Şimdi Ara

İçindeki vesveseyi atamiyorum lan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aga icimde kitapçık numarasını veya tcmi yanlis kodladim hissi var. 1 kez kodladiktan sonra kontrol ettm ancak keşke 2 kere 3 kere baksaydim diyorum çok kafam bozuk lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende iki senedir var beni düşün

• Bende mezunum

• Hocam iyi akşamlar kitapçık yanlış kodlansa bile karekod sayesinde doğru okunuyor diye biliyorum içinizi rahat tutun iyi forumlar

• ben beş altı defa kontrol ettim sülalem raad
    lakin son saniyede değiştirdiğim geometri sorusunun kodlamasıyla ilgili bir korku var içimde, ya unuttuysam
  • İçinizde şüphe varsa dilekçe yazın hocam halledilir bence.Bende de kitapçık kodlama korkusu var 2 gündür hele mezuna kalınca iyice korkar oluyor insan

• Tc vs. yanlış kodlansa bile sorun olmuyor.Tc sini yanlış kodlayan bir arkadaşın sınavı geçen sene okunmuştu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üst Akıl kullanıcısına yanıt
    Hocam kitapçık kodu yanlış olunca da geçerli bu durum değil mi?

• TC yanlış kodlansa bile optik formun kendisi sana ait olduğundan
    Kitapçık kodunu yanlış kodladıysan bile, adamların aldığı karekod uygulamasından hiç bir sorun kalmıyor.

Yazılım bilgim var için rahat olsun.
  • DiAlucardV D kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum.Ama tahminim kitapçığımızdan koparttıkları barkod sayesinde yanlış kodlanılsa bile sorun olmaz.

• Xeratula X kullanıcısına yanıt
    Valla icime bi nebze su serptin eyvallah

• Hocam en kötü dilekçe gönder bende kitapçık numaramı işaretledim bölümü var ya orayı işaretledim mi emin değilim bugün gönderdim dilekçeyi hallolur inşallah
  • -brs- - kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinden gonderebiliyirmuyim gonderiyorsam nasıl olacak ?

• Olmuyor bildiğim kadarıyla okuluna söyle onlarla beraber hallet özel dilekçe kağıdı falan var ösym nin bende şeyden korktum biraz ama işaretlediysem de adamlar bunlar bizle dalga mı geçiyo moduna falan girmezse iyidir sonuçta emin değiliz işaretlemişte olabiliriz
  • Bir sey olmaz kardesim karekodunu alsinlar yeter gerisi prosedur icabi bunlarin yoksa ohoo hata yapan o kadar cok insan var ki kodlamada :D sikma canini

• Valla kardeşim biraktm kendimi Allah'a nolcaksa olsun yorumlariniz için teşekkürler.

• iyi akşamlar arkadaşlar. kitapçık numaramı doğru kodladım kısmını doldurup doldurmadığım konusunda emin değilim ama kitapçık numaramı ve tc mi kesinlikle doğru kodladım sizce bir problem olur mu ? ki zaten sanırım gözetmenler kontrol ediyor doldurulması gereken yerlerin dolu olup olmadığına ama yine de kararsız kaldım bide mezunum iyice stres oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.