Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 i7 4790K, Asus maximus hero vii ve Gskill 16 gb 2133 mhz ram Satın Al 28 Nisan 2017 08:19 1 1 i7 4790K, Asus maximus hero vii ve Gskill 16 gb 2133 mhz ram Merhaba Arkadaşlar. Elimde olan 3 parçayı satmaya karar verdim. Abim X99 chipset'e geçeceğinden pc parçalarını satıyorumTek tek satılmayacaktır, komple set olarak satılacaktır. Referansım yok diye korkmayın, isteyene istediği bilgileri veririm.2010 yılından bu yana forumdayım, bir çok kişi de tanır beni. Burası bereketli bir forum, ne zaman ilan açsam forum dışına satıyorum :) onun yüzünden 3 satıştır referans alamadım.Ama dediğim gibi, isteyene istediği bilgiyi sunarım . Bu arada parçaları abim kullandığı için kesinlikle ama kesinlike oc yapılmamıştır zaten anlamaz.İşlemci: i7 4790KAnakart: Asus maximus hero viiRam : Gskill 16 gb 2133 mhz ddr3 ramBaşire sünnettir, az da olsa pazarlık vardır. Anlaşmalı kargo ile yollayacağım için miktar çok fazla tutmayacaktır3 parçaya 1850 tl diyorum ama başka teklifiniz olursa lütfen pm ile yada telefon ile ulaşınız.Muhammet çağrı ercan05449443990GaziantepSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Anker SoundCore life 2 (Neo modeli ile karıştırmayın) Sıfıra yakın SUNSUNE Akıllı saat... CREATİVE SOUNDBLASTER TACTIC 3D RAGE WİRELESS (BUNDAN TEMİZİ YOK) SATILIK MPOW T1 3D SURROUND WİRELESS OYUNCU KULAKLIĞI
LutSamed L kullanıcısına yanıt İşlemci, anakart ve ram forum dışına satıldı hocam. Ekran da buldum sağolun ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Anker SoundCore life 2 (Neo modeli ile karıştırmayın) Sıfıra yakın SUNSUNE Akıllı saat... CREATİVE SOUNDBLASTER TACTIC 3D RAGE WİRELESS (BUNDAN TEMİZİ YOK) SATILIK MPOW T1 3D SURROUND WİRELESS OYUNCU KULAKLIĞI