Şimdi Ara

İÇİM ACIYOR ONU ÇOK SEVİYORUM. BENİ TESELLİ EDİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jude Law

quote:

Orijinalden alıntı: odyssa

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No VI

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

için yanıyor istediğin kadar avun aklının bi köşesinde onsuz boş bir hayat istemiyorsun biliyorum... umarım hayırlısı olyr bişeylerle oyalan

eyvallah kardeşim. aynen hayırlısı. oyalanıyorum bişeylerle ama aklımdanda çıkmıyor. bi ara kız arkadaş yaptım unutayım diye. baya yükü hafifletmişti. ama arap kız mesaj atınca o kızıda bıraktım hatta 2 kızı bıraktım kaldım ayazda gene

Sevdiğini unutmaya çalışmak için bir başkasıyla oluyorsan kusura bakma ama adam değilsin açık ve net. Seven adam sevdiğini unutmak için bir başka kızla olmaz. Yüreği parçalanır, ölmek ister ama bir başkasıyla olmaz. Seninki sevgi değil boş yere sevgi falan deme kendini kandırıyorsun. Severken nasıl bir başkasıyla oluyorsun ? Hiç mi kendinden utanmadın ? Ulan ben bir başkasını seviyorum nasıl bunu yaparım demedin mi ? Neyse bu yazı bile fazla senin gibi birine. Sevgiyi oyun yaptınız seviyorum lafı herkesin ağzında sakız oldu senin yaptığın gibi.

dediğin doğru gibi görünsede öyle değil. kızı verdik dedi babası. kardeşi evlilik işlemlerini yapıyor felan dedi. o saatten sonra ne yapmamı bekliyorsun. o kadart acıyı çek ondan sonra konuşalım senle. 4 ay uyumadım her gün ağladım. daha ne kadar acı çekmeliyim.

4 aydan sonrasını okumadım.
    hocam 1.5 yıl deli gibi acı çekmiş biri olarak söylüyorum: "ona olan aşkın bitmeden eğer biriyle acını geçirmek için zaman geçirdiysen net karaktersizsin."

karşındaki kız ya senin aşık olduğun gibi sana aşık olsaydı o zaman ne yapıcaktın?
    bence gerçekten aşık olmuş biri bir daha aşık oldum diye birisiyle zaman geçirmek için numara yapamaz.
    acı çektiğim 1.5 yıl içerisinde 2 kız benden hoşlandı ama ben onu kafamdan atamadığım için ve bir kez gerçekten aşık olduğum için öylesine vakit geçiremem diye düşündüm ve kızları kendimden uzaklaştırdım.
    1.5 yıl sonra ise en dipleri gördükten sonra tekrar normal hayata döndüm.
    şu an onu sadece güzel bir anı olarak hatırlıyorum

sen 1 buçuk senede unutmuşsun. bu kızı alamazsam bi ömür kalbim yaralı kalacak. yaptığımın hata olduğunu söyledim ama babası kızı verdim dedikten sonra ne yapmamı bekliyorsun. şimdi durum farklı tabi. senin için üzgünüm gerçi unutmuşsun sıkıntı yok

ne kadar acı çekmek istiyorsan çek.
    ama kimseye çok aşığım falan deme gidip başkasıyla acını unutmak için zaman geçiriyorsan.

benimn takıldığım nokta bu. sen zaten aşıksan, karşı tarafta aşkın karşılığı yoksa yada herhangi bir nedenden o ilişki yürümeyecekse önce otur çek acını, sonra ne yaparsan yap.
    gerçek aşk olsa böyle bir şeye yeltenmezdin.
    yeltenecek olsan miden kaldırmazdı.
    ömür sonu dediğine bakma kısa sürede unutursun merak etme. şu an acın yoğun olduğundan sana ömür sonu gibi geliyor.

ömür boyu sürer çünkü bu kızla olmazsa başka birine aşık olamam. kendimi biliyorum. bu benim ilk ve son aşkım. sabah 8 de iş vaken bu saate arap müzikleri dinliyorsam elini vicdanına koy sen söyle aşıkmıyım değilmiyim. açıkladım başka kızla görüşme nedenimi.yoksa bu kıza hissettiğimin 1000 de 1 ini, hissetmedim kimseye

hocam git başka yerde ağla aşık falan değilsin.
    onun binde birini hisset yada hissetme orası kimseyi ilgilendirmez. sen böyle bir şeye kalkıştıysan olay biter.
    aşık olsan yapamazdın.
    bende ömrümün sonuna kadar bir daha aşık olamam kalbimi böylle attıracak biri asla çıkmaz diye düşünüyordum.

ama olay öyle değilmiş.
    acısı geçince daha aklı başında biri olucaksın, takılmacalar ve uyduruk ilişkilerden uzak duracaksın derdim ama durumunu bilmiyorum.

