Şimdi Ara

İçinden kulaklık çıkan Huawei Watch Buds karşınızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçinden kulaklık çıkan Huawei Watch Buds karşınızda
    Geçtiğimiz yıllarda hem Bluetooth kulaklık hem de akıllı bileklik olarak kullanılabilen Talk Band serisiyle dikkat çeken Huawei, bu kez de iç kısmına kulaklık yerleştirilen bir akıllı saat hazırlıyor.

Huawei Watch Buds neler sunuyor?

Huawei Watch Buds dış görünüş itibariyle firmanın diğer akıllı saatlerinden farklı değil. Harmony OS işletim sistemi ve farklı yaşam değerlerinin takibi yine aynı şekilde kullanıcıya sunuluyor.

Ayrıca Bkz.Huawei Watch Buds, 2 Aralık'ta tanıtılacak: Özellikleri hâlâ sır

Farklı olarak saatin kadranını kaldırdığınızda alt kısımda tam kablosuz kulaklık gizlendiğini görüyorsunuz. Yani saat aynı zamanda kulaklıkların şarj kutusu gibi görev yapıyor. İçinde durduğu müddetçe kulaklıklarınız şarj oluyor.

Tanıtım ertelendiği için akıllı saatin teknik detayları henüz belli olmadı. Özellikle bataryanın performansı merak konusu çünkü hem kulaklığı hem de akıllı saati şarj etmesi gerekiyor. Bu durumda kullanım ömrü önemli ölçüde kısalabilir.

Kaynak:https://www.phonearena.com/news/huawei-smartwatch-hides-earbuds-inside_id144050

• Saatten ziyade telefonda öyle bir yer yapsalar daha isabetli olurdu. Deneyeler vardır muhtemelen ama sektörde kabul görmesi de önemli.

• güzel bence ben böyle bir şey olsun isterdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _köle_ _ kullanıcısına yanıt
    NOKIA yaptı niye yok sayıyorsun?...

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt

Ben yok saymıyorum sektör yok sayıyor. Kullanışlılık önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.