Şimdi Ara

İBB eğitim yardımı başvuruları başladı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haberi olmayan arkadaşlara duyurulur...
    İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin her sene gerçekleştirdiği eğitim yardımı için başvurular bugün başladı...

Başvurular www.egitimyardimi.ibb.gov.tr adresinden hesap açılarak gerçekleştirilecektir...

Başvuru tarihleri: 20 Eylül-22 Ekim 2007 tarihleri arasında yapılabilecektir...

Billboardlarda yanlış görmediysem bu sene 50.000 öğrenciye eğitim yardımı verilecek...
    Şimdiden söyleyeyim: Sadece İstanbul daki üniversitelerde öğretim gören öğrenciler başvuru yapabiliyor...

Hepinize iyi günler...

Düzeltme: İmla hatası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_U_S_T_A_F_A -- 20 Eylül 2007; 15:54:20 >

• İstanbuldaki öğrenci 2-3 yerden burs alarak çok rahat yaşayabiliyor ancak diğer şehirlerdeki öğrenciler bir yerden bile burs almak için kendini yırtıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrecelik

İstanbuldaki öğrenci 2-3 yerden burs alarak çok rahat yaşayabiliyor ancak diğer şehirlerdeki öğrenciler bir yerden bile burs almak için kendini yırtıyor.

sen öyle san istanbula gel o zaman banını görürüm

• vergi kimlik nosunu öğrenmek için tam adres verebilecek olan var mı? link var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

vergi kimlik nosunu öğrenmek için tam adres verebilecek olan var mı? link var mı?

http://www.devletonline.com/vergino/vergino.asp

bu sene kaç para vercekmiş bilen var mı?
    geçens sene 90 aldık 7 ay!
  • abi olaya bakarmısın ibb bana burs vermio nie kocaelide okuorm kocaeli bana burs vermio nie çünkü kocaelide ikamet etmiorm e ben ne alcam 3ün 1ini alcam adamlar resmen el oğlu muamelesi yapyo biz orenci dilmiyiz kardeşim onlarınki canda bizimki patlıcanmı benim masrafım yol gittiğim için daha fazla bide mezun olduktan sora bu belediye için çalışıcaz karşılıksız sevgi bu olsa gerek(!)
  • quote:

Orjinalden alıntı: STT

abi olaya bakarmısın ibb bana burs vermio nie kocaelide okuorm kocaeli bana burs vermio nie çünkü kocaelide ikamet etmiorm e ben ne alcam 3ün 1ini alcam adamlar resmen el oğlu muamelesi yapyo biz orenci dilmiyiz kardeşim onlarınki canda bizimki patlıcanmı benim masrafım yol gittiğim için daha fazla bide mezun olduktan sora bu belediye için çalışıcaz karşılıksız sevgi bu olsa gerek(!)

+1907
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.