rollback oldu char lar gitti!peki pesmi edecez??? walla ben yeni charımla lvl 72 oldum isteyen gelebilir yeni server arayanlar;su dakkadan sora sorun yoktur serverda(paso full olması disinda) sanirsam burda tek turk ben kaldım ama olsun ingilizcemi geliştiriom :) hey izmit tayfası oynuodunuz burda isterseniz tekrar baslayın(teklif war israr yok:p )
gm ler de ilgileniomuş daha yeni işim dustu adamlara adamlar gayet duzgun bi şekilde yardım ediolar hatta malın biri bana saldirdi geberdi :) talum itemi dustu aldim sora aradim aradim adami personal msj attim adam iplemedi meger harbi malmış beni gm e şikayet etmekle meşgulmuş osırada sora ahanda bi baktim gm den "u will be pannish"die msj geldi adama dedim o mal msjlarıma cewap wermio gelsin alsin itemini sora 3-4 dakka sora geldi adam 10kk ya geri aldi (aslinda beleşe werecektim ama it şikayet etmiş bende denedim şansimi adamda werdi parasini kuzu kuzu)bana dalmasinin sebebine gelince sordum 250 blue sealstone için girişmiş bana allah gozunu doyursun aç herif bole manyaklarda war ama +8 SLS & 10kk ya +10 SLS takas edenlerde war :)
Evet oynuyorduk ama naparsin surekli full oluyor.Down oluyor rollback oldu.
Biz istiyoruz ki hepimiz meraber olallim.O da l2extremede mumkun oluyor.
Biz extremeye donduk memlunuz.Teklifin icin saol.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme