Şimdi Ara

ICQ nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BAna icq hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

ICQ Nedir?

ICQ, 1996 yılında geliştirilen ve kullanıcıların çevrimiçi iletişim kurmasına olanak tanıyan bir anlık mesajlaşma platformudur. ICQ, sesli ve görüntülü görüşme, mesajlaşma, dosya paylaşımı ve oyunlar gibi çeşitli özellikler sunar.

ICQ, "I Seek You" (Seni Arıyorum) ifadesinin kısaltmasıdır ve kullanıcıların çevrimiçiyken birbirlerini bulmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. ICQ, gerçek zamanlı iletişimi kolaylaştıran ilk anlık mesajlaşma platformlarından biriydi ve kısa sürede dünya çapında popüler hale geldi.

Günümüzde ICQ, Skype, WhatsApp ve Messenger gibi diğer anlık mesajlaşma uygulamalarla rekabet etmektedir. Ancak ICQ, özellikle Doğu Avrupa ve Rusya'da popülerliğini korumaya devam etmektedir.

ICQ'nun Özellikleri:

• Anında mesajlaşma
    • Görüntülü ve sesli görüşme
    • Dosya paylaşımı
    • Oyunlar
    • Sohbet odaları
    • Kişiselleştirilebilir profil

Eğer çevrimiçi iletişim için güvenilir ve kullanımı kolay bir anlık mesajlaşma platformu arıyorsan, ICQ'yu deneyebilirsin. ICQ, özellikle Rusça konuşan ülkelerde çevrimiçi arkadaş edinmek veya iş ilişkilerini sürdürmek için uygun bir seçenek olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hemen başlayalım icq chat programıdır.Messenger'a benzetebiliriz bunda e-mail ile değilde ad soyad kişisel bilgiler girilerek sana kullanıcı numarası verilir ve arkadaş eklemek istediğinde veya biri seni eklemek istediğinde bu numara ile ekleyip eklenirsin.Bana göre artılarını söyliyim messenger'da hala(ama kapsamlı bir şekilde olmayan) kişi arama özelliği var ister numara ister cinsiyet ve yaş'a göre güzel bi arama motoru vardı.Eski özelliğinde pek o kadar yenili yoktu sonra tabi messenger çıkınca yeni düştü ve chat savaşını hala msn önde götürüyor.Bu arada yüklemek istersende:

http://www.icq.com/download/

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F4A67BDD5

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aslında chat programlarının babasıdır ama birkaç sene evvelki bağlantı problemleri nedeniyle Türkiye'de herkes msn e geçmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playground

Aslında chat programlarının babasıdır ama birkaç sene evvelki bağlantı problemleri nedeniyle Türkiye'de herkes msn e geçmişti.

Alıntıları Göster
    Zamanında çok sükseli ve türünün en iyisi olan bir programdı, ne zaman ki yahoo msn ve diğer firmalar anında sohbet programlarına el atıp kendi sohbet programlarını üretmeye başladılar, icq da düşüşe geçmeye başladı.

Orijinalden alıntı: Figo

Zamanında çok sükseli ve türünün en iyisi olan bir programdı, ne zaman ki yahoo msn ve diğer firmalar anında sohbet programlarına el atıp kendi sohbet programlarını üretmeye başladılar, icq da düşüşe geçmeye başladı.

Alıntıları Göster
    vay be ne günlerdi "aaooo" diye gelen mesajın sesi kulağımda çınlamakta
    ama hatalar yüzünden galiba yavaş yavaş msn inde pabucu dama atılacak gbi görünüyo zaten yahoo ile server ları birleşecekmiş yanılmıyosam o zman en iyisi googletalk a geçelim

• quote:

Orijinalden alıntı: özH@N

vay be ne günlerdi "aaooo" diye gelen mesajın sesi kulağımda çınlamakta
    ama hatalar yüzünden galiba yavaş yavaş msn inde pabucu dama atılacak gbi görünüyo zaten yahoo ile server ları birleşecekmiş yanılmıyosam o zman en iyisi googletalk a geçelim

Alıntıları Göster
    banda şunu hatırlattı valla bea : his in soğutma teknolojisi var ya hani

• quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

Alıntıları Göster
    ICQ en çok kullanılan anında mesajlaşma yazılımıdır. Peki, IRC'den farkı nedir?

Öncelikle sizin bir sunucu tanımlamanız gerekmez. Program siz bir ayar yapmaya gerek kalmadan bir sunucu üzerinden bağlantı kurar. İkincisi, herkese açık bir ortamda değil, sadece kendi arkadaşlarınızla sohbet edersiniz. ICQ'yu ilk kurduğunuzda size bir UIN numarası, yani ICQ kimlik numarası verilir ve isminiz ICQ veritabanına eklenir. Gerek arkadaşlarınızın ICQ numarasını alarak, gerek ICQ'da isim, e-posta adresi gibi kriterlerle arama yaparak arkadaşlarınızı ICQ listenize eklersiniz. Ondan sonra Internet'e bağlıyken ICQ size bu listede kim Internet'e bağlı ve ICQ programı açık gösterir. Yani sohbet odalarında rasgele buluşmak, arkadaşlarınızı aramak yerine ne zaman sohbete uygun olduğunu anında görebilirsiniz. Listeden arkadaşınızı seçip ona mesaj gönderebilirsiniz veya Sohbet (chat) penceresi açıp sohbet edebilirsiniz. Hatta listenizdeki birden fazla kişiyi sohbete katma olanağınız vardır. Bu sırada karşınızdakine dosya gönderip alabilirsiniz, çeşitli uygulamaları, oyunları birlikte oynayabilirsiniz.

