Bildirim
iBooks a PDF Yükleyemiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
İtools için söylüyorum.Solda ibooks dizini görünür.Ona tıklayıp ibooksa erişebilirsiniz.Sürükle bırak.
İtuneste nasıl görünmüyor ibooks?Telefonu isminize tıkladığınızda üst kısımda uygulamalar,müzik yazan yerde ekitaplar seçenekleri yokmu?Telefonda ibooksu açtığınızda pdf yi aktif yapıyorsunuz değil mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: tahadutkuner
Arkadaşlar ip4 ümü 5.0.1 jb ile kullaniyorum ve ibooks sorunumu ibookfix ile çözdüm. ama itunes uygulamayı yüklü olarak görmüyor. İtools ile nereye kopyalamam gerekiyor bu pdf leri?
En pratik iTools
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Intel Core i5-7600K || EVGA GeForce GTX 1080 FTW || MSI Z270 TOMAHAWK ARCTIC Intel Z270 Soket || Corsair Vengeance LED Red 2x8GB 3000 Mhz CL15 || Deepcool Gamer Storm Captain 240 Red Liquid CPU Cooler || Seagate Barracuda 2 TB HDD 7200RPM || Samsung 850 EVO 250GB || Aerocool Project 7 P7-C1 White Case|| BenQ ZOWIE XL2411 144Hz 24" || Razer Blackwidow Ultimade 2014 || Logitech G502 || Steelseries Arctis 5 Black Headset || Logitech Z506 5.1 Speaker -
quote:
Orijinalden alıntı: muratlevent
quote:
Arkadaşlar ip4 ümü 5.0.1 jb ile kullaniyorum ve ibooks sorunumu ibookfix ile çözdüm. ama itunes uygulamayı yüklü olarak görmüyor. İtools ile nereye kopyalamam gerekiyor bu pdf leri?
En pratik iTools
Ama itools da hangi dosyaya kopyalicam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
En pratik iTools
Hocam iTools'a gir sağ tarafta Books yaziyo zaten tikla books'a dosyayi at icine bu kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Intel Core i5-7600K || EVGA GeForce GTX 1080 FTW || MSI Z270 TOMAHAWK ARCTIC Intel Z270 Soket || Corsair Vengeance LED Red 2x8GB 3000 Mhz CL15 || Deepcool Gamer Storm Captain 240 Red Liquid CPU Cooler || Seagate Barracuda 2 TB HDD 7200RPM || Samsung 850 EVO 250GB || Aerocool Project 7 P7-C1 White Case|| BenQ ZOWIE XL2411 144Hz 24" || Razer Blackwidow Ultimade 2014 || Logitech G502 || Steelseries Arctis 5 Black Headset || Logitech Z506 5.1 Speaker
-
quote:
quote:
quote:
quote:
En pratik iTools
Hocam iTools'a gir sağ tarafta Books yaziyo zaten tikla books'a dosyayi at icine bu kadar
BEnde atmiyo iste bedense_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler