Şimdi Ara

i7 4790K, Asus maximus hero vii ve Gskill 16 gb 2133 mhz ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 i7 4790K, Asus maximus hero vii ve Gskill 16 gb 2133 mhz ram
    Merhaba Arkadaşlar. Elimde olan 3 parçayı satmaya karar verdim. Abim X99 chipset'e geçeceğinden pc parçalarını satıyorum
    Tek tek satılmayacaktır, komple set olarak satılacaktır. Referansım yok diye korkmayın, isteyene istediği bilgileri veririm.2010 yılından bu yana forumdayım, bir çok kişi de tanır beni. Burası bereketli bir forum, ne zaman ilan açsam forum dışına satıyorum :) onun yüzünden 3 satıştır referans alamadım.Ama dediğim gibi, isteyene istediği bilgiyi sunarım . Bu arada parçaları abim kullandığı için kesinlikle ama kesinlike oc yapılmamıştır zaten anlamaz.
    İşlemci: i7 4790K
    Anakart: Asus maximus hero vii
    Ram : Gskill 16 gb 2133 mhz ddr3 ram
    Başire sünnettir, az da olsa pazarlık vardır. Anlaşmalı kargo ile yollayacağım için miktar çok fazla tutmayacaktır
    3 parçaya 1850 tl diyorum ama başka teklifiniz olursa lütfen pm ile yada telefon ile ulaşınız.
    Muhammet çağrı ercan
    05449443990
    Gaziantep
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İşlemci için fiyatınız nedir? Ayrıca elimde Galaxy S4 ekran mevcuttur. PM atar mısınız?
  • LutSamed L kullanıcısına yanıt
    İşlemci, anakart ve ram forum dışına satıldı hocam. Ekran da buldum sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.