Şimdi Ara

iç mimarlıkmı daha iyi grafik tasarımcılığımı arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aşağıdaki yazdığım bölümlerden hangisi meslek olarak daha iyi yani hem kazancı ilerde mezun olduktan sonra hem olarak uygunluğu olarak sölermisiniz?

1)İç Mimarlık
    2)Grafik Tasarım
    3)Endüstri Ürünleri Tasarımı

• ewt arkadaşlar hangisi??
  • 3 desem yanlış olmaz ama iç mimar da fena para kazanır
  • Ablam iç mimarlıkta okuyor. Öncelikle şunu söyleyeyim çok zor bir bölüm bazen sabaha kadar çizim yapacaksın. Ama iş sahası çok geniş. Özellikle bu aralar adı çok geçen ve parası iyi olan bir bölüm. Gerçi mimarlar iç mimarların işini alıyor ellerinden ama biraz çevren ve yeteneğin varsa başarılı olabilirsin... Kendi ofisini açar ya da bir firmada çalışabilirsiz. Özellikle AutoCad'in iyiyse zaten okurken bile iş bulabilirsin.

Grafik tasarımcı olan arkadaşları var çevrenden. Onlarla da biraz muhabbetim oldu genelde reklam işi yapıyorlar. Zevkli ve çalışma ortamı güzel olan bir iş. Keza aynı şekilde piyasa da tutunman için çevren ve yeteneğin olması gerek.

Forumda bu bölümleri okuyan arkadaşlar varsa daha iyi yardımcı olacaklardır...
  • ana bölüm olarak iç mimarlık daha çok bu bölüm hakkında araştırma yaıpıyorum arakdaşar verdiğniz blgiler için tşk ederz
  • sana daha dramatik birsey soyluyum.
    bunları 1-3 aynı işi cok rahat yapabiliyor. 2 de ver cizsin curumu. yani kısaca hemen hemen hepsi aynı
  • fizisyen krdeşm öncelikle bilgi verdiğn için tşk edrim daha çok iç mimarlık hususunda yorum yaparsak sewnrm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 bölümde de çizim yapacaksın. Grafik bölümünde pek değil gerçi çünkü grafiktekiler pc kullanıyorlar. Ancak iç mimarlıkta daha çok el çizimi var... Zaten eskiden yetenek sınavıyla alıyorlardı iç mimarlığa şimdi össden direkt geçiş var mı bilmiyorum.

Ayrıca söylemeyi unuttum pcye hakimsen grafik tasarımcılığı yapabilirsin zaten okumadan. Çok insan var böyle. Ama iç mimarlığı bitirmek zorundasın yapabilmek için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 18 Ağustos 2009; 23:42:22 >
  • ya hedeflerin büyük,yeterince zamanın varsa epe yıldan bahsediyorum,muhtesem bir yetenegin varsa oku. yoksa mutfakcıda cizim yapmayı goze al.
  • iç mimarlıkta maaşın nasl oluyor peki arkdşlar iyimi parası??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.