daha sen bu durumda böyle birşey yaptıysan ilerisi sakat.
    bu koınuya ekstra yazacak birşeyim yok şimdilik.
    kandırmak istiyorsan istediğini yaz burda aşık olmamış adamlara.
    gerçekten aşık olan biri zaten anlar 3 5 mesajından sonar geçici birşey olduğunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No VI

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

için yanıyor istediğin kadar avun aklının bi köşesinde onsuz boş bir hayat istemiyorsun biliyorum... umarım hayırlısı olyr bişeylerle oyalan

eyvallah kardeşim. aynen hayırlısı. oyalanıyorum bişeylerle ama aklımdanda çıkmıyor. bi ara kız arkadaş yaptım unutayım diye. baya yükü hafifletmişti. ama arap kız mesaj atınca o kızıda bıraktım hatta 2 kızı bıraktım kaldım ayazda gene

Sevdiğini unutmaya çalışmak için bir başkasıyla oluyorsan kusura bakma ama adam değilsin açık ve net. Seven adam sevdiğini unutmak için bir başka kızla olmaz. Yüreği parçalanır, ölmek ister ama bir başkasıyla olmaz. Seninki sevgi değil boş yere sevgi falan deme kendini kandırıyorsun. Severken nasıl bir başkasıyla oluyorsun ? Hiç mi kendinden utanmadın ? Ulan ben bir başkasını seviyorum nasıl bunu yaparım demedin mi ? Neyse bu yazı bile fazla senin gibi birine. Sevgiyi oyun yaptınız seviyorum lafı herkesin ağzında sakız oldu senin yaptığın gibi.

dediğin doğru gibi görünsede öyle değil. kızı verdik dedi babası. kardeşi evlilik işlemlerini yapıyor felan dedi. o saatten sonra ne yapmamı bekliyorsun. o kadart acıyı çek ondan sonra konuşalım senle. 4 ay uyumadım her gün ağladım. daha ne kadar acı çekmeliyim.

4 aydan sonrasını okumadım.
    hocam 1.5 yıl deli gibi acı çekmiş biri olarak söylüyorum: "ona olan aşkın bitmeden eğer biriyle acını geçirmek için zaman geçirdiysen net karaktersizsin."

karşındaki kız ya senin aşık olduğun gibi sana aşık olsaydı o zaman ne yapıcaktın?
    bence gerçekten aşık olmuş biri bir daha aşık oldum diye birisiyle zaman geçirmek için numara yapamaz.
    acı çektiğim 1.5 yıl içerisinde 2 kız benden hoşlandı ama ben onu kafamdan atamadığım için ve bir kez gerçekten aşık olduğum için öylesine vakit geçiremem diye düşündüm ve kızları kendimden uzaklaştırdım.
    1.5 yıl sonra ise en dipleri gördükten sonra tekrar normal hayata döndüm.
    şu an onu sadece güzel bir anı olarak hatırlıyorum

sen 1 buçuk senede unutmuşsun. bu kızı alamazsam bi ömür kalbim yaralı kalacak. yaptığımın hata olduğunu söyledim ama babası kızı verdim dedikten sonra ne yapmamı bekliyorsun. şimdi durum farklı tabi. senin için üzgünüm gerçi unutmuşsun sıkıntı yok

ne kadar acı çekmek istiyorsan çek.
    ama kimseye çok aşığım falan deme gidip başkasıyla acını unutmak için zaman geçiriyorsan.

benimn takıldığım nokta bu. sen zaten aşıksan, karşı tarafta aşkın karşılığı yoksa yada herhangi bir nedenden o ilişki yürümeyecekse önce otur çek acını, sonra ne yaparsan yap.
    gerçek aşk olsa böyle bir şeye yeltenmezdin.
    yeltenecek olsan miden kaldırmazdı.
    ömür sonu dediğine bakma kısa sürede unutursun merak etme. şu an acın yoğun olduğundan sana ömür sonu gibi geliyor.

ömür boyu sürer çünkü bu kızla olmazsa başka birine aşık olamam. kendimi biliyorum. bu benim ilk ve son aşkım. sabah 8 de iş vaken bu saate arap müzikleri dinliyorsam elini vicdanına koy sen söyle aşıkmıyım değilmiyim. açıkladım başka kızla görüşme nedenimi.yoksa bu kıza hissettiğimin 1000 de 1 ini, hissetmedim kimseye

hocam git başka yerde ağla aşık falan değilsin.
    onun binde birini hisset yada hissetme orası kimseyi ilgilendirmez. sen böyle bir şeye kalkıştıysan olay biter.
    aşık olsan yapamazdın.
    bende ömrümün sonuna kadar bir daha aşık olamam kalbimi böylle attıracak biri asla çıkmaz diye düşünüyordum.

ama olay öyle değilmiş.
    acısı geçince daha aklı başında biri olucaksın, takılmacalar ve uyduruk ilişkilerden uzak duracaksın derdim ama durumunu bilmiyorum.

daha sen bu durumda böyle birşey yaptıysan ilerisi sakat.
    bu koınuya ekstra yazacak birşeyim yok şimdilik.
    kandırmak istiyorsan istediğini yaz burda aşık olmamış adamlara.
    gerçekten aşık olan biri zaten anlar 3 5 mesajından sonar geçici birşey olduğunu.

kardeş zaten millet biliyor 4 aydır ne çektiğimi. bi sürü konu açtım sen mevzuya yabancısın. ister inan ister inanma sıkıntı yok.

