Şimdi Ara

ICF ankastre set (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
76.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım o halde ya sen yanlış biliyorsun yada bu Bosch denen dünyaca tanınmış üretici yalan söylüyor.
    Çünkü BOSCH KGN57P71NE buzdolabım çok güzel mıknatıs tutuyor inox olmasına rağmen.
  • Piyasada inox adı altında bir çok ürün bildiğiniz çelik sac üzerine inox rengi kaplama yapılarak inox diye satılıyor.. Ürün tanıtım kataloglarında ..Renk.....İNOX yazıyorlar.... Yani rengi inox... Gövdesi,.kendi değil....Küçük bir nüans farkı...Ayrıntılı bilgi Googlede mevcut...GERÇEK İNOX MİKNATIS TUTMAZ..... Deneyip görün...Saygılarımla..
  • O zaman INOX'un tanımında bir sorun var ya da piyasada INOX anlamı dışında kullanılıyor, neticede paslanmaz çelikse mıknatıs tutması gerekir.
    Bu arada bağlama telleri de krom nikel demir alaşımlıdır fakat mıknatıs az da olsa tutar.
  • Evimde tek tek denedim....ARÇELİK inox fırın var...Asla mıknatıs tutmuyor....TEKA inox evye var...Mıknatıs tutmuyor...ARÇELİK inox kare ocak var asla mıknatıs tutmuyor...Aspiratör için pintilik yaptım...185 Lira ARÇELİK inox aspiratör yerine inox diye 120 Lira verip başka bir marka aldım..White Daisy...Yıllardır kullanıyorum..Geçen sene merak ettim..Mıknatısı getirip denedim. .Şak diye tutuyor...İnox değil... İnox rengi elektroliz Kaplama normal çelik sac....Ben inox aldım ucuz aldım diye 120 lira verdim...Boyalı sac aspiratörler 65 Lira..- 75 Lira....Açmazsan gözünü.....Açıyorlar gözünü.... Eşek boyanıp yarış atı fiyatına satılıyor.......Durum böyle arkadaşlar...Saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 26 Ocak 2010; 13:01:21 >




  • Merhaba Arkadaşlar,

    ICF ürünlerine çok ciddi talep olmaktadır ilgilenen arkadaşlara bilgi vermek amacı ile yazıyorum,

    Simtaş (ICF) ürün ve müşteri memnuniyeti bakımında gayet başarılı bir firmadır.

    Firma üretimi Eskişehir'de Yapılmaktadır,öncesinde soba üretimi yapan büyük ve köklü bir firmadır.

    Ürünlerin tamamı 2 sene garantilidir. Ürünler evinize teslim edildikten sonra 0 800 341 48 16 nolu İCF müşteri danışma hattından randevu alınarak ücretsiz montaj yapılmaktadır.

    Almayı düşündüğünüz model ve ürüne göre bizimlede irtibata geçebilirsiniz.
    Bize diğer sorularınızla ilgili olarak (konu kısmına donanımhaber ve k.adınızı yazarak ) info {et} ozelsiniz.com e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.


    Camlı ve promosyonda olan ürünlerden bir kaçını ekliyorum inceleyebilirsiniz:


    http://www.ozelsiniz.com/?urun-76441-ICF-Ozel-Fiyatli-Ankastre-Set.html 3 lü set 589 TL peşin fiyatına Garanti ve İşbank Kredi kartı 12 Taksit
     ICF ankastre set


    Ankastre Set Reyonumuz

    http://ozelsiniz.com/?urun-77106-ICF-PROFESSIONAL-COOKiNG-ANKASTRE-SET.html


    http://ozelsiniz.com/?urun-76543-ICF-DAISY-ANKASTRE-SET.html

    ICF ürünlerinde kargo bedeli alınmamaktadır.


    Alternatif olarak isterseniz:


    Termikel Ankastre ve Ariston Ankastre ürünlerinide unutmamak lazım bunları da tavsiye ederim.

    Termikel inox ankastre set

     ICF ankastre set


    Fiyatı: 589 TL


    Termikel özel fiyatlı Ankastre Set

     ICF ankastre set


    Fiyatı: 599 TL



    Hotpoint-Ariston Exclusive Ankastre Set

    Bu ürün dönem dönem 999 TL ye inmektedir.


     ICF ankastre set


    İCF Handytrio 3lü ankastre set v2

    Ürün resmi:
     ICF ankastre set



    İCF Handytrio bir üst fırın versiyonudur.

