Bildirim
iCloud Drive kullananlar baksın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İcloud drive cihazındaki istediğin kısımların yedeğini icloud sunucularına yedekleyip istediğin zaman geri cihaza yüklemene yarayan bir depolama şeklidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ra06
İcloud drive cihazındaki istediğin kısımların yedeğini icloud sunucularına yedekleyip istediğin zaman geri cihaza yüklemene yarayan bir depolama şeklidir.
Yedeklediğim şey cihazımda kalıyor mu yoksa silinip iCloud a mı gidiyor acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yedek aldığınız rehber,uygulama yada her neyse sadece yedeği icloud'a gider yine kendisi cihazda kalır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ra06
Yedek aldığınız rehber,uygulama yada her neyse sadece yedeği icloud'a gider yine kendisi cihazda kalır.
Teşekkür ederim Sağolun
Bunları icloud drive kapalı olarakta icloudtan yedekliyoruz drive in esprisi ne diye soruyor bence arkadaş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de tam bilmiyorum mesela badland icloudda açık görünüyor ben silip yüklediğimde kaldığım yerden devam mı edecek bu mu olay
iCloud Drive, Google Drive ve Onedrive gibi bütün dosyalarını yükleyebileceğin bir sistem ama henüz iCloud Drive kullanıma açılmadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X