Şimdi Ara

i7 3770 ve gtx660 lı sistem için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Şu şekilde bir sistem buldum almak üzereyim. Tavsiyeleriniz nedir. Alınır mı sizce? Önceden bi konu açmıştım sıfır alacaktım fiyatlar malum. Ağırlıkla Pubg, csgo filan oynuyorum.
    Giga anakart
    İ7 3770 işlemci
    Gtx 660 6 gb ekran kartı
    12 gb ddr3 ram
    Samsung evo 250gb ssd
    Rampage 460 watt psu ve rgb kasa
    1800 civarı fiyati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agesblue -- 17 Ocak 2020; 13:19:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• para konusunda sıkıntı yaşıyorsan yeni sistem garanti kullanım için yararına olur.
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    İşin maddi boyutu zaten zorluyo. Yoksa ezelinden beri öyle gelmiş öyle gidiyor. Şu kadar daha ekleyim şu ekran kartını alayım. Yok şu kadar daha ekleyeyim şu işlemciyi alayım. Sonra bakmışsın 3-5binlere çıkmış fiyat. Yani aslında sormak istediğim de bu fiyat aralığında bu sistem mi yoksa daha düşük ayarlarda sıfır sistem mi. Sonuçta aşağı yukarı oynayacağım oyunlar belli.

• Bu sisteme 1500₺ verilir, fazlasını haketmiyor bence.

• BAYOKAN84 kullanıcısına yanıt
    Neden öyle dediniz hocam. Oynanmaz mı bundaYakın fiyatlara anlaştık gibi. Sırf yeni sistem anakart, işlemci, ekran kartı, ram 4 lüsü en minimum 1600 küsurlere çıkıyo. Ssd ve kasa yeni alınmış zaten

• Ben olsam almazdım bu sistemi forumda 1500 1800 arası çok güzel sistemler vardi ekran kartı hic ic açıcı değil hdd yok vs

• hib.96 kullanıcısına yanıt
    Kendinizde söylediniz hocam sistemler vardı. Ama artık yok yada ben bulamadım. Evet ekran kartı iç açıcı değil gibi duruyor. Piyasada çok bilinen bir kart değil sanırım. ama birçok video da izledim performansı çok iyi görünüyordu

• agesblue A kullanıcısına yanıt
    İyi araninca bulunur acele etmemek gerek. Sahibinden almaya dikkat edin bilgisiyarcilar mecburen kar koyuyor bi miktar daha fazla ödersiniz. 660 çok eski bi kart çok yakar az koşar. Illa alacaksanız ekran kartsız alin rx 460 570 o işlemci icin çok iyi olur yeni oyunları oynayamazsiniz aksi halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: agesblue

Neden öyle dediniz hocam. Oynanmaz mı bundaYakın fiyatlara anlaştık gibi. Sırf yeni sistem anakart, işlemci, ekran kartı, ram 4 lüsü en minimum 1600 küsurlere çıkıyo. Ssd ve kasa yeni alınmış zaten
    Islamcı 400 lira

Anakart 150 lira

Ram 300 lira

Ekran kartı 250 lira

Güç kaynağı artı kasa 200 lira

Ssd 200 lira

Gibi kafadan hesaplama yaparak söyledim. Belki 100 lira daha verilebilir ama 300 lira fark fazla bence

• Bu sistem alınıp ekran kartı 250 300 civarına satılıp 600 lira civarına ikinci elde rx 570 alırsan 1800 liraya oyun anlamında duble performans alırsın

Aynen aceleye hiç gerek yokta Sömestr momestr muhabbetine herhalde kimse fırsatları kaçırmıyo. Bize de bu nasipmiş dedik 1.5 a aldık bakalım hayırlısı. İleriye dönük gpu güncellemesi düşünebilirim ama şimdilik bana yeter bu. Sahibinden aldım acil ihtiyaçtan satıyordu. Özenle toplamış. Kasayı 5 gün önce almış 340 tl ya ve ssd de 1 yıllık.

• BAYOKAN84 kullanıcısına yanıt
    işte tamda sistem için düşündüğüm şeyler benzer şekildeydi. Yeni sistem için düşündüğüm işlemci ve ekran kartı bütçeyi arşa çıkardığı için. Bu fırsatı değerlendirmek istedim. Ekran kartı eski ama bu sistemi almama engel olmamalıydı ve öyle de oldu. İşlemci de yeni nesil birçok işlemcinin ayarında artısı bile var Çok sessiz ve estetiği çok güzel bir kasası var. Ssd nin aynısından zaten bende vardı oda artısı oldu. Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
    i7 3770 ve  gtx660 lı sistem için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun işlemci soğutucu var mi göremedim stok fanla 3770 kullanmanızı önermem ekran kartı upgrade ederseniz işlemci daha fazla çalışır ve ısınır. Gtx1650super yakışır. İşlemci eski de olsa i7 hocam nal toplantır

teşekkürler hocam intelin kendi stok fanı var, 8 saat falan oynadım. Msi afterburner programın da işlemci oyun içi pubg de 60 dereceyi geçmedi gpu da 53 -55 derece maximum. Dediğiniz ekran kartlarına geçiş yapınca iyi bir soğutucu alırım. Ama psu yeterli gelir mi onda da değişiklik gerekir mi acaba hp nin 460 watt

Pubg de kac fps veriyor şuan? Psu iyi değilse çok güç çekmeyen kartları deneyin hocam gtx1650 süper falan. 115x pinlerin tamamı için çok iyi ikinci el soğutucular var 75 100 tl ama takinca sessizliği fark edersiniz zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hib.96

Pubg de kac fps veriyor şuan? Psu iyi değilse çok güç çekmeyen kartları deneyin hocam gtx1650 süper falan. 115x pinlerin tamamı için çok iyi ikinci el soğutucular var 75 100 tl ama takinca sessizliği fark edersiniz zaten :)
    Aslında psu kaliteli birşeye benziyor. Satın aldığım kişi. Psu ve ekran kartını cizimde kullandığı sistemden çıkardığını söylemişti. Piyasada ki parçalardan değil. O değerler pubg mobile maximum ayarlarda 51-60 fps aldığım değerler. Normal Pubg yi yüklemedim. Pubg lite deneyimimde ise ultra ayarlarda yaklaşık 1 saat gpu max 76 derecelere çıktı. Cpu 60 dereceye. yer yer 95 fps genellikle 62-80 fps altını görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agesblue -- 20 Ocak 2020; 2:37:20 >
    Cs go lol pubg lite gibi basit oyunlarin üstesinden gelir

• Aynı sistem bendede var sadece ekran kartı GTX 1050Tİ bütün oyunları sıkıntısız oynarsın benim oynadığım oyunlar, StarWars Jedi fallen, GtaV, Battlefield 5, Farcry 3-4-5, Tom Raider Shadows, Resident Evil2, daha 20 tane daha var yazmadım, alacaksan 1500tl. eder.
  • cemal1982 kullanıcısına yanıt
    O zaman en iyisini alana kadar bu benim için en iyisi o oyunların birçoğunu da ps da arada oynuyorum. pc nin yeri tutmasa da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.