Şimdi Ara

I7 3770K---MSI Z77A-GD45---CRUCIAL 2X4GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 I7 3770K---MSI Z77A-GD45---CRUCIAL 2X4GB
    Ürnler ilk günkü gibi tertemizdir.Anakart kutulu ve arka aynası mevcut.İşlemci 1.12V 4.2ghz de boşta 25-30C yükte 50-55C derecede kullanılmıştır. Ayriyeten Thermalright Silver arrow sb-e 8 ısı borulu nikel soğutucumuda satabilirim.Onunda kutuları aparatları PARÇA SATIŞI YOKTUR TAKAS SADECE ÜZERİNE PARA ALABİLİCEĞİM SİSTEMLER İLE OLUR
    Whatsapptan yazarsanız daha hızlı cevap verebilir istediğiniz testi yapar ve fotoğraf atabilirim.Ufak bir pazarlık olabilir
    05061014431

I7 3770K---MSI Z77A-GD45---CRUCIAL 2X4GBI7 3770K---MSI Z77A-GD45---CRUCIAL 2X4GBI7 3770K---MSI Z77A-GD45---CRUCIAL 2X4GBI7 3770K---MSI Z77A-GD45---CRUCIAL 2X4GBI7 3770K---MSI Z77A-GD45---CRUCIAL 2X4GB
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Beylikdüzü Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bu fiyat da nedir? Lga 1155 sistemi olan da fiyatı uçuruyor. Bu paraya ryzen sistem alınır. 1000 TL bile çok buna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000tl çok buna? Buyrun bulun 1000tl ye o zaman kimseye zorla satmıyorum bu ürünleri isteyen gelir alır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hesap edelim
    İilemci max 500

anakart max 300

ram de 200 tl

Ederi 1000 tl.Ha 1200e satarsan , bravo diyeceğiim.
  • İşlemciyi 900 civarı satıyorlar anakart desen bu soketteki en kötü anakart o fiyat zaten z77 chipsetli anakartlar o kadar ucuz değil ramlerde 200-300 arasında 2.el sitelerde fiyatlar bu şekil siz 1k ya toplayın anında alıcam

• Yeni sistemler daha ucuzken bu sisteme bu parayı veren net olarak enayidir.
  • Yahu almicaksınız niye yazıyosunuz. Fiyat yoruma kapalıdır. Gidin benzer anakartı sahibinden de 1100 tl ye satana yazın bunları gidin 1500 fiyat bandında yeni sistem toplayın sonra gidin karşılaştırın lütfen fiyat hakkında yorum yapmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencnglc

İşlemciyi 900 civarı satıyorlar anakart desen bu soketteki en kötü anakart o fiyat zaten z77 chipsetli anakartlar o kadar ucuz değil ramlerde 200-300 arasında 2.el sitelerde fiyatlar bu şekil siz 1k ya toplayın anında alıcam
    900 e satmiyorlar 900 e koyuyorlar kimse almıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat bencede yüksek, B450 anakartla birlikte 16gb 3000mhz ram ile 2.nesil ryzeni 2000 bandında alabiliyorsunuz sıfır. Satılan ürün ne olursa olsun ikinci elde anlamlı bir fiyat farkı olmadıkça (bana göre yarı yarıya) sıfırını almak herzaman daha mantıklı.

• Arkadaşlar ikinci el satış sitelerine baktım işlemci için en az 800 istiyorlar sahibinden.com üzerinde bu şekilde set halinde satan ben hariç 2 kişi var biri 2000tl biri 1500tl satıyor ben bu sistem eski şu kadar eder bu kadar eder demiyorum piyasası bu diyorum tercih meselesidir hatta aynı chipsete sahip bir anakartı 1100tl ye satan var alırsınız almazsınız zaten güncelde kullandığım sistem acele etmiyorum satılmasında ciddi düşünen biri benim bütçem budur der anlaşırsak satarım.Fiyatının bu civarda olmasının büyük sebeplerinden biride piyasada nerdeyse olmamasıdır. bu işlemciye overclock yapıldığında besleyemediği ekran kartı yok performansınıda tartışmaya gerek yok.

• Kullandığım soğutucu bellidir 4.6ghz seviyelerine çıktığımda bile maksimum 70 dereceleri gördüm ki o hızda kullanmıyorum.bu fiyat seviyesindeki bir başka sistem ile karşılaştırma yapmak isteyenler için dilediği testi yapar atarım alanda tercihini yapar.

• Hayirli satislar hocam. Anakart haric diger tum parcalara son fiyatin nedir. Anakart lazim degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: erencnglc

Arkadaşlar ikinci el satış sitelerine baktım işlemci için en az 800 istiyorlar sahibinden.com üzerinde bu şekilde set halinde satan ben hariç 2 kişi var biri 2000tl biri 1500tl satıyor ben bu sistem eski şu kadar eder bu kadar eder demiyorum piyasası bu diyorum tercih meselesidir hatta aynı chipsete sahip bir anakartı 1100tl ye satan var alırsınız almazsınız zaten güncelde kullandığım sistem acele etmiyorum satılmasında ciddi düşünen biri benim bütçem budur der anlaşırsak satarım.Fiyatının bu civarda olmasının büyük sebeplerinden biride piyasada nerdeyse olmamasıdır. bu işlemciye overclock yapıldığında besleyemediği ekran kartı yok performansınıda tartışmaya gerek yok.
    800 TL Ye i7 4790 satıyorlar ve anakartları daha ucuz + daha güncel sistem kuruyorsunuz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.