Şimdi Ara

İatkos l2 kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sorunu anlatayım transmac ile expand yaptım ve dvd ile usb ye yazdırdım. Sonra ise dvd den boot ettim ve usb yi seçtim ve ekran apple logosunda takılıp kalıyor. Dizüstüm Samsung np-300e5c-A0ATr ttnetin laptopu intel hd 4000 grafik kartı 2 gb ram 2.40 ghz işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow998 -- 7 Mayıs 2013; 1:45:15 >

• aynı sorun bendede var diskimde windows 8 vardı gpt korumasını kaldırdım ve windows 7 kurdum sonra tekrar denedim gene donuyor sanırım benimki gibi bir problem ilk ekranda boot iatkos yazısı görünüyor. sonra F8 e basacağın ekranda donup kalıyor. değilmi.
    Referanslarım : askeri kurumdayık kardeş CCC evel allah Opel Astra H - Essantial - Şimşek Gri Samsung UE 40 D 6500 VSXTK - USB wifi dongle QWERTY remote control Mac Book Pro md 101 tu/a -16 GB Corsair ddr3 - 250 GB Samsung SSD - 500 GB HDD - 500 GB Seagate FreeAgent External Black - 1 TB Seagate FreeAgent External White İphone 5 16 GB Black
  • Shadow998 S kullanıcısına yanıt
    hd 4000 grafik kartı olmuyor diyorlar hd 3000 olması gerekmiş ondan sanırım... uyumlu ekran kartı olması gerek. @Shadow998

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmlds -- 22 Aralık 2013; 23:28:41 >
    Referanslarım : askeri kurumdayık kardeş CCC evel allah Opel Astra H - Essantial - Şimşek Gri Samsung UE 40 D 6500 VSXTK - USB wifi dongle QWERTY remote control Mac Book Pro md 101 tu/a -16 GB Corsair ddr3 - 250 GB Samsung SSD - 500 GB HDD - 500 GB Seagate FreeAgent External Black - 1 TB Seagate FreeAgent External White İphone 5 16 GB Black
  • arkadaşlar toshiba l755 kullanıyorum usb boot hazırlamam lazım bu sebeple virtual box ile sanal pc ye iatkos ml2 yi kurdum sıra geldi usb boot hazırlamaya genel bilinen şekilde usb bellekte bulunan iatkos ml2 sürümünü sisteme kopyaladım ve daha sonra aynı dmg dosyasını disc izlencesi ile önce bölüntüleyip daha sonra geri yükleme ile seçeneğini tıkladığım esnada şöyle bir uyarı alıyorum kaynak dosya meşgul '' ne anlama geliyor bu bilen varmı

LG Optimus G Pro Kullanıcıları Kulübü

401ppi True Full HD IPS Plus+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Çipset | Quad-core 1.7 GHz Krait 300 | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 13 MP 4208x3120 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 2.1MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | 4G LTE | TV - Out MHL | Android v4.1 İşletim Sistemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.