Arkadaşlar merhabalar, İşlemci için soğutucu bakıyordum bu ürün özellikle dikkatimi çekti. Yorumları okuduğum zaman kullanıcılar hem soğutma performansından memnun hem de öneriyorlar. Fiyat olarak diğer ürünlerden de çok ucuza gördüm sanırım şuan indirime girmiş. Ben çok anlamadığım için bu ürünü kullanan yada öneren var mı ürün için aşağı bir link bırakıyorum. Fiyat performans ürünü olarak gözüküyor. Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Linkten giremeyecek arkadaşlar için özellikleri copy-paste yapıyorum. ID-COOLING SE-224-XT-R 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Uyumluluk Intel LGA2066 / 2011/1200/1151/1150/1155/1156/ AMD AM4 TDP 180 W Ortalama boyut 120 × 73 × 154mm (L × G × Y) Soğutucu Malzemesi 4 × Ф6mm Isı Borusu (Doğrudan Dokunuş) + Alüminyum Kanat Ağırlık 810 g Fan Boyutu 120 × 120 × 25 mm Pervane hızı 700 ± 200 ~ 1800 ±% 10 RPM (PWM) (RGB) Gürültü, ses 15,2 - 32,5 dB (A) Güç girişi 2,4 W Rulman Tipi Hidrolik Rulman Bağlayıcı 4Pin PWM Tweaktown da da önermişler: https://www.tweaktown.com/reviews/9624/id-cooling-se-224-xt-black-cpu-cooler/index.html#:~:text=The%20Bottom%20Line,from%20this%20ID%2DCooling%20product! Acil ihtiyacım var. Yorumlara bakarsak çok memnunlar ama emin olmak için anlayan arkadaşlar öneri sunabilirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler herkese < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanumitoglu -- 26 Mart 2021; 13:13:55 > |
ID-COOLING SE-224-XT-R 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Nasıl?

-
-
Fiyat/performans olarak gayet iyi bir model olan 6 ısı borulu snowman t6 ultra modelinede bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 26 Mart 2021; 21:28:11 > -
Teşekkür ederim cevabınız için. Id cooling olarak Ürünü sipariş verdim geldi başka araştıran arkadaşlar da olursa aydınlatmak için bilgi vereyim. Gerçekten çok memnunum boyutuna dikkat etmek lazım biraz benim kasaya ucu ucuna oldu ama tam fiyat performans ürünü gerçekten.
-
Montaj nasıl kendi arka plakası geliyor mu anakarta direkt mi montaj yapılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende t6 ultra ile arasında kalmıştım t6 ultra 170 id cooling ise 190tl idi kalitesiz Çin malı ürün yerine tercih ettim. 2 güne teslim olur. Ekstra tercih sebebim içinden çıkan macun kaliteli ve ağırlığı tek fan olmasına rağmen 100gram daha fazla bu da demek oluyor ki daha dolu metal oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullanıyorum, fiyatına göre iyi bir ürün.
-
Evet arkadaş önerince bende T6 Ultraya baktım ama ID Cooling bariz daha üstün geldi. Performans olarak 500-600₺ civarındaki bazı ürünlerden daha performanslı desem yanlış olmaz.
-
Plakayı oturtturup direkt olarak üzerine ürünü takıyorsunuz. Montajı çok basit.
-
Ürün elime geçti birkaç gün test ettim başarılı buldum kasa da kule soğutucu dışında fan yok dark n5 kullanıyor. Amd 2200g ye oc yaptım 3.9ghz cpu clock 1600mhz Gpu clock yaptım normalde daha üstünü görneliydi ama sağlıklı olacağını düşünmedim. Boşta 30-40 arası dolaşıyor stres testinde 65 i geçmedi bu da apu işlemci için bana göre iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X