Şimdi Ara

i7 4770K+MSI Z97A Gaming 7+Cooler Master Evo 212 1200TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1150 AMD / Intel #Intel Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 i7 4770K+MSI Z97A Gaming 7+Cooler Master Evo 212 1200TL
    i9 9900K sisteme geçtiğim için i7 4770K işlemcili sistemimi topluca ilana koymuştum ancak parça parça satılması daha mümkün gibi göründüğü için yeni bir ilan açıyorum.
    Sistem ayrıntıları aşağıdaki gibidir ve anakartın kutusu ve tüm aparatları bulunmaktadır. İlgilenenler için bir açıklama daha ekleyeyim; bu donanım Mac işletim sisemi kurulmak üzere tercih edilmiş bir sistemdir dolayısıyla tam uyumludur, bu konuda ilgisi olanlara yardımcı da olurum (kurulum amaçlı olarak EFI klasörü vs gibi). Ram için ayrıca ilanım bulunmaktadır, ihtiyacı olan tüm sistem olarak da alabilir topluca alımda indirim yapabilirim.

- İşlemci: i7 4770K (delid işlemi uygulanmıştır ancak sıvı metal ile değil Cooler Master Master Pro termal macun uygulanmış amaçlanan 5-7 derecelik düşüşe ulaşılmıştır.)
    - İşlemci Soğutucusu: Cooler Master 212 (verimliliği birçok kullanıcı ve test tarafından onaylanmış bir soğutucu ve 4770k işlemci ile gayet verimlidir, i9 işlemcide sıvı soğutma gereği olduğu için boşa çıkmıştır)
    - Anakart: MSI Z97A Gaming 7 (UEFI bios oldukça ayrıntılı ve serisinin en üst modelidir.)

Fiyatı güncelliyorum:
    Anakart ve işlemci ikilisi 1100TL
    Soğutucu ile birlikte toplamda istediğim fiyat 1200TL'dir.

Her parçanın garantisi her ne kadar bitmiş olsa da herhangi bir sorun olması durumunda geri alacağımı bildiririm.
    Fotoğraf vs görmek isteyen olursa iletişime geçebilir.
    Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.