    Fiyatı: 709 TL




    İyi günler dileriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELSİNİZ -- 7 Ekim 2011; 18:52:16 >




  • SELAM FIRN AYNISI VE 5 Lİ CAM OCAK ARTI CAM ASPRATÖR SET ALDIM 6 7 AY ÖNCE ŞUAN FIRIN ÇALIŞMIYOR PARÇASI FABRİKADAN GELECEKMİŞ FELAN OCAK ÇAKMAK KISMINA SU KAÇARSA DEVRE YAPIYOR SÜREKLİ ÇAKIYOR SES YAPIYOR DAVULUMBAZDA SORUN YOK 1000 TL PARA VERDİM YAZIKLAR OLSUN
  • AA üzüldüm şimdi...Bende uygun fiyata ankastre set buldum diye seviniyordum.ICF elendi yani...EEE ben ne alcam şimdi.....
  • Merhaba arkadaşlar. Bende icf ankastre set aldım. Fakat kurulumu yapmak üzere verilen numaradan Teknik Servisine Bir Türlü Ulaşılamıyor. Numara kullanılmamaktadır yazıyor. Bu 0800 ile başlayan numaradan başka bir numara var mı bildiğiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: icillis

    Merhaba arkadaşlar. Bende icf ankastre set aldım. Fakat kurulumu yapmak üzere verilen numaradan Teknik Servisine Bir Türlü Ulaşılamıyor. Numara kullanılmamaktadır yazıyor. Bu 0800 ile başlayan numaradan başka bir numara var mı bildiğiniz?



    ıcf nin fabrika telefonu 0222 236 0170 dir,ben burayı arayıp tüm meraklarımı gideridim,çok güzel yardımcı oldular ve bir şikayetim olursa bizi muhakkak bilgilendirin dediler.zannedersem 800 numara şu anda arızalı o yüzden cevaplanmamış,eskişehirde köklü bir firmanın üretimiymiş.ben almaya karar verdim.
  • 2011 Ocak'tahttp://www.kalede.com/Products/Kaledekor-katalogu/PID-icf-3-lu-luks-ankastre-set-2~I0200064.aspx linkteki seti aldım (tip aynı ama yalnız benim aldığımda fırında ekstradan kendinden temizleme özelliği var, davlumbaz da 500 cm3 emme gücünde) Linki göstermek için koydum, ben ankara sitelerden aldım. Toplam 1450 TL ödedim. Montajda falan da sorun yaşamadım.

    fırın şimdilik güzel, sorunsuz

    davlumbazın emişi çok iyi, zaten 500 cm3'ün altını almayın diye yorumlar okumuştum, o sebeple bayağı arayıp aldım. Tipi de çok şık. ANCAK çok sesli çalışıyor, ses konusu sizin için önemliyle birkaç defa farklı markaları değerlendirin derim

    ocak da çok şık, çok albenili. diğer markalarda böyle bir ocak alsanız dünya para ödersiniz. Sadece ocağın alev kısmındaki demirlerinde sorun var. Üstüne yapışan yanık kirleri maalesef bir türlü çıkaramadık. söz konusu kirler için önerisi olan olursa, böyle çılgın temizleyiciler falan, çok ikrama geçer.




  • ICF Fırınım her kullanışımda evdeki sigortaları attırıyor. Yetkili servisi aradım geldiler baktılar, sigorta amperini değiştirin/yükseltin dediler. 20 amper sigorta taktık yine aynı sorun oldu. Bu sefer tekrar servisi aradım cihazı alıp teste götürdüler. Birkaç gün sonra yine fırında bir sorun olmadığını, kaçak akım rölesini değiştirmek gerekebileceğini söylediler. Bunun üzerine evdeki tüm sigortaları SIEMENS marka sigorta ile değiştirip 250-TL masraf yaptım. Ancak sonuç gene aynı Fırının bedeline 250-TL daha eklemiş olduk böylece. Elektirkçi prize tellere filan baktı çok kaliteli ve bir sorun olmadığını söyledi. Zaten ev daha 2 senelik, herhangi bir eskime vs. söz konusu olamaz. Velhasıl fırını şu an için pek kullanamıyoruz, çünkü bir patates pişirmek bile birbuçuk saat alıyor. Fırın çalıştıktan yaklaşık 20 dakika sonra sigorta atmaya başlıyor. Sigortayı kaldırıyorum 2 dakika sonra tekrar atıyor. Bu gidişle hurdacıya verecem o olacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erergin

    ICF Fırınım her kullanışımda evdeki sigortaları attırıyor. Yetkili servisi aradım geldiler baktılar, sigorta amperini değiştirin/yükseltin dediler. 20 amper sigorta taktık yine aynı sorun oldu. Bu sefer tekrar servisi aradım cihazı alıp teste götürdüler. Birkaç gün sonra yine fırında bir sorun olmadığını, kaçak akım rölesini değiştirmek gerekebileceğini söylediler. Bunun üzerine evdeki tüm sigortaları SIEMENS marka sigorta ile değiştirip 250-TL masraf yaptım. Ancak sonuç gene aynı Fırının bedeline 250-TL daha eklemiş olduk böylece. Elektirkçi prize tellere filan baktı çok kaliteli ve bir sorun olmadığını söyledi. Zaten ev daha 2 senelik, herhangi bir eskime vs. söz konusu olamaz. Velhasıl fırını şu an için pek kullanamıyoruz, çünkü bir patates pişirmek bile birbuçuk saat alıyor. Fırın çalıştıktan yaklaşık 20 dakika sonra sigorta atmaya başlıyor. Sigortayı kaldırıyorum 2 dakika sonra tekrar atıyor. Bu gidişle hurdacıya verecem o olacak.

