Şimdi Ara

İ7 2700k MSIGTX680 16gb ram ocz agility 60gb acil!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 İ7 2700k MSIGTX680 16gb ram ocz agility 60gb acil!...
    AOC 23" I2353FH GENİŞ EKRAN LED IPS MONİTÖR (630 TL)
    LOGITECH G9X GAMING LAZER MOUSE
    INTEL CORE I7 2700K SOKET 1155 3.5GHZ 8MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    MSI GTX680 GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI
    ASUS MAXIMUSVGENE INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2800MHZ(O.C.)SATA 3.0USB 3.0 HDMI ANAKART
    GSKILL 16GB(4X4GB) ARES BLUE LOW PROFILE DDR3 1600MHZ CL9 QUAD KIT RAM
    SEAGATE 3,5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK
    OCZ 60GB AGILITY 3 SERISI SATA 3.0 SSD ( 525MB OKUMA/ 475MB YAZMA)
    COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MIDT ATX SİYAH KASA
    EVEREST EWN-710 150MBPS KABLOSUZ USB ADAPTÖR
    MICROLAB M290 2+1 SPEAKER

Cihaz 1 aylık olup deneme amaçlı çalıştırılmıştır.!! Yani sıfırdır. Monitör, SSD, Hoparlör, adaptör 1 haftalıktır. Acil satılıktır. Ölü fiyat vermek için rahatsız etmeyin. Cihazın şuanki Vatan Bilgisayar Fİyatı 5200 TL (KDV dahil) Peşin alırsanız 4800 TL dir.!!!! Benim fiyatım bu fiyatlar karşısında gayet makuldur. yeterince zarardayım zaten. Her parçanın Kutus + faturası mevcuttur. Alana şimdiden hayırlı olsun. Windows 7 Ultimate 64 bit yüklü olarak verilecektir. çok acil satılıktır.
    Fiyat : 3100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 6 Eylül 2014 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Dehşet sistem ya
  • ama alıcısı yok =) almaya çalışanda maşallah iyice öldürüp almaya çalışıyo
  • arkadaşlar siz siz olun sakın ha!!! bu adamla alışveriş yapmaya kalkmayın, sözünde durmayan, tam bir vakit hırsızıdır. yalancının önde gidenidir, beni günlerce oyaladı aklı selim insan bu adamdan uzak durur benden söylemesi!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahray

arkadaşlar siz siz olun sakın ha!!! bu adamla alışveriş yapmaya kalkmayın, sözünde durmayan, tam bir vakit hırsızıdır. yalancının önde gidenidir, beni günlerce oyaladı aklı selim insan bu adamdan uzak durur benden söylemesi!!!

emrahray arkadaşa sonuna kadar katılıyorum birgün önce konustuk okadar ama nedendir bilinmez 2 gündür mesajlarımı okuyp okuyup cevap yazma zahmetine bile katlanmayan bir arkadaş alışveriş konusunda çok dikkatli olunması gereken biri kesinlikle.. forumda güvenli alışveriş yapmak isteyen onca insan böyle arkadaslar yüzünden malesef sıkıntı yaşamakta bunların yaptıklarından...
  • arkadaşlar emrah bey'i 3 yıldır tanırım ve forumun en değerli üyelerinden birisidir..bunu herkese sorabilirsiniz..durumu telefonda bana anlattı ve kesinlikle alışveriş konusunda temkinli olmanızı öneririm..kimse zorla malını gasp etmiyor..vazgeçtim demek zor bir şey değildir bunlar yaşanabilir de ardından telefon açıp ağıza alınmayacak küfürler saydırmak ne demek ya?..seviyesizlik diz boyu..bu tarz insanları forum el birliğiyle dışlamalı..bugün bize, yarın size bunu asla unutmayın..kimsenin hakkı da kimse de kalmaz..bu konuda diğer forumdaşların ve yöneticilerin de duyarlı olmalarını rica ediyorum ve bu gibi tatsız olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.