Şimdi Ara

ICBC MasterCard Bonus Kredi Kart'larına 200 TL Bonus! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
10
Favori
13.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şubeden aradılar, yeni kimlik belgesinin whatsapp' tan görüntüsünü istediler.Gönderdim. Daha sonra çağrı merkezi aradı. Sesinizi alamıyorum...sesinizi alamıyorum .....sesinizi alamadığım için çağrıyı sonlandırıyorum dedi ve bir daha arayan soran olmadı. Bence bebek ölü doğdu ve bu macera başlamadan bitti.

• Cém kullanıcısına yanıt
    Geldi mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: euc2007

200 TL ye çinlilere tum kisisel bilgilerini vermek...

daha önce tekstilbank hesabı olanların bılgılerı zaten elınde..

200 tl verip kk verse gam yemez kımse de

onu da alan 1-2 kısı..o daha ıronık..

basvuran herkesten bedavaya almış oldular..

• Geçenlerde başvurdum olumsuz mesaj gelmişti. Sonra vadeli hesap açtırdım, biraz para yatırmıştım. Hesabı açarken bankadaki temsilciler karta başvurun 200 lira bonus kazanın dediler. Ben de başvurdum ancak olumsuz yanıt aldım dedim   Bir de bankadan form doldurarak başvurdum. Geçen gün ATM kartı geldi, bugün de PTT'den adınıza gönderi kabul edilmiştir diye mesaj geldi. Bu sefer kredi kartı onaylandı sanırım. 200 lira gelirse güzel olacak. Bu ay bereketli geçiyor.

• Tahir26 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istceko İ kullanıcısına yanıt
    Ne nasıl yani hocam.
  • Tahir26 kullanıcısına yanıt
    Tum atmlerde nasıl kullanılıyor onu merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvurdum. Arayan soran yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iolp2006

Başvurdum. Arayan soran yok.

müşteri hizmetlerini aradım, yoğunluktan maltepe şubesi daha dönüş yapamamış, aciliyeti bildirdi bakalım :) sonuçta 200tl bonus var işin ucunda..

birde nerede kullanıyor diyenler var arkadaşlar garanti bonusun geçtiği tüm yerlerde geçiyor zaten bonus puan veriyor. kart tüm atmlerde geçer normal master card sanki uzaydan kart verecekler allam ya 

• quote:

Orijinalden alıntı: tengrigen

müşteri hizmetlerini aradım, yoğunluktan maltepe şubesi daha dönüş yapamamış, aciliyeti bildirdi bakalım :) sonuçta 200tl bonus var işin ucunda..

birde nerede kullanıyor diyenler var arkadaşlar garanti bonusun geçtiği tüm yerlerde geçiyor zaten bonus puan veriyor. kart tüm atmlerde geçer normal master card sanki uzaydan kart verecekler allam ya 

Alıntıları Göster

Demek istediği o değil.

Mobil uygulamayı kullandığınızdan itibaren 30 gün içinde banka kartından 200 lira ve üzeri para çekimlerinde tüm bankamatikler ücretsiz.

• Beyler telefondan başvurum olumsuz sonuçlanmıştı. Daha sonra şubeden vadeli hesap açtırdım ve zaten yatırmayı düşündüğüm parayı oraya yatırdım. Şubede kendileri teklif etti kredi kartını. Bu sefer onaylanmış, kart bugün elime geldi. Mobilden aktifleştirdim. 11 Ocakta yatacakmış puan. İlk başta onaylanmadıysa, bankadan hesap açarak deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Beyler telefondan başvurum olumsuz sonuçlanmıştı. Daha sonra şubeden vadeli hesap açtırdım ve zaten yatırmayı düşündüğüm parayı oraya yatırdım. Şubede kendileri teklif etti kredi kartını. Bu sefer onaylanmış, kart bugün elime geldi. Mobilden aktifleştirdim. 11 Ocakta yatacakmış puan. İlk başta onaylanmadıysa, bankadan hesap açarak deneyebilirsiniz.

1000 tl yatırsak yeterli olurmu

• Kampanya iyi güzelde belirtseydiniz sadece türkiye genelinde 15-20 ilde şubeleri var diğer 61 ilde şubesi yok :) kartı onaylananlar şubeye giderek başvuruyu tamamlıyabiliyor türkiyedeki cogu banka gibi kuryeyle calışmıyorlarmış PTT kargo ile calışıyorlarmış ordada evrak taşıma v.b olmadığı için diğer illerde yaşayanlar boşa başvurmuş olur

• quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

1000 tl yatırsak yeterli olurmu

Alıntıları Göster

Ben 5-6 bin civarında yatırdım, sonra başka bir iş için birazını çektim, tekrar yatırdım falan.

• daquied kullanıcısına yanıt
    Hocam kartım onaylandı mobilde gözüküyor limit kesim tarihi falan .Fiziki olarak elime ulaşmadı henüz.
  • Cém kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.

Ben siteden başvurdum red geldi. Şubeye falan gitmem için il değiştirmem 80km civatı gitmem gerek 😃 başka şekilde alabilir miyim arkadaşlar? Diğer bankalar ne zaman başvursam onaylıyor bu niye böyle oldu 😃
  • maltepe şube yaptığım başvuruyu görememiş aradım şubeyi, tekrardan başvuru yaptık yarın dönerler galiba :)

• Çalışmaya vermiyorlar genelde bordro istiyorlamiş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.