Şimdi Ara

i7 870 Overlock Yardım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimdeki sisteme gigabyte GA-p55-USB3L motherboard intel i7 870 2.93 işlemciye easytune 6 ile overlock yaptım.Normal yüklenmeden 50 C dereceye ulaşıyor cpu.Acaba normal mi? 3.3 e çektim hızı.Hangi programlarla test ediyim stabile olup olmadığını? teşekkürler

• prime 95 blend veya occt linpack ile test edebilirsiniz.

bu programlarla yukte ulastigi sicakliga gore asagi yukari kac mhz ye overclocklayacagimizi kestirebiliriz.

islemci sogutucusu olarak ne kullaniyorsunuz ?
  • İntelin kendi pervanesi var.Normal sıcaklıklar 56 dereceye kadar çıkıyor.Yük altında 80e kadar geliyor
  • sunbeam core contact freezer gibi bi sogutucu olsa guzel olur.
  • psu ya bağlı bir kasa fanı var 12v.Az önce test yapıyordum max çekirdek ısısı 99 a kadar çıktı.Sanırım cpu fan almam gerekiyor
  • Sanırım cpu nun üzerindeki soğutucu stok soğutucu
  • Arkdadaşlar şimdi işletmi yük altına soktuğum zaman ısı 39 dereceden birden 63 e fırlıyor.Ve pcden garip bir ses geliyor.Daha sonra ısı artmaya başlıyor.Sizce sorun nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi science is a life style -- 20 Eylül 2010; 8:44:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 5600X overclock yardım.
    3 yıl önce açıldı
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  i7 870 Overlock Yardım arkadaşlar

Zalman performa fan aldım.Ve işlemcı hızını 3.8 e çektim.Dediğim gibi prime ile ısı birden fırlıyor.Bu normal mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.