xp kurulu olan bilgisarımda bu dosyanın ismi ile mavi ekran geliyordu bende sildim o dosyayı :D ama artık bilgisayar hiç açılmıyor tam xp açılma barı (şu gidip gelen mavi çizgi) gelir gelmez mavi ekran geliyor. biri kendi xp yüklü bilgisayarında bu dosyayı arayıp upload edebilirmi :)
format at
quote:
Orijinalden alıntı: Incánus
format at
tamam.
quote:
Orijinalden alıntı: C.apture
quote:
format at
tamam.
dalga geçmiyorum.
mavi ekran hatalarında format şart.ama güvenli modda açıp sistemi geri yükleyebiliyorsan yükle.olmuyorsa format şart...
quote:
quote:
quote:
format at
tamam.
dalga geçmiyorum.
mavi ekran hatalarında format şart.ama güvenli modda açıp sistemi geri yükleyebiliyorsan yükle.olmuyorsa format şart...
içde format atasım yok ama son çare onu yapıcaz mecbur. güvenli kipte açılmıyor usb flash diskten bilgisayarı başlatmayı düşünüyorum. umarım olur:)
quote:
quote:
quote:
quote:
format at
tamam.
dalga geçmiyorum.
içde format atasım yok ama son çare onu yapıcaz mecbur. güvenli kipte açılmıyor usb flash diskten bilgisayarı başlatmayı düşünüyorum. umarım olur:)
benım mınıbook'a olmustu mavi ekran(CD-Rom'u yok). 8gb flashdiski boot ettirerek formatlamıştık.çok yavaş formatlamıştı..
yok yok öyle yapmıyacam. Live xp varya cdden yükleme gerektirmeden çalışan onun flash diskten çalışanıda var. Onun ile blgisayarı açıp iastor.sys dosyasını sildiğim yere koyacam. ve Umarım sorun gidicek olmadı format atarım :)
XP cdsi ile boot et sistem kurtarma konsoluna gir eksik olan dosyanın adını yaz cdden çeksin direk yerinde oslam tam kurtarı seçerim tüm sistem dosyalarını yeniden kopyalasın daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil
Formata gerek yok
XP cdsi ile boot et sistem kurtarma konsoluna gir eksik olan dosyanın adını yaz cdden çeksin direk yerinde oslam tam kurtarı seçerim tüm sistem dosyalarını yeniden kopyalasın daha iyi
komik ama cd yi taktım ve onarma seçeneği gelmedi
onarma. en iyisi direk formatla. önemli dosyalar fln mı var?
2) Konularınızı lütfen ilgili bölümlere açınız. Teknik konular ilgili bölümlerine aittir.Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecek ve konuyu açan üyeye uyarı verilecektir. Bu davranışın devamında üyeye Konu Dışı bölümüne bir daha mesaj atamama cezası verilecektir.Fıkra, komik olaylar ve eğlence ile ilgili herşey Mizah / Eğlence, Spor ile ilgili herşey Futbol ya da Diğer Sporların Gündemi, MSN ile ilgili herşey MSN ve türevleri , film, müzik ve kitaplar adına her şey Sinema - Müzik - Kitap bölümüne aittir. Bu kurala uymayan üyelerimiz 3 uyarı puanı, tekrarında konu dışı yasağı alacaktır.
İyi forumlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme