Bende gülüyorum 🤣 o bana yazmaya cesareti olmayan benden köşe bucak kaçan @novagate azılısina 👌 da şöyle yiyorsa 🤏 delikanlı ise bana yazsın .🤣😂 Ne yaparsa yapsın ensesindeyim daha dur boza pişirsem 😆 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 15 Aralık 2024; 19:29:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İBB’nin düzenlediği etkinlikte sahne alan şarkıcı Pınar Şahin, Seyit Rıza’nın posteriyle sahneye çık (7. sayfa)
-
-
Türk imparatorluğunun dünkü devlet olduğunu ima ettin ya yukarı da.
Ondan sonra ümidimi kaybettim
Öğreteceğim güzel güzel, yavaş yavaş.
Güzel günler göstereceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam az konuşmuş öz konuşmuş gibime geliyor muhatabıni görünce.
Olası iktidarlarında kırmızı bülteni kaldırıp kırmızı halıyla mı karşılayacaklar ki kankalarını.
En son ne zaman iktidar olmuşlardı tam hatırlayamadım.
Sanırım da hiç olamayacaklar.
Vardır milletimin bir bildiği.
Size de haber kanalı begendiremiyoruz.
Bu nasıl beğendin mi güvenir mi.😆👇
haber7PYD Lideri Salih Müslim Türkiye'dehttps://www.haber7.com/guncel/haber/1054721-pyd-lideri-salih-muslim-turkiyede
fthstort kayboldu mu ne?
Umarım kalbine yüreğine inmemiştir gerçekler.
Onu daha eğitip bilgilendirip ufkunu açmayı düşünüyordum.
Hooop parti kapatma meraklısı demokrasi sıkıntılısı nerde kaldın?
Yarın bu mesajlarını silersin diye ben de buraya çiviliyorum, haberin olsun.
Verdiyse de şaşırmam ,2014 de dağdan inen pkk lı ları kırmızı halıda karşıladığına şaşırmadığım gibi !!!
Muhalefet işte bu yüzden İKTİDAR YÜZÜ GÖREMİYOR.
Bu hareket yanlış deyip geç işte.
AMAAA ABİİİ AKP Diye başlayıp saçmalıyorda saçmalıyorsunuz. Madem çok meraklısınız Seyit Rıza'ya ve Tunceli'ye size hayırlı olsun aynı tas aynı hamam devam edin ne diyeyim. Ölümüene savunmaya ve desteklemeye devam edin heykellerini dikin size hayırlı olsun.
Atatürkçüyüm diye Kemalistim diye dolaşmayın ama ondan sonra madem buna bile ses edemiyorsanız...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 15 Aralık 2024; 23:25:33 > -
Doğru senin reisini eleştirdiğimiz için iktidar yüzü göremiyoruz ,yoksa sizin gibi biat etsek dünya liderimiz desek her beş yılda bir iktidarız değilmi!?....Bu arada sabit fikriniz hiç değişmiyor,doğru kemalistim ama ce ha pe li değilim ,ben sadece akp li değilim sadece vatansever bir sosyalistim iyi günler...
Kime demişler. PKK militanları dağdan inip oy mu kullanıyor Kel suç içleri bakanı oysa ayakkabı numaralarına kadar biliyordu
Bunun AKMHPKK ya yaramayacağını bilemeyecek kadar aklı avel olduğun nasıl da ortaya çıkıyor .
Ne olmuş o seçimlerin sonucu 🤣
CHP mi kazanmış yoksa AKMHPKK mi ..
Muhattap olamaz ki kimseyle iki Facebook vhattsap gruplarından duyduklarını alıp koplaya yapıştır yapıyor buraya sende kendi düşüncesi mi sanıyordun o zavallının yazdıklarını.🤣
Parti kapatma meraklısı arıyorsan .Biyat ettiğiniz 7/24 burda yalaya yalaya dilinizde 👅 pertek bırakmayan ülke adına tek bir faydası olmamış Erdoğan deyimiyle zuruyettsiz dinozor bunaga .
Beni gördüğünde köşe bucak kaçan yolunu değiştiren yancin kader birliği yaptığın senin gibi azılı 👌 troll
@novagete
bakman yeterlı. Caktn.😉
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 19 Aralık 2024; 15:22:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X