ICQ'nun dünyada milyonlarca kullanıcısı vardır. Bunun dışında, ICQ kadar popüler ve gelişmiş olmasa da Microsoft Messenger, AOL Instant Messenger, MSN Messenger, Yahoo! Messenger gibi başka anında haberleşme yazılımları da vardır.

Forum_Casusu.Com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KRALL

Nasıl yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Figo

quote:

Nasıl yani?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

quote:

Nasıl yani?

Yaw ilk günden beri ben de düşünüyorum "nasıl yani" diye de, arkadaş çok kendinden emin yazmış, bozmamak için soramadım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

quote:

Nasıl yani?

Yaw ilk günden beri ben de düşünüyorum "nasıl yani" diye de, arkadaş çok kendinden emin yazmış, bozmamak için soramadım

Alıntıları Göster
    ben 4 yildir bu icq kullaniyorum hala bir Turk
    kızıyla chat edemedim gittii...size tavsiyem yabanci dil
    bilmeyen kullanmasın ve hiç te kafasından gecirmesin
    isteyen denebilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: country_boy

isteyen denebilir..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: country_boy

isteyen denebilir..

Çok haklısın arkadaş.Ben yabancı dil chat yapacak oranda biliyorum.İngilizce olarak yazışıyoruz.Hem de İngilizcem daha çok gelişiyor.Genelde yabancı kızlar vardır,Icq'yu Türk kızları pek kullanmaz.Arama bölümüne yazarsın bi isim çıkar ama hep çevrim dışı olur.Genelde Alman kızları yoğunlukta kullanmaktadır Icq'yu.Benim bir sürü arkadaşım var oradan.Mesela bir Rus arkadaşım var.Kız cep numarasını bile verdi ve fotoğrafları.İngilizce çok önemli.Yani msn icq kadar sarmazdı beni bu yüzden
    Yabancı arkadaş arayanlar daha çok icq'yu tercih etmektedir. Soran arkadaş bir kere denesin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gary fx -- 16 Aralık 2005, 17:45:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gary fx

quote:

Orjinalden alıntı: country_boy

isteyen denebilir..

Çok haklısın arkadaş.Ben yabancı dil chat yapacak oranda biliyorum.İngilizce olarak yazışıyoruz.Hem de İngilizcem daha çok gelişiyor.Genelde yabancı kızlar vardır,Icq'yu Türk kızları pek kullanmaz.Arama bölümüne yazarsın bi isim çıkar ama hep çevrim dışı olur.Genelde Alman kızları yoğunlukta kullanmaktadır Icq'yu.Benim bir sürü arkadaşım var oradan.Mesela bir Rus arkadaşım var.Kız cep numarasını bile verdi ve fotoğrafları.İngilizce çok önemli.Yani msn icq kadar sarmazdı beni bu yüzden
    Yabancı arkadaş arayanlar daha çok icq'yu tercih etmektedir. Soran arkadaş bir kere denesin bence.

Alıntıları Göster
    benimde Rus ve alman arkadaşlarim war..

• quote:

Orijinalden alıntı: country_boy

benimde Rus ve alman arkadaşlarim war..

Alıntıları Göster
    İndirmek için :
    http://ftp.icq.com/pub/ICQ_Win95_98_NT4/ICQ_5/icq5_1_setup.exe
    English
    -

• quote:

Orijinalden alıntı: xakar

İndirmek için :
    http://ftp.icq.com/pub/ICQ_Win95_98_NT4/ICQ_5/icq5_1_setup.exe
    English
    -

Alıntıları Göster
    konu azıcık hortlamış
    indirmemiştim ama madem hortladı indirim bakim şu icq yu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

konu azıcık hortlamış
    indirmemiştim ama madem hortladı indirim bakim şu icq yu.

Alıntıları Göster
    yav kimse cevap vermiyor yav. Var mı bi tavsiyeniz :)

yav kimse cevap vermiyor yav. Var mı bi tavsiyeniz :)

Alıntıları Göster
    Abi biz seni burda mı unuttuk? 6 Aralık'dan beri topic te kapalı mı kaldın yoksa?
  • quote:

Abi biz seni burda mı unuttuk? 6 Aralık'dan beri topic te kapalı mı kaldın yoksa?

Alıntıları Göster
    Microsoft yeni Live Messenger sürümünde yıllar önce ICQ tarafından daha ilk sürümünde kullanıma sunulmuş olan "offline mesaj" özelliğini anlata anlata bitiremiyor

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: playground

Bu arada o kadar kişi ekledim , hiç biri bana cevap yazmıyor yav. hep çevrimiçi ama cevap sıfır. başlıcam qysikû () suna haa

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: playground

Bu arada o kadar kişi ekledim , hiç biri bana cevap yazmıyor yav. hep çevrimiçi ama cevap sıfır. başlıcam qysikû () suna haa

Alıntıları Göster
    bekir__ seninde hep bu kız manita tawlama hastalığın depreşti yine galibaa

icq da oturaklı bir cümle yaz kısa nede çok uzun copy - paste yolla gitsin tabii onlie türk bulursan

• quote:

Orijinalden alıntı: holywars

bekir__ seninde hep bu kız manita tawlama hastalığın depreşti yine galibaa

icq da oturaklı bir cümle yaz kısa nede çok uzun copy - paste yolla gitsin tabii onlie türk bulursan

Alıntıları Göster
    ewt arkadaslar birasdan bende icq ya geçicem bakalım nasıl ama şimdi kimse olmassa sıkılırm ben
    icq adresi olan numarasını yazsın hem tanısmıs oluruz hemde alısmaya calısırım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.