Şimdi Ara

i7 920 FULL KASA SATILIK/LAPTOP TAKASLI KACMAZ FIRSAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gigabyte x58 ud5

2x2 gb ddr3 soğutuculu ram

Zotac gtx260 Ekran kartı

500 Gb seagate hardddisk

dvdwr

thermaltake euraka kasa (big tower)

High Power 550 watt

ARKADAŞLAR BELİRTİGİM GİBİ İ7 İŞLEMCİLİ KASAYI SATIYORUM İHTİYACDAN DOLAYI ŞU OLURMU BU OLURMU DİYE MSJ ATMAYIN CİDİ ALICILAR GELİP TEST EDER GÖRÜR ALMAK İSTEYEN ARKADAŞ ALIR VE İNANIN PERFORMANS MUHTEŞEM KASMA SES TAKILMA GİBİ Bİ PROBLEMİ YOK İHTİYACIM OLMASA SATMAM ZATEN ALAN ARKADAŞ MEMNUN KALACAK PARCALARIN GARANTİSİ HDD RAM ANAKART HARİCİ YOK PAZARLIK AZDA OLSA YAPARIM TAKAS SADECE VE SADECE LAPTOPLARLA OLUR FARKI KONUŞULUR VEYA İPHON 4S İLE BAŞKA OLMAZ TELİM KAPALI BORCUMDAN DOLAYI ACIK VE NET DİYORUM AMA MSJLARA GÜN İCİNDE CEVAP YAZARIM VE BANA Bİ NUMARA VERİRSENİZ SİZXE O GÜNÜ ULAŞIRIM ANLAYIŞINIZ İCİN TEŞEKÜR EDER HERKESE HAYIRLI SATIŞLAR DİLERİM TEŞEKÜRLER NOT:ÜRÜNÜ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞ GELİP EVİMDE TEST EDEBİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bana_fuss_yapma -- 16 Nisan 2012; 20:48:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam 4 çekirdekli o işlemci...
  • hayırlı satışlar dostum
  • orhan kardeşim sğol

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pir arkadaşımıza gerçekten kanım kaynadı :) ama o işlemci 4 çekirdeklide değil 8 çekirdeklide değil :) 4 ana çekirdek 2 sanal çekirdek olarak geçer. Aslında satış sitelerinde de 6 çekirdek olarak yazar.

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık casper ultrabook 800 tl
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.