Şimdi Ara

icloud kafama takılanlar.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: beykor

takip ne ya?

Takip = Dün gece mobilden okudum konuyu ve sonra bakmak için bir mesaj bıraktım. Profilimin son mesaj yazdığım konular kısmından da kolayca buldum.
  • ben icloud u ne yaptıysam kullanamadım . pc den hıcbırseyı icloud a upload edemedım.
    resımlerı ıcloud un yonlendırdıgı klasore atıyorum apply tusuna basıorm ama hıcbırsey olmuyor. benımle aynı sorunu yasıyanlar olmus her dedıklerını yaptım ama bır turlu duzelmedı . icloud damı bır sorun var acaba serverlarda yuklenme varmıs bır ara. yoksa benm pc demı sorun
  • Merhaba arkadaşlar bende de sorun var. Eskiden pcden iPadden ve iphonedan rahatça kullanırdım. 1-2 hafta önce iphone ve ipaddeki cıhazlarımdan cektıklerım bırbırıne ve pcye gıdıyor fakat pcden manuel olarak uploads klasörüne attığım dosyalar gıtmıyordu. Arkadasın dedıgı gibi yukarda, sısteme düşüyor fakat aygıtlara gıtmıyordu. Pc de de uploads a koyduğum dosya dowload ya da photo stream klasörüne geçiyor fakat aygıtlara ( iPad ve iPhone ) gelmiyordu. Sinirlendim kapadım photo streamı. Ama çok kullandığım bir özellik ve bana oldukça lazım olan bi olaydı. Yardımcı olabılecek var mı? Her yolu denedım olmadı. Yenıden yüklendim pc dekı icloud'u, onardım bana mısın demedi. Acaba sunuculardan dolayı mı? Şimdiden teşekkürler. Acil yardım ve görüş lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.