hafta içi sonuclanacagini söylediler haber bekleyen herkese allah sabır versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baki_can -- 22 Nisan 2015; 15:41:16 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.