Şimdi Ara

I9500 S4 null/null imei bilinmeyen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar naptıysam yapdım bır turlu sunu duzeltemedım bılen bırı yardım etsın lutfen :/

• quote:

Orijinalden alıntı: aoz1

Arkadaslar naptıysam yapdım bır turlu sunu duzeltemedım bılen bırı yardım etsın lutfen :/

Ne yaptıktan sonra böyle oldu.
  • Hic bısey yapmadım tlefonun sebekesı gidiyordu kapatıp acıyordum duzelıyordu sonra bugun bırden null/null oldu eskı sahıbınden mı kaynaklanıyor naptı hıc anlamadm
  • aoz1 kullanıcısına yanıt
    Yeni bir rom attıktan ya da güncelledikten sonra olduysa eski sürüme dönmeyi deneyebilirsiniz.
    Bir de imei orijinal imei miydi?
  • telefonun arkasında İmei numarası yazıyor zaten bunu tekrar geri girebilsem telefona olacak ama yapmadım.
    Yazılım root, rom işine girmediysen, kendiliğinden olduysa ve garantisi varsa servise ver.
  • garantisi bitti subat ayında 10 tane telefoncuya goturdum hıc bırı ben yapamam dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Aşağıdaki yamayı Odin programı ile yükleyip deneyebilirsin.

http://www.mediafire.com/download/61zvhbf5c9a46dc/GT-i9500+Fix_imei_null_new
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Aşağıdaki yamayı Odin programı ile yükleyip deneyebilirsin.

http://www.mediafire.com/download/61zvhbf5c9a46dc/GT-i9500+Fix_imei_null_new

Hocam bunun diğer telefonlar için olanları var mı?
  • anti aliasing kullanıcısına yanıt
    Varsa da bilmiyorum, bu i9500 modeli içinmiş internette bulduğum kadarıyla. Çalışır mı çalışmaz mı bilmiyorum, denemedim çünkü, ancak yorumlara bakınca çalıştığı belirtiliyor.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    sagol kardes deneyım bır
  • Geçen sene nisan ayında çıkmış telefonun garantisi nasıl bitti? Emin misiniz garantisinin bittiğine?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.