Şimdi Ara

iCloud şifresini unuttum telefon kitlendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Babam'a ait telefonu, icloud şifresini unuttuğu için sıfırlamam gerekiyordu ayarlar bölüsünden sıfırlamaya çalıştığımda iphone'umu bulu kapatmam gerektiği için ve kapatırken icloud şifresi istediği için yapamadım. Daha sonra telefonu pc'ye bağlayıp bilgisayara yedekleme yaptım ve DFU moduna alıp sıfırladım. Telefon kurulum aşamasında kaldı, bu telefon apple hesabı ile ilişkilendirişmiş diyor ve icloud şifresini istiyor yine. iphone zil sesini buradan indirebilirsiniz:https://klingeltonemp3.info/iphone-klingeltone

    O telefonu yapamayınca başka iphone'a aldığım yedeği yükledim. Ben yedeklemelerde sadece fotoğraflar uygulamalar vs. yedekleniyor zannediyordum. Yedeği bu telefona da kurunca yine icloud şifresi istiyor. Yani 2 telefonda gitti :/

    Elimde faturalar yok. Apple'ı arasam hallederler mi?
    klingeltone kostenlos



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MartinL -- 22 Kasım 2022; 7:0:23 >







  • Geçmiş olsun, fatura yok ise işlem yapmazlar.
  • geçmiş olsun, elinde fatura olmasa dahil işlem yaparlar. apple a git telefonu kim nerden aldıysa bahset bilgi ver yardımcı olurlar.
  • Yanlış bilgi vermenin gereği yok.
    Kullanıcı adını hatırlıyorsanız size önceden kaydettiğiniz kurtarma sorularını sorarlar cevaplarını doğru vermeniz halinde şifrenizi sıfırlarlar eğer çift faktörlü hesap ise bu işlemi kendiniz başlatmanız gerekecek sistem size kaç gün içinde hesabın kurtulacağını gösterir.
    Eğer bu işlemlerde başırısız olursanız fatura olmadan o kilitler kalkmaz, aldığınız yeri söylemeniz ya da kişinin bilgilerini vermeniz sonucu değiştirmez.
    https://support.apple.com/tr-tr/HT201487 bence detaylı olarak açıklama mevcut.
    Ben de babama tableti verirken tüm bilgilerini ben ayarladım kurtarıcı mail adresi olarak benim adres de kayıtlı ve sıkı sıkı uyardım. Benden habersiz şifre değişirse sonra da unutulursa cihazı çöpe at dedim. Çevremde çoğu tanıdığa yardımcı oldum. Bazıları kimliğini dahi bilmiyor ve bilmediği için de apple nasıl olur da benim malımı kitler diyor dava açacağını söyleyen de oldu.




  • Arkadaşa katılıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.