Şimdi Ara

icloud kilitli İphone 5s alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşımın babası yurt dışı çalışan bir nakliye firmasında şöför, arkadaşıma 2. el İphone 5s 32 gb getirdi cihaz orjinali kadar temiz kusursuz fakat icloud şifresi var ve açılış etkinleştirme ekranında kalıyor, sahibine ulaşılma şansı yok. Ben oyun, wifi, müzik amaçlı alsam Bu cihazın açılma şansı varmıdır ? ipod olarak kullanılabilirmi ? Telefoncu ölü parasına parça parasına alırım falan demiş ama güzelim çiziksiz cihaz vermekte istemiyoruz. Çöpmüdür işe yararmı ?

• Ancak yedekparça olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direk çöp. hiçbir şekilde açılmaz o cihaz. yani ipod olarak da kullanılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler. Telefon özelliği olmasada wifi, müzik, oyun için alsammı diyordum açılma şansı hiç yoksa boşuna para verip almıyım elimde patlamasın
  • Calinti cihaz buyuk ihtimalle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sylver89

Calinti cihaz buyuk ihtimalle..

Valla arkadaşın babası getirmiş yani cihazın durumu nedir açıkçası hiç bir fikrim yok, kilitli ekranda duran sıfırı kadar temiz cihaz işte. Ben hiç bulaşmıyım en iyisi mesaj alındı...
  • icloud kilitli telefonu açtırabilirsiniz. sadece biraz masraflı.
    Ödeyeceğiniz masraf + telefona ödeyeceğiniz para , kilidi olmayan telefonun ücretinden düşükse alınabilir.
    appleicloudunlocker.co.uk
    adresinde kayıp modunda olmayan yani çalıntı olmayan telefonlar için 115 sterline açtırabilirsinz.
    Bu firma oldukça güvenilir.
    twitter adresinden referanslarını da görebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

Ancak yedekparça olur

bunu yazmak için girdim
  • Sahibine ulaşma şansı yoksa olmuyor maalesef etkinlestirme ekranını Geçme şansı yok diye biliyorum ama yine de bilenler daha iyi söyleyebilirler. iCloud şifresini unutmuş bi tanıdığım için apple Türkiye yi adadık faturanın resmini felen istediler. İrlanda'ya gonderiyorlarmis 3 günde mail geldi iTunes üzerinden yeni iPhone ayarla olarak yapabildim bu şekilde olmuştu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • icloud kilitli = çalıntı
  • masraf harcayıp actır sonra polisler çalıntı malla yakalamakla yakalasın seni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.