Şimdi Ara

iCloud'da Find My iPhone kullanilamiyor (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasimin telefonunda iCloud olayini kurmak istiyoruz.

iCloud hesabi zaten vardi, Find My iPhone'da da gozukuyordu fakat Offline gozukuyordu
    Farkli bir iCloud hesabi aldik. Bu sefer de Cihaz gozukmuyor, sanki o iCloud hesabina ekli bir telefon yok gibi

Location Services ACIK
    Find my iPhone ACIK

iCloud sekmesindende Find my iPhone ACIK

Fakat hala Devices'da gozukmuyor

Ne yapmamiz gerekli?

• Daha once kullandigin herhangi bir icloud hesabi ID'si varsa iphone da ( delete account ) sil komple o accountu yada icloud sekmesini kapa.Bir Accountun aktif oldugundan emin ol sonra yine dene bence,Tahminimce bir iki account aktif olmus olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnDrema

Daha once kullandigin herhangi bir icloud hesabi ID'si varsa iphone da ( delete account ) sil komple o accountu yada icloud sekmesini kapa.Bir Accountun aktif oldugundan emin ol sonra yine dene bence,Tahminimce bir iki account aktif olmus olabilir.

Eski account u kaldirdik zaten iPhone dan

Edit:
    Eski iCloud hesabina girip yapip Delete iPhone dedim ve oradan kaldirdim
    Eski iCloud hesabinda telefon offline gozukuyor (online olmasian ragmen)

Suan ne eskisinde ne de suan ekli ve acik olan iCloud hesabinda gozukuyor iPhone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkk9 -- 9 Mayıs 2012; 20:10:40 >
  • Istersen birde App Store dan Find my iPhone uygulamasini indirip denermisin belki onun uzerinden aktif olabilir yeni ID le...
  • quote:

Istersen birde App Store dan Find my iPhone uygulamasini indirip denermisin belki onun uzerinden aktif olabilir yeni ID le...

Onuda denedim onceden, ondada gene hic bir cihaz eklenmemis gibi gozukuyor
  • Ilginc ozaman tek cozum ya komple ayarlari sil yada restore diyebilirim ilk defa duyuyorum bu sorunu karismis olabilir komple kolay gelsin simdiden : )
  • quote:

Ilginc ozaman tek cozum ya komple ayarlari sil yada restore diyebilirim ilk defa duyuyorum bu sorunu karismis olabilir komple kolay gelsin simdiden : )

Restore yapamayiz 4S 5.0.1 JB'li
    JB gitmemesi lazim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni iphone ve icloud
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu iCloud'u gavrayamadım :/
    Telefonun nerede olduğunu mu gösteriyor, bu özellik bendeki samsung galaxy Ace dede var zaten.
    Başka bir işe yarıyor mu bu iCloud... teknolojiden geri kalmayalım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.