Şimdi Ara

İ7 3.NESİL GT635 2 GB HARİCİ EKRAN KARTLI 8 GB RAMLİ LENOVA Z580 (GARANTİLİ) SATILDI....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    LENOVA Z580

İ7 3.NESİL (3632Q) 8 ÇEKİRDEKLİ 8 GB RAMLİ 1 TB HARDDİSK ÇİFT EKRAN KARTLI 1. GEFORCE GT 635M 2GB HARİCİ (PAYLAŞIMSIZ) 128 BİT SON ÇIKAN OYUNLARI RAHATLIKLA OYNATIR VE GRAFİK PROGRAMLARI İÇİN İDEAL 2. İNTEL HD 4000 İNTERNET VE VİDEO GİBİ GÜNLÜK İŞLERİNİZDE DEVREYE GİRERERK PİL TASARRUFU SAĞLAR 1 GB

CİHAZ 10 SANİYEDE AÇILMAKTA OLUP ÇOK SERİDİR.

GARANTİLİ OLUP GARANTİSİ 2015 OCAK AYININ SONLARINA DOĞRU BİTECEKTİR.

USB 3.0 - WEPCAM - DWD RW - BLUETOTH - DOLBY SES SİSTEMİ - HDMİ ÇIKIŞI VE BİRÇOK ÖZELLİK MEVCUTTUR

PİL DURUMU 2 SAAT VE ÜZERİ GİTMEKTEDİR.

CİHAZDA VURUK KIRIK DARBE GİBİ ŞEYLERİ GEÇİN ÇİZİK BİLE YOK DENECEK ŞEKİLDEDİR

HER TÜRLÜ İŞİNİZİ ÇOK RAHAT BİR ŞEKİLDE GÖREBİLİR VE HER YERE GÖTÜREBİLİRSİNİZ.

PTT İLE KAPIDA KONTROLLU (CİHAZ ÖNCE ELİNİZE GEÇER TEST EDERSİNİZ SONRA ÜCRETİNİ ÖDERSİNİZ) ŞEKİLDE ŞEHİR DIŞINA SATIŞIM VARDIR

FİYAT : SATILDI
     İ7 3.NESİL GT635 2 GB HARİCİ EKRAN KARTLI 8 GB RAMLİ LENOVA Z580 (GARANTİLİ)  SATILDI.... İ7 3.NESİL GT635 2 GB HARİCİ EKRAN KARTLI 8 GB RAMLİ LENOVA Z580 (GARANTİLİ)  SATILDI.... İ7 3.NESİL GT635 2 GB HARİCİ EKRAN KARTLI 8 GB RAMLİ LENOVA Z580 (GARANTİLİ)  SATILDI.... İ7 3.NESİL GT635 2 GB HARİCİ EKRAN KARTLI 8 GB RAMLİ LENOVA Z580 (GARANTİLİ)  SATILDI.... İ7 3.NESİL GT635 2 GB HARİCİ EKRAN KARTLI 8 GB RAMLİ LENOVA Z580 (GARANTİLİ)  SATILDI.... İ7 3.NESİL GT635 2 GB HARİCİ EKRAN KARTLI 8 GB RAMLİ LENOVA Z580 (GARANTİLİ)  SATILDI.... İ7 3.NESİL GT635 2 GB HARİCİ EKRAN KARTLI 8 GB RAMLİ LENOVA Z580 (GARANTİLİ)  SATILDI....
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet322 -- 1 Eylül 2014; 20:09:16 >

• Satılmıştır.....
  • Hcm hayırlı olsun kaça satıldı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

Hcm hayırlı olsun kaça satıldı acaba

1280 tlye verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet322

quote:

1280 tlye verdim

Üzüldüm satıldığına umarım bulabilirim böle bi bilgisayarı bu fiyata

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet322

quote:

1280 tlye verdim

Üzüldüm satıldığına umarım bulabilirim böle bi bilgisayarı bu fiyata

Nasip kismet dukkanim kismini takip edebilirsiniz surekli ilan ekliyorum suanda i7 3. Nesil casper var uygun fiyata gerci bugun biri arayip kargo adresini gonderdi neyse kisaca takip edin dukkanimi umarim istediginiz tarzda bir cihaz duser

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.