Şimdi Ara

ice tea vs limonata ( asitsiz içecek tavsiyesi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugüne kadar çok fazla asitli içecek tükettim. kola , beyaz gazoz gibi.

artık çeşitli içecekler denedim. ve en çok hoşuma giden lipton ice tea şeftali ve limonata oldu .

en az zararlı olanı için deneyimlerinizi istiyorum.
    mesela lita limonata koruyucu yok diyor. doğru mudur? eğer öyleyse onu tercih etmek mantıklı olur. ama ekşi sözlükt şöyle yazmış bir kullanıcı.

"etiketinde "rengi bitkilerden elde edilmiştir" ve "asla koruyucu içermez" yazıyor.

şimdi içeriği okuyoruz :

emülgatör (gum arabic, ağaç reçinesinin gliserol esterleri)
    doğal limon aroma vericisi
    antioksidan (askorbik asit)
    renklendirici bakır klorofil
    renklendirici lutein
    su, şeker, limon suyu konsantresi (şükür)

renklendirici var, antioksidan var, emülgatör var, stabilizatör var, köpük kesici var

koruyucu da olaydı keşke. battı balık yan gider."

peki lipton ice tea de durum aynı mıdır? yine koruyucu var mı yani?

ama her durumda sanırım bu ikisi cola dan daha az zararlıdır

lezzet olarak ise favorim lipton ice tea şeftali ilk sırada.

teşekkürler

• Geçen sene günde yaklaşık 3 litre belki daha fazla ice tea şeftali içiyordum zehirlenince sonradan akıllanıyor insan kimseye içmeyin demiyorum ama sınırınızı bilin lütfen çok şükür artık içmiyorum bıraktıktan sonra bir müddet normal su bile içemedim
  • Kapi palpi favorim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Para is Everything

Geçen sene günde yaklaşık 3 litre belki daha fazla ice tea şeftali içiyordum zehirlenince sonradan akıllanıyor insan kimseye içmeyin demiyorum ama sınırınızı bilin lütfen çok şükür artık içmiyorum bıraktıktan sonra bir müddet normal su bile içemedim

neden zehirlendiniz?
  • Agirlik calisiyorum sekeri hayatimdan silmem lazim ama lanet seyden bi vazgecemedim.Sekersiz ferahlatici icecekler onerin arkadaslar bana da 😇

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

quote:

Geçen sene günde yaklaşık 3 litre belki daha fazla ice tea şeftali içiyordum zehirlenince sonradan akıllanıyor insan kimseye içmeyin demiyorum ama sınırınızı bilin lütfen çok şükür artık içmiyorum bıraktıktan sonra bir müddet normal su bile içemedim

neden zehirlendiniz?

DİKMİŞTİR KAFAYA 5-6 LİTRE İCE TEA MİDE Mİ DAYANIR
  • gazozun beyazi mi var? hic gormemisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buzzz gibi SÜT.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

quote:

neden zehirlendiniz?

Kardeşim su tüketmiyorum sadece ice tea gazsız olabilir ama sonuçta dokunuyor biryerden sonra sabahları yüzümü yıkarken derim ellerimde kalıyordu soyuluyordu filan iğrençti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.