Epeydir girmiyordum bir gireyim dedim böyle oldu. Oyunu sildim, regeditten kayıt defterlerinide sildim. Tekrar kurdum gene aynısı oldu. ID Pass yazıyorum entera basınca oyun kapanıyor. Nette araştırdım 1-2 konu gördüm söylenilenleri yaptım halen sorun devam ediyor. AntiVirus kullanmıyorum, güvenlik duvarı açık ve kapalı denedim, DNS değiştirdim gene aynı. Nasıl düzelir bu?
Patchi attıkdan sonra ilk girşide banada oldu ama şimdi oyundayım.
fail to load apr function hatası alıyorum bende. Çözüm antivirüs kullanmamak.
Lisanslı kaspersky ım var o kadar parayı boşuna mı verdik:S
1734'e kadar yükleyin. Son patchi yüklemeyin.Options'dan 1735 olarak ayarlayın. Bu şekilde bir arkadaşımın bilgisayarında çalıştı.Garanti vermiyorum ama deneyin birşey olmaz.
Charların çoğu +2 gündür zaten askıda. Biz de o bölümü geçsek bile oyuna giremiyoruz.
K2
klavyenin enter tuşlarında bi sorun yok dimi??
hani bizdede oluuyo bazen devamlı enter e bastıgımızda dc oluyor sonra bi enter daha yaptıgımızda oyundan atıyor öyle bişey olmasın??
(sadece bi düşünce)
quote:
Orjinalden alıntı: DreaM
1734'e kadar yükleyin. Son patchi yüklemeyin.Options'dan 1735 olarak ayarlayın. Bu şekilde bir arkadaşımın bilgisayarında çalıştı.Garanti vermiyorum ama deneyin birşey olmaz.
öyle yapinca third party tools hatasi veriyor.. en iyisi combofix ;)
quote:
Orjinalden alıntı: Sthree
quote:
İşe yaramadı combofix. Zaten combofix denen program antivirus programıdır. Patron1 Patron2 Amvo.exe Autorun.inf gibi virusleri fixlemeye yarıyor. /ISchWeppeSI Klavyede problem yok. /DreaM 1730'a alıp tekrar update etmeyide denedim değişme yok. /N!ghTM@sTeR Çok defa denedim, çok defada reset attım düzelme yok. Allah istemiyor anlaşılan oynamamı neyse
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
quote:
Orjinalden alıntı: Sthree
quote:
İşe yaramadı combofix. Zaten combofix denen program antivirus programıdır. Patron1 Patron2 Amvo.exe Autorun.inf gibi virusleri fixlemeye yarıyor. /ISchWeppeSI Klavyede problem yok. /DreaM 1730'a alıp tekrar update etmeyide denedim değişme yok. /N!ghTM@sTeR Çok defa denedim, çok defada reset attım düzelme yok. Allah istemiyor anlaşılan oynamamı neyse
Başka chara yada yanlış şifre girince aynı hatamı?
aman ne olacak sende ko oynamayı ver zaten oynasna ne olacak (koxperlerden depresyona girecen ) oynamsana ne olacak(hayatını yaşıyacan )
/Kenjianatsu Denedim başka charlarlada aynı. /MadMan272 9 Gün burdayım zaten sonra gidiyorum. Sıkılmayım diye şeeettirmiştim ama sağlık olsun napalım.
antivirüs blokluyor olmasın ? antiviri pause yapıp denediniz mi ? kis 2009 yüklü, pause yapmadan giremiyorum.
Biraz konu dışına çıkıyorum ama bendede bir sorun war ID Pass giriyorum hani charda biri olunca çıkan bir yazı oluyor ya o çıkıyor sürekli 4 gündür böyle sorn ne olabilir ?
Konuyu hortlatacağım mecbur.Arkadaşlar ben de aynı hatayı almaya başladım.Start geliyor sorunsuz,giriş ekranına gelince ID ve pass yazdıktan sonra ekrana hiç bir hata gelmeden oyun kapanıyor ve site açılıyor.Çözümü bilen ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Dogukan
Konuyu hortlatacağım mecbur.Arkadaşlar ben de aynı hatayı almaya başladım.Start geliyor sorunsuz,giriş ekranına gelince ID ve pass yazdıktan sonra ekrana hiç bir hata gelmeden oyun kapanıyor ve site açılıyor.Çözümü bilen ?
Daha önce olmuştu aynısı. Ekran kartıyla ilgili program vs fazlalıklar varsa program ekle kaldıra gir sil gitsin. ben fazlalık gördüklerimi temizlemiştim düzelmişti.
aRKaDasLaR BiRDe Bu Yolu Deneyin Metin2_Tora Dosyasına Girip metin2client.bin dosyasnı metin2client.exe dosyası yapn { oLMadıysa BirDe bu YoLu Deneyn Metin2.exe dosyasını açıp windows 95 uyumluluk olarak ayarlayn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme