Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (417. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.257
Cevap
207
Favori
806.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fransadan vize alıp ilk olarak başka ülkeye gitmek salaklık resmen. Keşke fransaya gidip orsan almanyaya geçselerdi daha sonraki seferlerde rahat rahat kullanırlardı vizelerini 3 yıl boyunca.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bera55 B kullanıcısına yanıt
    Bence sadece verdiğinzi evrakalr durumunuzu yeterince açıklyamamış.

• suganday kullanıcısına yanıt
    İtiraz etmeli miyim sizce

• Bera55 B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle etmelisin. İtiraz dilekçene anne yada babanı sponsor olarak gösterdiğin bir evrak ile okul tatil döneminde gidiyorsa onun bir çizelgesini ve okuldan alabiliyorsan ıslak imzalı ve mühürlü bir öğrenci belgesini ekleyerek itiraz etmelisin.

• htc6199 H kullanıcısına yanıt
    Genelde seyahat tarihini başlangıç olarak verirler ama kimse 19.02 vermezler diyemez verebilirlerde tabiki.

• realistspary kullanıcısına yanıt
    Süre konusunda kimse bir fikir yürütemez ama tavsiyem almanya ya gidicekseniz vizeyide ordan almanız. Diğer türlü vize aldığınız ülkeye ilk kullanımda giriş yapmanız gerekiyor. Sonraki seyahatlerde diğer ülkelere girişte kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bera55

Öğrenciyim ben daha okulum bitmedi üstüme araba var mimarlık okuyorum neden geri dönmeyeyim ki biraz saçma olmuş
    Aynı evraklarla itiraz edin. "Mimarlık" öğrencisi" olduğunuzu üstüne basarak belirtin. Eğer yaptığınız projeler varsa onları da ekleyin. Öğrenci belgenizi yeniden ekleyin. Eğitiminize Türkiye'de devam edeceğinizden dönmeniz gerektiğini yazın. Arabanızın ruhsatını ekleyin. Sponsorunuz hakkında verdiğiniz belgeleri yeniden ekleyin. İtiraz dilekçenizi yazarken temiz bir dille anlaşılır cümlelerle yazın. Uçak biletinizin parasını ödemişseniz parasının ödendiğine dair makbuzu ekleyin.

Bildiğim kadarıyla İngilizce itiraz etmeniz mümkün.

Saçma sapan gerekçelerle reddediyorlar.
  • Peki itiraz ettiğimde gidiş dönüş uçak biletiminde tarihi geçmiş olucak neye göre verecekler vizeyi ya da kaç gün olduğunu eğer itirazım kabul olursa

• quote:

Orijinalden alıntı: Bera55

Peki itiraz ettiğimde gidiş dönüş uçak biletiminde tarihi geçmiş olucak neye göre verecekler vizeyi ya da kaç gün olduğunu eğer itirazım kabul olursa
    Kafalarına göre verecekler. Ya da yeni bir uçak bileti alacaksın. Bak eskisi yandı yenisini aldım gibilerinden. Uçak biletlerinde rezervasyonu da kabul ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 6 Şubat 2020; 9:6:6 >
  • Merhabalar. 30.01 tarihinde Istanbul’dan turistik seyahat amacıyla yapmış olduğum başvuruyu bugün (06.02) teslim aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • happytrees H kullanıcısına yanıt
    Başvuruyu İstanbul'un hangi şubesinden yapmıştınız ?
  • happytrees H kullanıcısına yanıt
    Nasil oldu da 4 is gununde sonuclandi? 23 Ocaktan beri bekliyorum ben. Nereden basvurdunuz acaba Gayrettepe mi, Altunizade mi? Hayirli olsun. Iyi seyahatler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardogank -- 6 Şubat 2020; 9:38:16 >
  • ben 17 ocak trabzon dan başvurdum hala ses seda yok. rezervasyonlar bugüneydi.
  • kokina-1 K kullanıcısına yanıt
    merhaba, acaba nereden ve hangi gün başvurmuştunuz?
  • Gayrettepe’den 02.04-05.04 arasında yapmayı planladığım seyahat için başvurmuştum. Başvuruları neye göre sıraya sokuyorlar ben de anlamadım ama halihazırda 03.04 tarihine kadar geçerli yine Almanya’dan alınmış bir vizem var. O bitmeden başvurmuş olmamın hızlı sonuçlanmasında faydası olmuş olabilir belki.

• 2 ocakta eğitim vizesi için başvurdum 33 gün sonra aldım ,1 Mart'ta yolculuk basliyor

• ardogank A kullanıcısına yanıt
    Sizinki sonuçlanınca buradan bilgi verir misiniz? Benim başvuru da o tarihe yakın. Takip etmiş oluruz. Selamlar...
  • seromaxy S kullanıcısına yanıt
    Tabii mutlaka haber veriririm.
  • Biz da 24 Ocak'tan beri bekliyoruz. Seyahat tarihimiz geçti, bakalım ne zaman sonuçlanacak. :(
  • ilgirg İ kullanıcısına yanıt
    Siz nereden yapmıştınız başvuruyu?
  • 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.