Teşekürler :) bunlar hangi yaratıklardan daha çok çıkyo
aslında tüm sorularının cevabı nivlam'da.
ishade / hashade den iyi 6dg element çıkıyor
quote:
Orjinalden alıntı: MirabLe
Ben 6 aydır oyunda ve forumda yoktum nivlamın ne oldugunu bilmiyorum bu arada ben yeni gelen pasiflerden dolayı blader dedim ama sizce daha ii bi char build varmı
quote:
Orjinalden alıntı: Dreatlord
quote:
Ben 6 aydır oyunda ve forumda yoktum nivlamın ne oldugunu bilmiyorum bu arada ben yeni gelen pasiflerden dolayı blader dedim ama sizce daha ii bi char build varmı
bilmiyordum www.nivlam.com sp hesaplayıcıdan elemente kadar bir sürü şey var. faydalı bir site.
build konusuna gelince, 90 cap inden sonra devir bicheon devri oldu bence. s/s nuker de fena bir build sayılmaz. hem daha hızlı kasılır.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Dreatlord
quote:
bilmiyordum www.nivlam.com sp hesaplayıcıdan elemente kadar bir sürü şey var. faydalı bir site.
build konusuna gelince, 90 cap inden sonra devir bicheon devri oldu bence. s/s nuker de fena bir build sayılmaz. hem daha hızlı kasılır.
teşekürler
nivlamdan tüm herşeyi en ince ayrıntısına kadar hesapladım 945 k sp lazım bana gerekli gereksiz bi çok şeyi açtıgımda :) fire duvarları bile açtım
baya küçük düşünmüşüm yav sp farm ii de sıkıyo adamı yav
quote:
Orjinalden alıntı: son_gooku
baya küçük düşünmüşüm yav sp farm ii de sıkıyo adamı yav
Sp farm hiç ii bi şey değil benden söylemesi :D Başta yapmassan tam bi ölüm
22 den 90 a 0 gapla 221 k sp edıor ..
23den 90 a 0 gapla 240k civarı sp geliyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme