Şimdi Ara

I7 Extreem + X58 Gigabyte + 6GB OCZ =SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel Core i7-980X ExtremeEdition Processor 3.33 GHz 12 MB Cache (Amazon.com'dan garantili)
    12.02.2011 Amazon.com dan faturalıdır. Su soğutma ile günlük 4Ghz de serin olarak kullanılmıştır. Kabaca bir kaç ayarla, 4.5GHz e çıkabilmektdir.
    Yurtdışı Sıfır Ürün Linki = 1500TL
    Türkiye Sıfır Ürün Linki = 2736TL
    Sahibinden.com daki ilanım = 550TL

GIGABYTE I X58A-UD7 DDR3 2200 GL+S L1366 (Nova Bilgisayardan 24.03.2011 Faturalı)
    Yurtdışı Sıfır Ürün Linki = 740TL
    Türkiye Sıfır Ürün Linki = 806TL
    Sahibinden.com daki ilanım = 490TL

I7 Extreem + X58 Gigabyte + 6GB OCZ =SATILMIŞTIR  I7 Extreem + X58 Gigabyte + 6GB OCZ =SATILMIŞTIR

I7 Extreem + X58 Gigabyte + 6GB OCZ =SATILMIŞTIR  I7 Extreem + X58 Gigabyte + 6GB OCZ =SATILMIŞTIR

Yüksek Çözünürlüklü Resimler

OCZ DDR3 2000Mhz OC OCZ3B2000C9LV6GK (Amazon.com'dan 1 yıl garantili)
    Sahibinden.com daki ilanım = 200TL

Set Halinde satıyorum. Teklifler PM den lütfen

Not: Arkadaşlar, işlemci satın alınırken , amerikada ikamet eden bir arkadaşın adresine kargolandı. Bu nedenle, herhangi bir sorunda amazondan değişim yapmak istediğinizde
    , Amazon.com, uluslar arası gönderiyi kabul etmiyor. Bu yüzden değişim yapılacağı zaman, Amazon, ancak ABD deki adrese geri gönderiyor yeni ürünü...
    Bilginize

Edit : Ürünleri set olarak satıyorum
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taichie -- 17 Eylül 2012; 12:52:44 >

• ılanını detaylı bır şekilde ınceledım. guzek urunler ama bır o kadarda pahalı urunler

o yazdıgınız fıyatlara ben 3930k rampage 4 exteme ve 16 gb 2133 ram topladım

hatta ilemci sıfır anakart 2 aylık ramalr sıfır oyle soyleyım sıze yanlıs anlamayın ama fıaytta revıze şart 990x extreme işlemciyi ben 1000 lıradan verdım . mesela .

hanı gozunuz degerlı urunlerdır bırsey dıyemıyorum ama genel anakrt ıslemcı urunrlerıne baktıgım zaman yuksek fıaytlı ururnler.

hayırlı satıslar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneyt333

ılanını detaylı bır şekilde ınceledım. guzek urunler ama bır o kadarda pahalı urunler

o yazdıgınız fıyatlara ben 3930k rampage 4 exteme ve 16 gb 2133 ram topladım

hatta ilemci sıfır anakart 2 aylık ramalr sıfır oyle soyleyım sıze yanlıs anlamayın ama fıaytta revıze şart 990x extreme işlemciyi ben 1000 lıradan verdım . mesela .

hanı gozunuz degerlı urunlerdır bırsey dıyemıyorum ama genel anakrt ıslemcı urunrlerıne baktıgım zaman yuksek fıaytlı ururnler.

hayırlı satıslar .

Hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Sanırım satıştan çekeceğim. Yani geçen sene 2bin TL verdiğim bi işlemcinin bu sene bin TL zor etmesi açıkçası sinir bozucu. Yanlız bende fiyat verirken, verdiğim fiyata daha iyi bir sistem toplanabilirmi diye araştırmadım. Direk sıfır fiyatları üzerinden bir hesap çıkardım...

Bu durumda, bu ürünlerin sıfır fiyatları yüksekken, sistem toplamak isteyenlerin, sizin topladığınız gibi daha makul fiyatı sistemlere yönelmesi çok mantıklı hemfikirim. Lakin, fiyatda revize şart demişsiniz, 2700TL lik bir işlemciyi 1000TL ye vermek zorunda kalmışsınız, üzüldüm, umarım aynı durumda kalmam. Bu ürünlerin sıfır fiyatları düşmeden kolay kolay revize edeceğimi sanmıyorum, yinede büyük konuşmak istemem.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

• hayırlı satışlar hocam, neden sattığınızı bilmiyorum ama lga2011 toplamak içinse değmez diyorum, bence satmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

hayırlı satışlar hocam, neden sattığınızı bilmiyorum ama lga2011 toplamak içinse değmez diyorum, bence satmayın.

çok düşündüm dostum, satıştan çekebilirim. fiyatları revize ettim, bu fiyatada gitmezse yeniden montaj edip kullanacağım. tavsiyen çok yerinde oldu teşekkür ederim
  • fiyatlar bomba olmuş, bu fiyata sıfır lga2011 sisteme tercih edilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

fiyatlar bomba olmuş, bu fiyata sıfır lga2011 sisteme tercih edilebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bileşenlerin gerçekten güzel ama arkadaşların dediği gibi fiyatları yüksek olmuş bende bu sistemden toplamaya çalışıyorum elimde xenon x5550 işlemci var değerlendirmek istedim ve bu kart aklıma takıldı şuan forumdan bir arkadaş satıyor almayı düşünüyorum bende konuştuk. Ama tavsiyem biraz daha kullan çok iyi bir sistem benim gibi eski ddr2 sistemli olsan neyse derim ama o işlemci o kart ile senin başka sisteme ihtiyacın yok gibi 2011 sistem daha yeni ve pahalı o yüzden biraz daha oturması lazım piyasada

http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7+980+%40+3.33GHz

http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf044 -- 22 Ağustos 2012; 14:56:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.