Şimdi Ara

i5 6402p için stok soğutucu yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar.arkadaşlar yaklaşık bir ay önce bir sistem topladım.bugüne kadar herhangi bir sorun yoktu.ancak akşam eve geldiğimde bilgisayarın reset atmaya başladığını farkettim.acaba soğutucu yeterli değilmi diyedüşündüm.aşagığaki fotogarlar yeterli olurmu bilmem. i5 6402p için stok soğutucu yeterli mi?

• Hocam monitörün markası Hyundai mi bana mı öyle geldi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • stok soğutucu gayet yeterli sorunun kaynağı başka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    yok hocam doğru gördün..ama şaşırmakta haklısın.çünkü monitör yaklaşık 9 yıllık.ben sadece kasa topladım.param yetmeyince monitör kaldı.ama onu da değiştirecem
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    peki hocam fotodaki sıcaklık değerleri normal mi..47 derece 43 derece..
  • ufes U kullanıcısına yanıt
    Hyundai monitorum gururunu yasamak isterdim yıllar sonra güçlü bi sistemin parçası olmuş :)

Ben 6600 u stok fanla kullanıyorum 55 derece ustunu hic bi oyunda görmedim prime testi yapmadıginiz surecede yani günlük kullandığınız (oyun film
    vb) göremezsiniz tabi güzel bi montaj ve kaliteli termal macunla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 2 Ağustos 2016; 20:28:11 >
  • Prime 95 indirip test sırasında işlemci sıcaklıklarını gönderirseniz daha sağlıklı yorum yaparız. Bios'dan fazla birşey anlaşılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Tmm kardes oyle yapayim.programi indirdikten sonra ayrica bisey yapmam gerekiyor mu yoksa kendisi olcuyor mu

• Programı açınca bir pencere çıkacak önce just stress testing'e tıklayın sonrasında yeni açılan pencerede ok'a tıklayın. Tıkladıktan sonra 1-2 dk. bekleyin ve sıcaklıkları ss alıp bize gönderin
  • Sıcaklıklar için coretemp programını kullanabilirsiniz:http://www.alcpu.com/CoreTemp/php/download.php?id=2
  • hunday monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 2 Ağustos 2016; 23:25:27 >
  • evet noldu..
  • hundai monitör ilk kez gördüm
  • Arda1043 kullanıcısına yanıt
    CRT zamanları çok kullanılırdı, özellikle siyah-beyaz çift renkli kasası olan internet kafeler arasında baya popülerdi.
  • nacker kullanıcısına yanıt
    hocam değerler bu şekilde..sizce normal mi i5 6402p için stok soğutucu yeterli mi?

• Sıcaklıklarınız normal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.