Şimdi Ara

ibretlik oyundaki buildim doğrumu :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayatımda en zevk aldığım oyunlardan biriydi.Şimdi herkes skorunu koysa falan demeyin,ileriki levellarda olmuyo da demeyin cünkü ban yediği için asıl char bundan oynuyorum su anda sizce build doğrumu ?

ibretlik oyundaki buildim doğrumu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroicSlam11 -- 26 Temmuz 2011; 8:01:36 >

• Ibret aldim konusamiyorum :) Fena degil ama Poppy AP agirlikli degilmiydi benmi yanlis hatirliyorum? Sanki oyle birseyler hatirliyorumda yanlisda olabilir tabi bu.
  • dostum sadece q skili basınca atagına ekliyo,apye etkisi var.e skilide itip stunluyo ondada ap.e zaten fazla vuran bi skill değil.o yüzden cogunluk as,crit,ad gitmeyi seviyorum :)
  • göremiyrem ben linki
  • yanlışlık olmuş dostum yeniden koydum
  • Lich bane ve Deathfire grasp i de öneririm.Ultinin bonus damage vurması deathfire grasp'e de işliyor fazla ap ile Q squishy championlara inanılmaz vuruyor
  • insanın smurf açası geliyor eskiyi hatırladıkça
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Oyundaki sevgili-kardeş herolar ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 2pd 1 ie 1 armor pen ayakkabi ise mercury aliyorum sonuncusu da biraz defansif aliyorum ultiyi attigim adama dalmiyorum daha zevkli oluyor xD
  • 50 dakikalık oyunda 55 cs yi nasıl becerdin arkadaşım? bunun rahat bir 5 katı olması lazım poppy gibi bir karakter ile.
  • Serverin yeni haliyle 60 yapsan şaşırmam.
  • Benden gördün dimi çakal Hextechi iyi düşünmüşsün , ben black clever alıyodum genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

50 dakikalık oyunda 55 cs yi nasıl becerdin arkadaşım? bunun rahat bir 5 katı olması lazım poppy gibi bir karakter ile.

Yorum yapan herkese teşekkürler arkadaşlar,ap ağırlıklıda denicem sonradan sonucu koyarım

dostum poppy gibi bir karakter diyosun,bana göre creeple değil ganglerle kasar poppy.arkadan dolaşıp kendi turretime ittirip stunluyorum.w yi basıp q yu koyuyorum kacamıyor.Minion kesmeye gerek yok.haklı olabilirsin zaten ama sevmiyorum onlarla uğraşmayı
  • quote:

50 dakikalık oyunda 55 cs yi nasıl becerdin arkadaşım? bunun rahat bir 5 katı olması lazım poppy gibi bir karakter ile.

Poppy gibi bi karakterle ? Poppy kolay farm yapan bi şampiyon değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orachi

quote:

Sen git sorakaya phantom al her maç en az 100 creep kill alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

quote:

Sen git sorakaya phantom al her maç en az 100 creep kill alır

Mesele o değil birader.Bak benim takımda ki kişilerin skorlarına,adam gibi varmı ? macı cevirdim.Creep kesmeye vaktim mi vardı da kesmedim.kendi lane dekileri kes.mid e gang top a gang turret destroy

• Ya saçma sapan cvp atmayın. Sırf cvp atmak için yazıyosunuz. Girmiyodum bu bölüme sırf sizin gibiler yüzünden. Yine öyle olcak sanırım...
  • lugi için demiyorum bunu,trollük kanlarına işlemiş milletin.skorumu buildimi koyuyorum.adam niye creep kesmedin diyo
  • quote:

quote:

Seyrettiğim bütün üst düzey maçlarda genelde poppy solo kasıyor. Nasıl kolay farm yapamasın ayrıca aynı karakterden mi bahsediyoruz? En basidinden sürekli q spamlar nasıl zor olsun q ile son vuruş yapmak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 26 Temmuz 2011; 15:00:49 >
  • Karşı takımın buildler harika. 2 Trinity'li Yi , Doğru düzgün damage ' i yokken Trinity kasan Ashe , Ap başlayıp Trinity ve vampiric scepter kasan morde.Sizin takımdaki dps maokai de ayrı bir hoş.
  • quote:

quote:

quote:

Seyrettiğim bütün üst düzey maçlarda genelde poppy solo kasıyor. Nasıl kolay farm yapamasın ayrıca aynı karakterden mi bahsediyoruz? En basidinden sürekli q spamlar nasıl zor olsun q ile son vuruş yapmak?

En basitinden sürekli q spamlayamaz. Manası fazla değil. Ve evet en zor farm yapan şampiyonlardan biridir poppy ve minion keserek değil kill alarak gang atarak kasar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.