Şimdi Ara

IBB'nin Trafik yoğunluğu uygulaması iPhone'a taşındı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
9.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  IBB'nin Trafik yoğunluğu uygulaması iPhone'a taşındı.

Ben böyle bir ikon yaptım bunu kullanabilirsiniz
  • Çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. . .

Fakat harita ve kamera görüntülerinde az yerler verilmiş
    Örneğin ben avcılardaki trafik durumunu göremiyorum, harita da bakırköyde bitiyor.

Gerçekte güzel ama daha kapsamlı olması benim işime gelir doğrusu . .
  • sorces çalışmıyor bilginize.(PARDON ÇALIŞTI )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 30 Haziran 2008; 13:50:10 >
  • arkadaşlar program ı denemek için kurdum telefona fakat yoğunluk haritası açılmıyor neden olabilir ?

saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: amonramses

arkadaşlar program ı denemek için kurdum telefona fakat yoğunluk haritası açılmıyor neden olabilir ?

saygılar..

Bunun zaten şu an için çalışmadığını ifade etmiştik.

"Maalesef "Yoğunluk Haritası" web sitesi flash tabanlı bu yüzden iPhone'da çalışmıyor. Ayrıca IBBCepTrafik diye adlandırılan versiyonu da J2ME (Java) tabanlı olduğu için iPhone'da çalışmıyor."

Bu arada benim kafamı kurcalayan bir soru var.
    Geçtiğimiz aylarda yine yabancı bir ülke'de bunu başardıklarını iddia edenler vardı.Hatta demo görüntüler bile yayınlanmıştı.Bizler de telefonumuza yükleyip 4 kameradan bunu izlemiştik. Programın ismini şu an hatırlayamayacağım.Bu nasıl çalışıyordu onu anlamakta zorluk çekiyorum.Ya bu java ve Flash olayını farklı bir çalışmayla aşıp 4 Kamera'yı çalışır duruma getirdiler,ya da o da yalan oldu.Ne dersiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: james120

IBB'nin Trafik yoğunluğu uygulaması iPhone'a taşındı.

• Bence de güzel bir çalışma olmuş,değerlendirilebilir.
    Ellerine sağlık.
  • James120'nin hazırladığı ikon süper olmuş bence.
  • programı silmek için ne yapıcaz uninstallda programı göremedimde
    bu arada yüklerken bende "Main Script execution failed" hatasını aldım
    edit:bu hatamda düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 2 Temmuz 2008; 1:27:32 >
  • ellerinize sağlık arkadaslar guzel bir uygulama olmuş
  • Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çok güzel bir uygulama olmuş. Artık çoğu zaman 10 dakikanın altında görüntü alıyorum.
    Java ve Flash özürlü iPhone 'un bir ayıbını kapatmışsınız. Tekrar çok teşekkürler...
  • Bugün bir güncelleme yapılmış senin ikonu kullanmışlar çok şık bir görünüm oldu sanada teşekkürler.
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: jackal73

Bugün bir güncelleme yapılmış senin ikonu kullanmışlar çok şık bir görünüm oldu sanada teşekkürler.
    quote:

icon çok şık olmuş gerçekten

• çok güzel bir çalışma emeğiniz için teşekkürler, günde 300 km yol yapan birisi olarak sürekli kullanmaya başladım , biraz daha geniş resim alsak anadolu otoyolunun da durumunu görsek daha güzel olurdu düşüncesindeyim
    Saygılar
  • çok güzel bir çalışma olmuş gördüğüm hataları yazıyorum hemen;

Kameralar - Avrupa bölümüne eklenen 2 yeni kameraya (K.Çekmece Kat.Kavş. ve Avcılar Mareşal Cad.) tıkladığımızda geri dön butonu üzerinde "Avrupa" yazması gerekirken "Anadolu" yazıyor.

Yeni Kameralar eklerseniz özellikle Avrupa yakasında Sahil Yolunu ve E5 i (Merter,Bakırköy vs.) ben dahil her gün işine buradan gidip gelen bir çok insanı mutlu edersiniz.

Ayrıca kameralarda en son hangisine tıklanmışsa o butonu kamera listesinin en üstüne taşıma gibi bir özellik yaparsanız
    yada bunu bir ayar seçeneği olarak isteye bağlı yaparsanız sadece her gün bir iki kamerayı takip eden insanlar için hoş bir özellik olmuş olur.

bende programcıyım bu yazıyı yazarken aklıma şu fikir geldi; ibb den canlı görüntü kameralarını 10 dk da bir kendi server ınıza görüntünün 5 yada 10 saniyesini gif e çevirip koyup, iphone da gösterebilirsiniz. görüntüyü gif e çevirme olayı eminim ki araştırılırsa bulunabilcek bi componenttir.

iyi çalışmalar, teşekkürler iTrafik ekibine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfitr -- 2 Temmuz 2008; 10:27:57 >

• çok güzel çalışma elinize emeğinize sağlık
  • dün akşam tekrar kurup denedim güncellemeyle birlikte düzeldi :) fakat bazı kameralar yok onlarıda koyabilseniz çok güzel olurdu :)
  • Arkadaşlar sizlerin yazdıklarını görüp değerlendiriyorlardır.
    İbb ikonu buna bir örnektir.
  • Süper, sırf bu yüzden 2 telefon taşımayı düşünüyordum. Emeğine ve aklına sağlık arkadaşım, teşekkürler.
  • ikon super
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.