Şimdi Ara

İbackupbot ve Battery Doctor durumu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli abilerim ablalarım kardeşlerim, benim bir problemim var telefonumda. Şuanda malum istanbulun soğuğu yüzünden telefonumu şarj ettiğimde masanın üzeri vesaire yerlere koyduğumda telefon çok soğuyor ve o şekilde şarj oluyor. Ben İbackupbot programı ile bataryamı test ettiğimde 886 kere sarj edilmiş 1460 maH bataryayı bana 1360 olarak veriyordu. Programı kapattıktan sonra tekrardan o soğuk dediğim masaya koydum ve sarjı bitirdikten sonra battery doctor uygulamasını açtık ve bir anda Healt Score 3 gösteriyordu. İbackupbot programına tekrar bağladığımda 887. Kez sarj etmişim ve artık 1460 mah bataryayı 1100 olarak bana geri veriyordu. Bunun nedeni sizce neden olabilir cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk olarak bu programlar hicbir zaman tam dogru gostermez. Soguk lityum piller icin zararli fakat bir anda pilin kapasitesinin bu derece dusmesi zor o yuzden muhtemelen pil kapasitesi ilk basta gosterildigi kadr yuksek degildi

• Litheart kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Peki bir soru daha sorayım size batarya kalibrizasyonu yapmak istesem en iyi yöntem ne olur sizlerce

• Pili tamamen bitirip full sarj yapabilirsiniz. Gene de batarya kapasitesine fazla takilmayin surekli degisim gosterebilir. Ben kendi cihazlarimda pili bitirmemeye ve sarj seviyesini fazla dusurmeden sarj etmeye calisiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.