Counter 1.5 i botlarla oynuyorum fakat ice world, poolday, awp_battle gibi bölümler bende yok. Bunları internetten indirebilirmiyim yoksa counter in hangi versiyonunu almalıyım? Yardımcı olurmusunuz lütfen...
waypointsiz yani botlarla oynanamayan mapler içinde burdaki waypointleri indirip oynayabilirsin.Kurmak için indirdiğin .pwf uzantılı dosyaları HalfLife/cstrike/PODBot/WPTDefault içine at.sonra oyuna girip botları atabilirsin...
Cs 1.6 yı internetten oynuorm hiç bi bölümüm yok daha ve bilge res atınca deişmesini istemiorm haritaların nası indirebilirim tüm haritaları her bölümde sürekli yükleme yapıorda
quote:
Orjinalden alıntı: Magina
http://www.cs-maps.org ----> burda her map var.binlerce...ben burda bulamadım oyunun içinden link atarsan sevinirim
waypointsiz yani botlarla oynanamayan mapler içinde burdaki waypointleri indirip oynayabilirsin.Kurmak için indirdiğin .pwf uzantılı dosyaları HalfLife/cstrike/PODBot/WPTDefault içine at.sonra oyuna girip botları atabilirsin...
www.cs-maps.org
domain satışa sunulmuş..
valla benim cs 1.6 da server da oynadığım mapleri download ediyo mesela adamlar poolday oynuyo serverda bende poolday yoksa oto kuruyo