evet cok populer . msnden daha populer hatta sanırım. msn in populerligi turkiye icin gecerli sanırım. kullanıcı sayısı bakımından 1 . ya da 2. yiz. bir ara oyle bir haber vardı
yabancilari az cok tanidigimdan biliyorum msn sadece turkiyede bu kadar populer
sağolun
ne ıco su ben hayatımda öle bise duymadım onlar gazel msn
quote:
Orjinalden alıntı: B@D
ne ıco su ben hayatımda öle bise duymadım onlar gazel msn
Bizde kullanılmıyor fazla , örn: ruslar da çoğunlukla icq
Vay be ne günlerdi 6-7 sene oldu üye olalı 3-4 senedir kullanmıyordum
şimdi bir arama yaptım halen duruyor bizim İCQ numarası sanırım ömür boyu silmiyorlar
Bizim millet bi acaip, sanki takım da bu programlar aynı zihniyetle savunma moduna giriyorlar. Bunlar iletişim araçları değil mi ? İletişim için de siz sadece cep telefonu kullanırım der gibi bir hale geliyorsunuz. Msn'de kullan ICQ'da Yahoo messenger'da... biri gidince,servis çalışmayınca yada program arıza yapınca insanlar birbirine ulaşamayınca çok mu iyi oluyor ? Bu programlar bi milli takım değil, kanınızın o renklerde akacağı birer takım da değil. Neden böyle bir programa saplanıyor ve fanatiği olunuyor anlamış değilim! Biri birinden iyidir v.s. ayrı onu demiyorum. İnsanlar birbiri ile iletişim kurarken tek yol değil farklı yollar da var ise bunları da kullanmaları insanların yararınadır. Her ne ise fanatik kafalara laf anlatılamaz zaten :) Ben biraz keyif yapayım dedim meydanı boş bulunca... Gerçi baya da boş kalıcak yine. Yazdım yazdım yarısına gelmişim.
Video görüşmesi nasıl
Bende deneyecem...
bende yıllardır icq kullanırım ve bazı arkadaşların dediği gibi icq kullanmak bi ayrıcalıktır 98 yıllarında icq kullanmaktan büyük bi keyif alırdık..o zamanlar bu kadar chatler ele ayağa düşmemişti mirc proğramları icq ve sitelerin sohpet proğramları adam gibi adamlar tarafından yapılır ve argo söz kullanan atılırdı.. şimdi bakıyorum her hangi bi yerden bi parça sohbet edince hemen msn mailler isteniyor.. ve karşındaki live camını açmadıkça kadınmı erkekmi anlayamıyorsun.. ayrıca sitedeki bazı arkadaşların dediği gibi abd ve rusya hala büyük çoğunlukla icq kullanıyor ve kullanılım kolaylığı iddia ediyorum msn den çok daha pratık en azından dünyanın dört bi yanından çevrim içi insanlara msj. atıp konuşabiliyorsun..msn de böyle bi şansın yok.. ben hala icq kullanıyorum ve bir tane 6 haneli 2 tane 8 haneli nickim var..ama versiyonlar yükseldikçe kullanım o kadar rahat olmuyor..son zamanlarda devamlı hata veriyor..bence en iyisi eski sürümlerdi sanırım..özellikle karşılıklı daktilo yazar gibi yazdığın harfler tek,tek karşıya düşmesi ve daktilo sesi çok hoş bir olaydı bence bu olayı geliştirmediler... msn de bu olayı yapsalar devrim niteliğinde olurdu...siz ne dersiniz ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme