Şimdi Ara

i9 9900KF / 16 GB DDR4 RAM / Z390 TOMAHAWK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fener833 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #Diğer AMD / Intel #Intel Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 i9 9900KF / 16 GB DDR4 RAM / Z390 TOMAHAWK

Merhaba ürünleri şuanda kullanmaktayım sistem aktif çalışıyor 

Bir test talep edilirse paylaşa bilirim

x870e anakart ve 32gb ddr5 ram var elimde eksik olan 7800x3d yada 9800x3d 

takas olarak sadece bu iki urunu kabul ederim diğer durumlar icin takas düşünmüyorum bilginize 

istanbul pendikde oturuyorum elden teslim edebilirim daha oncedende sitede satilarim var zaten illa kargo diretilirse odeme sonrasi kargoya verebilirim alici odemeli sekilde

fiyatta düşmeyi düşünmüyorum son noktam bu

,

İşlemci update ediyorum bu yüzden ilana koydum malum anakart ve ramde değişeceğim için toplu bir şekilde satıyorum 

anakart harici elimde diğer ürünlerin kutusu yok bilginize işlemci faturası duruyor diye biliyorum talep olursa wp üzerinden atarım sonradan 2020 satın alım diye biliyorum

ram --> VENGEANCE® LPX 32GB (4 x 8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 Memory Kit - Black

zamanında 4lü kit olarak almıştım uyguna öğrencilik sebebi ile 2sini satarak sisteme para kazandırdım 8x2 olarak 16 gb cl15 3000mhz ramdır bilginize sistemim şuanda canlı olarak çalışmaktadır kendim alıcısını buldukdan sonra kendime anakart işlemci sipariş edeceğim

Scythe NINJA 5 SCNJ-5000 ile soğutuyorum işlemciyi testlerine bakabilirisiniz satmayı düşünmüyorum bu sogutucuyu ancak ekstra talep olursa fiyatı 3500 tl bilginize yeni alıcagım işlemcimide bununla soğutmayı düşünüyorum performansından memnunum 

işlemci --> kf modeldir yani bir ekran kartı olmadan görüntü alamazsınız bilginize

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.