Şimdi Ara

ICYBOX 2.5' USB2.0 + eSATA SATA HDD KUTU iNCELEMESi RESiMLi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
7.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ICYBOX 2.5' USB2.0 + eSATA SATA HDD KUTU iNCELEMESi RESiMLi

Kutu içeriği esata kablo(70cm), usb kablo(90cm), harici güç kablosu(60cm), masaüstü pc için bağlantı istasyonu ve vidaları, 2,5 HDD esata kutu, açma aparatı

disket sürücü yerine takılan kutu ön görünüş (ölçüleri 185x100x25mm)

disket sürücü yerine takılan kutu alt görünüş ve bağlantı kabloları

2.5 HDD kutunun istasyona takılmış hali.

2.5 HDD kutunun arka bağlantıları (HDD kutu ölçüleri 135x85x15mm)

2.5 HDD kutunun sökülmüş hali ve sökme aparatı

Kart görünüşü (80x30mm)

Ürünü HB den 48 ytlye aldım

Kutuyu yeni teslim aldım. Sizlerle paylaşmak istedim.
    Hız testlerini henüz yapamadım sadece USB bağlantısını 5400 8mb 2.5 sata hdd ile denedim ve performansı beni memnun etti. Fiyat performans olarak memnun kaldığim bir ürün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Config -- 25 Kasım 2008; 23:44:53 >

• inceleme için çok teşekkürler.Bende almayı düşünüyorum.Verdiğiniz bilgilerden sonra karar verdim.Kesinlikle alıyorum.Kılıf çıkmamamsı çok kötü. :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: terra__cota

inceleme için çok teşekkürler.Bende almayı düşünüyorum.Verdiğiniz bilgilerden sonra karar verdim.Kesinlikle alıyorum.Kılıf çıkmamamsı çok kötü. :(

Kılıf için HB ye mesaj attım , cevap olarak kutu içeriğinde bulunmadığnı söylediler

aşağıdaki linkleride inceledim. kılıf olmadığı belirtilmiş
    http://www.raidsonic.de/webEdition/openBrowser.php?url=/webEdition/we_redirect.php%3Fid%3D2582

http://www.raidsonic.de/de/data/data_pdf/icybox/datasheet-ib290d.pdf

• arkadaşlar bu kutuyu bende aldım (hb'den) ilk aldığımı geri yolladım nedeni içini açtığımda (fotoğrafta seninkindede olduğu gözküyor) vidalarının paslı olmasıydı fakat ikinci gelende de azda olsa pas vardı. Asıl sorunu ise esata da yaşadım. Kutuda seagate 320gb 8mb 5400 rpm hdd kullanıyorum. pc'im hp pavilion dv5-1010et ve esata çıkışı var, bende bu yüzden bu kutuyu tercih ettim fakat memnun değilim belki birşeyleri yanlış yapıyorumdur diye bu yazıyı yazma gereği duydum. Usb bağlantısında aktarım hızı 30mb/sn ile 10mb/sn arasında esata bağlantısında ise 60Mb/sn ile başlıyor fakat 10mb/sn'ye kadar düşüyor ve de takılmalar oluşuyor hatta aktarım takılmalar yüzünden ve hızın 10mb/sn kadar düşmesinden dolayı usbden daha uzun sürüyor. Sizdede aynı sorun varmı vede tavsiye ediceğiniz birşeyler varmı
  • http://www.pclabs.com.tr/2007/09/26/esata-mercek-altinda-problem-mi-nimet-mi/3/ Burayı bir incele istersen.. Anakart yonga seti uyumsuzluğundan bahsediliyor. Ben eSata bağlantıyı hiç deneyemedim, USB ile kullanıyorum....
  • 01.12.2008 tarihinde ICYBOX 2.5" SATA HDD USB2.0 + eSATA DOCKING STATION (IB-290StUSD-B) ürününü aldım ve ürünle ilgili ciddiarıza problemim var.
    Sorundan kısaca bahsetmek istiyorum.
    Ürün geldikten sonra kullanmaya başladım ve gayette memnundum.taki 20 gün sonra içersinde bulunan 2.5" 320gb 5400rpm Sata Samsung diskim bozulana kadar.disk kafa vuruyor.Diski bios dahi görmüyor.okumaya çalışıyor ama dediğim gibi kafa vuruyor ve bilg hiç görmüyor.kaybolan verilerimden hiç bahsetmek istemiyorum.
    Daha sonra 160gb samsung sata diskimi takıp 2 hafta kadar daha kullanmaya devam ettim.O zamana kadar da sorun yoktu.Ancak şimdide sadece dock station'dan okuyabiliyor. USB'den okumuyor yani. Harici beslemesini taktığımda dahi görmüyor. USB'den taktığımda ışığının hiç yanmadığını not olarak belirteyim. Diski sürekli yanımda taşıyordum. Evdeki pc'de dock station'a bağlıyor. işyerinde de usb den veri transferi yapıyordum. Ancak usb'den görmediği için bütün işlevi iptal oldu.
    Daha hızlı sonuç alabilmek adına ürünün yetkisi servisi olan Digitaltrend firmasını aradığımda hepsiburada.com’dan alınan ürünlerin arızasını hepsiburada.com üzerinden göndermem gerektiğini, irsaliye faturasına ihtiyaçların olduğunda böyle bir işlem uygulandığını söylediler.Dolayısı ile ürünü hepsiburada.com'a gönderdim.Arıza kaydı açtılar yaklaşık 1 hafta oldu ve beklemedeyim.
    Ürün ile ilgili içinden çıkan tüm parçalar ve diğer aksesuarlar ile birlikte garanti belgesi ve faturasını da gönderdim.Aksi taktirde sorun çıkarıyolar.

• bu ürünü kullanan arkadaşlar biraz daha yorum yapabilirmi
  • bu ürünün benzeri nerede satılmaktadır bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.