TP-Link'in 821N modelini aldım ancak her nedense bağlanamıyorum.Yakın komşulardan 3 tane modemi buluyor benimkisi yok.Sebebi ne olabilir.Ne yapmam gerekir.Yardımcı olursanız sevinirim.
modemin ayarlarından bak bakalım açıkmı.
Açık çünkü dizüstü ile bağlanıyorum nete.Bir ara göründü kayboldu.Baştan nasıl yapılması gerektiğini tane tane anlatacak bir arkadaş yardımcı olbilirse sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: sesem
Açık çünkü dizüstü ile bağlanıyorum nete.Bir ara göründü kayboldu.Baştan nasıl yapılması gerektiğini tane tane anlatacak bir arkadaş yardımcı olbilirse sevinirim.
Hiç bilmeyen birine nasıl tarif edilir ki!
Modemi kapatıp açın.
Icybox menüye girin. AĞ > OK Sağda açılan en üst menüde "Kablosuz Otomatik" seçin > OK Hemen altındam "Kaydet" >OK En alta inin "Kaydet" >OK
Açılan Sayfada SISID : Pass: Ve Pass Türünü doğru sesçin "Kaydet" >OK
Tekrar bir önceki sayfaya gelir.
En altta ICYbox ın adresi, IP numarası Vs aktif se tamamdır
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet
quote:
Orijinalden alıntı: sesem
Hiç bilmeyen birine nasıl tarif edilir ki!
Modemi kapatıp açın.
Icybox menüye girin. AĞ > OK Sağda açılan en üst menüde "Kablosuz Otomatik" seçin > OK Hemen altındam "Kaydet" >OK En alta inin "Kaydet" >OK
Açılan Sayfada SISID : Pass: Ve Pass Türünü doğru sesçin "Kaydet" >OK
Tekrar bir önceki sayfaya gelir.
En altta ICYbox ın adresi, IP numarası Vs aktif se tamamdır
Teşekkürler yanıt Ahmet kardeşim.Ancak asıl sorun şu.Dediğini aynen zaten yapmıştım.Çevremdeki elalemin ağını buluyor benimki ortalıkta yok.Üstelik bilgisayara yüklediğim metageek.net adresindeki inSSDer programıyla yaptığım kontrolde sinyalim çok güçlü olmasına rağmen.Icyboxta SSID'i görememem çok tuhaf.Modemde o kadar denemelerime rağmen.
Icybox ta modeminizin SSID ini görsenizde görmesenizde;
Kablosuz otomatik seçip kaydettikten sonra.Aynı sayfada en altta kaydet dediğiniz zaman açılan ikinci sayfada seç/scan ile uğraşmadan!
SSID: Güvenik türü: Anahtar: (modem şifreniz)
Bu üçünü doğru yazıp kaydet dediğinizde bağlanması gerekir.
Arkadaşlar merhaba,
Raidsonic firmasına icybox IB-MP309HW-B FULL HD Media Player ile ilgili DTS çalışmlarının nasıl gittiğini sormak için bir mail attım .Adamlar bana nazik bir şekilde aşağıda maille karşılık verdiler. Ama cevap pek de iç acıcı değil. Sanki bu modelle ilgili hiçbir DTS çalışması yokmuş veya olmayacakmış gibi cevap yazmış .Bilgilerinize sunulur.
Guten Tag,
this don’t support DTS. There no firmware available to change this. We can’t add DTS for copyright reasons. Our IB-MP305A-B media adapter support DTS audio.
Mit freundlichen Grüßen // Best regards Hr. Süßmuth (Support-Team)
*** Viele Antworten auf Ihre Fragen rund um unsere Produkte finden Sie in unseren FAQ-Bereich auf unserer Homepage unterwww.raidsonic.de Please visit our web-pagehttp://www.raidsonic.de where you can find lot of answers to our products. Bitte senden Sie immer das vollständige eMail als Antwort. Please send us every time the complete eMail in your answer.
Di, Mi & Fr 13-15Uhr (Tuesday, Wednesday & Friday 1-3pm)
This email is only for recipient. It is not allowed to publish this eMail or parts of this eMail. Dieses eMail ist nur an den Empfänger gerichtet. Es ist untersagt dieses eMail oder Teile daraus zu veröffentlichen. To publish this eMail or parts you need a approbation of the sender. Um diese eMail oder Teile daraus zu veröffentlichen muss die Genehmigung des Versenders vorliegen.
please sign in here for our newsletter (Hier können Sie unseren Newsletter bestellen und abmelden)
quote:
Orijinalden alıntı: mayhos
Arkadaşlar merhaba,
Raidsonic firmasına icybox IB-MP309HW-B FULL HD Media Player ile ilgili DTS çalışmlarının nasıl gittiğini sormak için bir mail attım .Adamlar bana nazik bir şekilde aşağıda maille karşılık verdiler. Ama cevap pek de iç acıcı değil. Sanki bu modelle ilgili hiçbir DTS çalışması yokmuş veya olmayacakmış gibi cevap yazmış .Bilgilerinize sunulur.
Guten Tag,
this don’t support DTS. There no firmware available to change this. We can’t add DTS for copyright reasons. Our IB-MP305A-B media adapter support DTS audio.
*** Viele Antworten auf Ihre Fragen rund um unsere Produkte finden Sie in unseren FAQ-Bereich auf unserer Homepage unterwww.raidsonic.de Please visit our web-pagehttp://www.raidsonic.de where you can find lot of answers to our products. Bitte senden Sie immer das vollständige eMail als Antwort. Please send us every time the complete eMail in your answer.
This email is only for recipient. It is not allowed to publish this eMail or parts of this eMail. Dieses eMail ist nur an den Empfänger gerichtet. Es ist untersagt dieses eMail oder Teile daraus zu veröffentlichen. To publish this eMail or parts you need a approbation of the sender. Um diese eMail oder Teile daraus zu veröffentlichen muss die Genehmigung des Versenders vorliegen.
please sign in here for our newsletter (Hier können Sie unseren Newsletter bestellen und abmelden)
Bu maili kısalttın mı? Yada Almanca yazışıp, ingiizceye sen mi çevirdin? Bu kişi ile bende görüştüm ve ingilizcesi bu kadar kötü değil. Bi gariplik var sanki...
Yani şimdi biz boşuna mı FW bekliyoruz!
quote:
Orijinalden alıntı: Kızıl Baron
quote:
Orijinalden alıntı: mayhos
Arkadaşlar merhaba,
Guten Tag,
this don�t support DTS. There no firmware available to change this. We can�t add DTS for copyright reasons. Our IB-MP305A-B media adapter support DTS audio.
Bu maili kısalttın mı? Yada Almanca yazışıp, ingiizceye sen mi çevirdin? Bu kişi ile bende görüştüm ve ingilizcesi bu kadar kötü değil. Bi gariplik var sanki...
Merhabalar,
Hayır bir çeviri veya kısaltma söz konusu değil. İngilizce yazıştım ve direkt bu cevap geldi.
Bilgilerinize sunulur.
Arkadaşlar herşey için çok teşekkürler ellerinize sağlık tüm sayfaları okudum almayı bende düşünüyorum fakat DTS olayı benim içinde büyük bir önem taşıyor yeni fw ile DTS desteği geleceği hep yazılmış şuan itibari ile destek yokmu yada gelmeyecekmi akıbeti belli mi bunun sonunda almaya karar vereceğim bilgi verirseni sevinirim.
DTSli bir sürü muadili varken niye macera arıyorsunuz
a-110 m32 m33 m34
en iyisini almaya çalışıyoruz dts var onlarda belki ama onlarında başka sorunları oluyor ICYBOX şuanda en iyisi gibi gözüküyor.
demek ki sen kararını vermişsin o zaman al bak adamlar söz verdi çıkacak DTS
İlla DTS için amfi aldıracak bu adamlar bize... Benim şu an başka meşguliyetlerim olduğu için bir süre daha DTS desteği olmadan bu cihazı kullanacağım.Eğer İlerleyen zamanda da DTS desteği yönünde bir gelişme olmazsa bakıcaz artık bir çaresine...
acaba hep birlikte c200 mü yapsak!
niye toplu alınca indirim mi yapıyorlar?
quote:
Orijinalden alıntı: sadays
niye toplu alınca indirim mi yapıyorlar?
Yapmazmısınız?
Hocam ben bu ICY BOX tan ciddi şekilde sıkıldım. Kardeşim gelip gidiyor bir tane de bana alalım diyor.,İçindeki filmlerle birlikte kardeşime hediye edip HDD dahil. Yeni bir tane mi alsam diyorum. Amam TF/DH araştırınca kafa ambele oldu denir ya aynı. -- Sana ıcy box almadan ne alalım dedik net cevaplamadın :) --
Şimdi soruyorum en iyi seçenek nedir?
c200 e takılmış olmam henüz BD playerım yok onunda yerini tutabileceğinden. -- Yanlış anaşılmasın ICY BOX ile ilgili DTS takıntım felan yok Neticede onkyo 875 mevcut. -
Misafirler geldiğinde arka arkadaya 2-3 film izleyebilmek istiyorum. IC BOX 1TB WD gren var ısınıyor. :(
sevgili ahmet millet beni egreat satıyorum veya komisyon alıyorum sandığı için o aralar direkt olarak egreat al diyemedim
m32den ciddi olarak memnumun en azından ısınma anlamında dik olduğu için aletin yere temas eden hiçbir noktası yok o yüzden ısınma minimum ancak bu noktadan sonra ya c-200 veya egreat hdx veya istar gibi firmaların c-200 muadili üretecekleri cihazlara bakmak lazım
açıkçası ben egreatten c-200 muadili bir ürün bekliyorum hem mkv hem blu-ray şahane olur
icyboxu değiştirirsen artık muadillerine pek yüz verme derim
WD live iyi ama o da nmt değil içine disk takılamıyor blu-ray desteği yok v.s. v.s.
"c-200 veya egreat hdx veya istar gibi firmaların c-200 muadili üretecekleri cihazlara bakmak lazım "
Üstad; c200 ve dune mevcut + egreate HDX istar henüz aynı kategoride yok anladığım kadarı ile.
Dune BD 3 Prime temini çok zor ama bir o kadar da şık görünüyor. c200 e nazaran.
Bu durumda ya biraz daha bekleyeceğiz ya da c-200!