Şimdi Ara

iBooks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iBooks'u appstoreden indirebilirsiniz, ücretsizdir. ibookstorede birçok yabancı yazarların bedava ekitaplarını okuyabilirsiniz. Türkçe henüz yok.

ibooks'a kendi pdf kitaplarınızı aktarabilirsiniz.

MAİL YÖNTEMİYLE

1. Pdf kitabı, kendinize mail atın ve iphonedan maile girin.
     iBooks

2. Pdf kitabı indirin ve mailden açın. Daha sonra resimde gösterilen yere basın.
     iBooks

3.ibooks'da kendi pdf kitabınızı okurken ki bir görüntü
     iBooks

USB YÖNTEMİYLE

quote:

Orijinalden alıntı: oxiabit

pdf lerinizi itunes'un books bölümüne atıp sync ederekte ibooks kütüphanenize kalıcı olarak koyabilirsiniz.

pdf kitapları paylaşmak yasak değilse buradan onlarıda paylaşırsak güzel olur.

Resimleri kendim çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 23 Haziran 2010; 9:37:08 >

• Bence çok güzel olmuş ancak sormak istediğim birşey var, bir kez mailden açıp ibook'a aktardıktan sonra ibook'tan girip okuyabiliyo muyuz offline olarak yoksa sadece bir kereliğine mi açıyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deimos

Bence çok güzel olmuş ancak sormak istediğim birşey var, bir kez mailden açıp ibook'a aktardıktan sonra ibook'tan girip okuyabiliyo muyuz offline olarak yoksa sadece bir kereliğine mi açıyo?

pdf dosyasını ibooktan açtınmı hep ibookda kalıyor, girip offline olarak okuyabiliyorsun
  • peki stanza mı ibooks mu? ibooks'un hafif takıldığını söyleyenler war sen ne diyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am loving my teacher

quote:

Orijinalden alıntı: deimos

Bence çok güzel olmuş ancak sormak istediğim birşey var, bir kez mailden açıp ibook'a aktardıktan sonra ibook'tan girip okuyabiliyo muyuz offline olarak yoksa sadece bir kereliğine mi açıyo?

pdf dosyasını ibooktan açtınmı hep ibookda kalıyor, girip offline olarak okuyabiliyorsun

En güzeli de o olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

peki stanza mı ibooks mu? ibooks'un hafif takıldığını söyleyenler war sen ne diyorsun?

stanza hiç kullanmadım bilemem onu. fakat ibook 3gs de gayet verimli çalışıyor sayfa geçişlerinde bi takılma göremedim şimdilik
  • ibook u yukeleyemiyorum ibook yuklenmedi bu sebeple kitaplari okuyamicaksiniz die bir hata veriyor buna benzer birssey yasayan oldu mu?

kendi kendine halleti sorunu garip..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logitech_5 -- 22 Haziran 2010; 13:39:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Books
    7 yıl önce açıldı
    5S Snapchat Yüklenemiyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki arkadaşlar, iPhone için yayınlanan kitaplar ePubs formatında sanırım. Biz elimizdeki pdf leri ePubs a çevirsek, orjinal kitaplardaki özellikleri kullanarak okuyabilirmiyiz. Örneğin ayraç kullanma, font büyütme küçültme gibi... Yani indirilen orjinal kitapların yapım şekli çok güzel.. iPhone içn yapılmışlar sanki.. Kendi pdf lerimizi o formata dönüştürüp, iTunes ile senkron ederek kullanabilirmiyiz... ?
  • ARKADAŞLAR BU KONUYU CANLANDIRALIM... KİTAP PAYLAŞIMINDAN DAHA GÜZEL NE OLABİLİR Kİ?....
  • iBooks herhangi bir pdf'i de açıyor mu? Yoksa illaki de ebook mu olmak zorunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejlover

iBooks herhangi bir pdf'i de açıyor mu? Yoksa illaki de ebook mu olmak zorunda?

pdf açabiliyo her türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: İLKERİN GÜNLÜĞÜ

Peki arkadaşlar, iPhone için yayınlanan kitaplar ePubs formatında sanırım. Biz elimizdeki pdf leri ePubs a çevirsek, orjinal kitaplardaki özellikleri kullanarak okuyabilirmiyiz. Örneğin ayraç kullanma, font büyütme küçültme gibi... Yani indirilen orjinal kitapların yapım şekli çok güzel.. iPhone içn yapılmışlar sanki.. Kendi pdf lerimizi o formata dönüştürüp, iTunes ile senkron ederek kullanabilirmiyiz... ?

ibooks'u kullanmadım ama stanzayı kullanarak kitapları epub'u çevirip wireless ile içine atmıştım canavar gibi çalışıyordu her özellikte çalışıyordu ibooks'tada herhangi bir fark olacağını düşünmüyorum hatta aklıma geldi şimdi arkadaşım kendi epub'a çevirip ipad'ine atmıştı mis gibi çalışıyordu ibooks merak etmeyin yani epub'a çevirin library'in üzerine bırakın eşleyin tmmdır son itunes olmak zorunda tabi

• ePub a nasıl çeviriyoruz arkadaşım... Harici bir programla sanırım....?
  • türkçe pdf kitapları .epub a çevirin itunes aracılığı ile telefona gönderin 10 numara kitap okuyun. anlatımı ve çeviri progrmı aşağıda.

http://calibre-ebook.com/download

http://www.pckoloji.com/apple/18030-apple-ipad-pdf-dosyalarini-epub-formatina-donusturerek-ibooksta-okuma.html

• Sağolasın arkadaşım... Çok işme yaradı..
  • bu 20 mb uzerini acmak icin jb dısı bir cozum yok degil mi elimde pdf var 32mb buyuk diyip acmıyor bence apple buna bir secenek koymalı internette 20mb uzeri tek paket veri alımı diye. ister wifi ister 3g indirimedi canım sıkıldı 4.0 da buzelir belki demistim ama yok duzelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am loving my teacher

quote:

Orijinalden alıntı: ejlover

iBooks herhangi bir pdf'i de açıyor mu? Yoksa illaki de ebook mu olmak zorunda?

pdf açabiliyo her türlü

Sağolun Hocam, arayüzü çok güzel duruyor da o açıdan sevindim :)
  • yaw bu ibooks sadece 4.0 için galiba benim sürüm 3.1.2 olmadı yükleyemedim appstoreden
  • arkadaşlar pdf lerinizi itunes'un books bölümüne atıp sync ederekte ibooks kütüphanenize kalıcı olarak koyabilirsiniz.
  • ibooks dışında başka programlar için de (goodreader mesela) aynı şekilde itunes ile pdf'leri veya diğer formattaki (örneğin quickoffice'de word formatında ebook veya doküman okumak istersek) e-kitapları atabilir miyiz yoksa sadece ibooks için mi çalışır bu?

teşekkürler,

quote:

Orijinalden alıntı: oxiabit

arkadaşlar pdf lerinizi itunes'un books bölümüne atıp sync ederekte ibooks kütüphanenize kalıcı olarak koyabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.