• bende 10 yıldır seviyorum, daha sevdiğimi bile bilmiyor(du).

4 yıldır onu görmüyorum..

sınıfta biri kimi seviyorsun listesi yaptığında bana sıra geldiğinde "onun nesini sevicem be" demişti

sevdiğini hala görüyorsan git konus bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 26 Eylül 2016; 12:34:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

Sen bakmaya kıyamazsın başkası foşur foşur lap lup bilader...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 yıl fazlaymış

bende 5 yıldır seviyorum onun beni reddetmesine rağmen

nereye kadar sürecek bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Yarra Bandı

bende 10 yıldır seviyorum, daha sevdiğimi bile bilmiyor(du).

sınıfta biri kimi seviyorsun listesi yaptığında bana sıra geldiğinde "onun nesini sevicem be" demişti

yarra band kardeş valla senin durumda kötüymüş. Yalnız seninki platonik. O yaşlarda oluyor öyle şeyler unutursun. Bizimki çok başka. Kızla görüşmek için zaten neler yapmadım ki. Eski konularıma bakabilirsin

• quote:

quote:

yarra band kardeş valla senin durumda kötüymüş. Yalnız seninki platonik. O yaşlarda oluyor öyle şeyler unutursun. Bizimki çok başka. Kızla görüşmek için zaten neler yapmadım ki. Eski konularıma bakabilirsin

o yaşlarda ne demek lan.

1. sınıfta asık olmadım ya kıza.

• quote:

quote:

quote:

o yaşlarda ne demek lan.

hayırlısı kardeşim . sınıf mınıf deyince liseli felan sandım
    k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 26 Eylül 2016; 13:58:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

o yaşlarda ne demek lan.

bana göre bebesin o anlamda kardeşim yanlış anlama. okul çağlarında olur öyle platonik şeyler

lan yürü git 10 yıl diyorum.

ergen olsam 2 yıl olurdu, kızdan kıza kosardım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o yaşlarda ne demek lan.

bana göre bebesin o anlamda kardeşim yanlış anlama. okul çağlarında olur öyle platonik şeyler

lan yürü git 10 yıl diyorum.

ergen olsam 2 yıl olurdu, kızdan kıza kosardım.

tamam kızı okulda görmüşsün sonuçta. hayırlısı kardeşim ne deyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MEPLIS

Ben sevgimi şöyle açıklayayım size.
    Sen şimdi çok seviyorum diye konu açtın ya,düşünmeden edemiyorum acaba benim sevdiğim kızı mı seviyorsun .Onu benden daha çok kimse sevemez kimse de onu başkasına anlatamaz.Küçük ihtimal böyle olması fakat ben piskopat oldum artık.

sendemi arap kıza vuruldun

Laan
    hangi şehir kardeşim.
    edit:Benden büyüksün abi aynı olması zor ama sen yinede hangi şehir söyler misin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEPLIS -- 27 Eylül 2016; 16:17:22 >
  • quote:

quote:

quote:

Sen şimdi çok seviyorum diye konu açtın ya,düşünmeden edemiyorum acaba benim sevdiğim kızı mı seviyorsun .Onu benden daha çok kimse sevemez kimse de onu başkasına anlatamaz.Küçük ihtimal böyle olması fakat ben piskopat oldum artık.

Laan
    hangi şehir kardeşim.
    edit:Benden büyüksün abi aynı olması zor ama sen yinede hangi şehir söyler misin :)

ankara

• quote:

quote:

quote:

quote:

Laan
    hangi şehir kardeşim.

ankara

Umarım istediğin olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEPLIS -- 27 Eylül 2016; 20:29:35 >

• boşver kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın

1 müzikleri dinleme

2 bosver sana kız mı yok

3 vardır heralde

4 fail videoları izle

Kedi almak istiyorum ya ailem izin vermiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

Sen bakmaya kıyamazsın başkası foşur foşur lap lup bilader...

Ders çalışırken bi foruma bakayım dedim. İyi ki bakmışım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Laan
    hangi şehir kardeşim.

ankara

Umarım istediğin olur

eyvallah kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: forum_m

boşver kanka

kolaymı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.