Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.257
Cevap
207
Favori
805.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mustafakurts

quote:

Orijinalden alıntı: NsNx

quote:

Orijinalden alıntı: TheTeknolojist

quote:

Merhaba Arkadaşlar,
    İlk Schengen vize başvurumu, Almanyadan kolay vize alınabiliyor diye yapmıştım.
    01.12.2017 tarihindeki başvurum bugün belli oldu. 22.12.2017 de başlayacak 3 aylık vizem geldi. 6 aylık olmasını Ümid ederdim ancak buda yeterli şimdilik..

Hayırlı olsun, öğrenci misiniz?

Teşekkürler. Hayır Öğrenci değilim, çalışan-işveren şeklinde çoklu evraklar teslim etmiştim.

çalışan olarak yapılan başvurularda neleri dikkate alıyorlar acaba herşey eksiksiz tas tamam ama insan yinede şüphe ediyor :)

Çok birşeyi dikkate aldıklarını sanmıyorum. Evrak işleriyle uğraşan insan yığınlığı. Özel bir şart yoksa merak etmeyin problem olacağını düşünmüyorum. Evraklar eksiksiz ise problem olmayacak. Fazla para vs. hesabınızda göstermenin de olumlu etkisi olduğunu düşünmüyorum. Kız kardeşim kendi bireysel 2 kuruşluk maaşıyla İngiltereye 6 aylık vize almıştı ve daha uzun olmasını istediği için 2. başvurusunda, hesapta 60.000 TL ile ben sponsor oldum. Sonuç ? 1 aylık vize verdiler...

Bu belirttiğim ilk defa başvuru yapanlar için geçerlidir diye düşünüyorum. Tipine bakıp bile veriyor olabilirler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,
    01.12.2017 tarihindeki başvurum bugün belli oldu. 22.12.2017 de başlayacak 3 aylık vizem geldi. 6 aylık olmasını Ümid ederdim ancak buda yeterli şimdilik..

Teşekkürler. Hayır Öğrenci değilim, çalışan-işveren şeklinde çoklu evraklar teslim etmiştim.

çalışan olarak yapılan başvurularda neleri dikkate alıyorlar acaba herşey eksiksiz tas tamam ama insan yinede şüphe ediyor :)

Çok birşeyi dikkate aldıklarını sanmıyorum. Evrak işleriyle uğraşan insan yığınlığı. Özel bir şart yoksa merak etmeyin problem olacağını düşünmüyorum. Evraklar eksiksiz ise problem olmayacak. Fazla para vs. hesabınızda göstermenin de olumlu etkisi olduğunu düşünmüyorum. Kız kardeşim kendi bireysel 2 kuruşluk maaşıyla İngiltereye 6 aylık vize almıştı ve daha uzun olmasını istediği için 2. başvurusunda, hesapta 60.000 TL ile ben sponsor oldum. Sonuç ? 1 aylık vize verdiler...

Bu belirttiğim ilk defa başvuru yapanlar için geçerlidir diye düşünüyorum. Tipine bakıp bile veriyor olabilirler.

anladım hocam sizinde ilk başvurunuz heralde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

anladım hocam sizinde ilk başvurunuz heralde

Evet ilkti.

• 5 aralık tek girişli 20 günlük vize basvurumuza dün (18 aralık) 6 aylık 90 gün kalmalı multi vize geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not important Name

5 aralık tek girişli 20 günlük vize basvurumuza dün (18 aralık) 6 aylık 90 gün kalmalı multi vize geldi.

hangi şubeden başvuru yapmıştınız ?
  • Mustafakurts M kullanıcısına yanıt
    İdata Bursa şubesinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetpalalioglu

Merhaba arkadaşlar, geçen hafta 3 aylık multi vizemi aldım ancak sonradan farkettim ki TURİSTİK başvurmama rağmen TİCARİ vize verilmiş. Girişte problem yaşar mıyım? Bu durumla karşılaşan başkaları var mı? Uçağım Cuma, konuyla alakalı herhangi bir şey yapmama gerek var mı?

Benim vizelerimde böyle bir ayrım göremiyorum. Ticari olduğunu nereden anlıyorsunuz? Aslında turistik veya ticari vize farkı yoktur hepsi turistiktir.
  • quote:

İdata Bursa şubesinden.

en yoğun istanbul harbiye şubesi heralde
    Bursa ve İstanbul farketmiyor. İkametgahın bu şehirlerde ise her ikisine de İstanbul alman başkonsoloslugu bakıyor.

• quote:

Bursa ve İstanbul farketmiyor. İkametgahın bu şehirlerde ise her ikisine de İstanbul alman başkonsoloslugu bakıyor.

gerçi evet orasıda öyle tabi sizinde 10 iş gününde belli olmuş ortalama umarım bizlerinde 10 günü geçmez
    Umarım öyle olur, istediğiniz vizeyi alırsınız.

• AİLE Bİrleşimi vizemi hala beklemedeyim 1 ay oldu şuan
  • Konsoloslukta gözüküyordu bugün itibariyle idata ofisleri arasında gönderim sürecindedir yazıyor. Umarım alabilmişimdir vizeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: simarik1

Konsoloslukta gözüküyordu bugün itibariyle idata ofisleri arasında gönderim sürecindedir yazıyor. Umarım alabilmişimdir vizeyi.

başvuru tarihiniz ne zamandı
  • simarik1 S kullanıcısına yanıt
    Umarım almışsınızdır. Ne zaman nereden başvurdunuz?

• 12 aralıkta Bursa idataya başvurdum ama Kütahya da okuduğum için İzmire gönderdiler. İstediğim tarihler 25 ocak 30 ocak

• quote:

Orijinalden alıntı: simarik1

12 aralıkta Bursa idataya başvurdum ama Kütahya da okuduğum için İzmire gönderdiler. İstediğim tarihler 25 ocak 30 ocak

hayırlısı olsun umarım vizenizi almışsınızdır.
  • Teşekkür ederim. İnşallah

Sizin durumda bir değişiklik var mı?

• Arkadaşlar ayın 1 inde başvurdum turistik vizeye 6 günlük evraklar herşey tam 2 sefer Almanya konsolosluğu izmirden aradılar ilkinde neden Almanya’ya gidiyorsunuz falan dedi sorularına cevap verdim ertesi gün aradı Almanya’daki amcanız bize davetiye gönderebilir mi diye bende sorayım dedim Amcam düz bi davet dilekçesi yazıp mail attı Pazar günü salı sabahı pasaportunuz kargoya verilmiştir dedi sizce red yeme oranım nedir otel rezarvasyonu kredi kartıyla yapılmıştı turistik vize istedim işi ziyarete çevirdiler bi cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.