    Sizin konunuza benzer bir olayı İki şekilde saeco kahve otomatında yaşıyorum.

    1.Makina (Sert kahve çektiğimde)zorlanırsa yani normalden fazla güç çekerse!

    2.Sıvı teması olursa.(resistanz bağlantı noktaları)


    İsterseniz bu iki konuyu sizin fırının üzerinde gözlemleyin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: exeter

    Erergin kullandiginiz model nedir? ne zaman aldiniz? bu sigorta degistirin diyen hangi servis?
    bunlari bana iletirseniz cozum bulmaya calisirim

    Sn. exeter pm attım
  • Sn. exeter

    pazartesi günü fabrika servisi aradım, yetkili servis ile görüşüp yönlendireceklerini söylediler, dün yetkili servis aradı, bugün de geldiler. eşimden öğrendiğime göre fırının arkasında ısıtıcıyı değiştirmişler. oldukça hızlı bir şekilde sorunumla ilgilenmesi açıkçası beni çok memnun etti. yeni durumu en kısa zamanda deneyip tekrar bilgi vermeye çalışacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erergin

    Sn. exeter

    pazartesi günü fabrika servisi aradım, yetkili servis ile görüşüp yönlendireceklerini söylediler, dün yetkili servis aradı, bugün de geldiler. eşimden öğrendiğime göre fırının arkasında ısıtıcıyı değiştirmişler. oldukça hızlı bir şekilde sorunumla ilgilenmesi açıkçası beni çok memnun etti. yeni durumu en kısa zamanda deneyip tekrar bilgi vermeye çalışacağım.


    düzeltme yapayım, servis formunda "alt ısıtıcı" değiştirildi diye yazıyor.

    Sn. exeter, deneyip sorun olup olmadığı konusunda size de bilgi verecğim, teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erergin -- 29 Eylül 2011; 17:05:04 >




  • Sn. exeter,

    fırını iki kez kullandık, sigortada herhangi bir sorun yok teşekkür ederim, ancak;

    1. eşim tepsideki yiyeceklerin alt tarafının daha çok piştiğini (örneğin köfteleri teker teker çevirmek zorunda kaldığını) söyledi. belki de bu durum normaldir bilmiyorum (eşim en iyi tespit için kek yapmak gerektiğini söyledi )

    2. daha önce de farketmiş olmama rağmen kaynağını bulamadığım bir durum keşfettim. fırın çalışırken (ısıtma yaparken veyahut sonrasında kendini soğuturken) televizyona bağlı 2+1 ses sistemimden çok belli olan bir cızırtı geliyor. Fırının fişini çektiğimde ses gidiyor, takınca tekrar başlıyor. Ses sistemi ve televizyon tunçmatikin akım korumalı prizine takılı.

    3. en baştan beri olan bir durum: fırın kullanılma sonrasında kendini soğuturken bildiğiniz üzere kapağın üzerindeki ızgaralardan arkadan aldığı havayı dışarı veriyor. ancak bu sırada çok fazla tıslama sesi yapıyor ve mutfakta yemek yemekte zorlanıyoruz. 35-40 dakikalık bir kullanım sonrasında hemen hemen aynı süre de soğutma yapıyor. bu ses özellikle misafir vs. varken mutfakta rahatsız edici oluyor.




  • patates-köfte örneğinde; fırın tepsisi tam ortadayken alt-üst birlikte ısıtma (yani normal fırın özelliğinde-fansız) modunda ve 220 derece civarında bir ısıyla pişirme yapmıştık.
  • Merhaba

    ICF'nin 5272 siyah davlumbazını almak istiyorum. Bir kaç sorum olacak

    1. 400 m3 havalandırma kapasitesi yeterli mi?
    2. Bu ürünün 90 cm'lik olanı var mı?
    3. Ankara'da bu ürünü nerden alabilirim?

    Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exeter

    erergin
    pisirme faninin calismasini tavsiye ederim birde pisireceklerinizin daha iyi pismesi icin ust rezistans a yakin koyarsaniz daha iyi olabilir. (neticede ısınan hava yukselir mantigi ile yaklasirsak ust tarafin daha rahat pismesi icin uste yakinlastirirsaniz daha iyi olur birde oyle deneyin)

    Sinan bey...
    davlumbazlar benim uzmanlik alanim degil ama genede yardimci olmaya calisayim
    90 lik olanlar
    5331
    5333(siyah)
    5326
    5336
    5321
    5279(siyah)
    5253
    6265

    Bu ürünlerden bir cogu 800m3 hava cekisine sahip. Ankara`da satin alabileceginiz yeri 0532 111 90 11 nolu telefondan ogrenebilirsiniz.


    ICF Türk Malımı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.